- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Измислили ли сте прякори на учителите си?
Ми аз лично не съм измисляла ама .... има си ги ...
Властелинът на пръстените ... Кроки ..има и още ама не мога да се сетя
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
По история - Здравка Пеева - Здравата Пейка :Д
По английски - Жабата,Кифлата :Д
Мда, много при това:
Мастиката, Бобината, Ана-Банана, Мумията, Дейзи, Ники Чекията, Спаската, Чорби, дРусева, Хинеца, Френдо... Баят, май и още има...
Тва са даскалите от ТУЕС :P
Ограниченията са там, където сам си ги поставиш.
Истинската сила идва от духа, а не от тялото. С вяра всичко се постига. :P:P:P
Шефке, Фароуна, Пияниците-цяла група даскали...![]()
и т.н. ся не се сещам
![]()
![]()
Рони секса, маймуната, хер Митева/ Митака, дядо Коледа, Тричи/ Трица/ Тричколова, Тайрето, Деса, Бат Емо, Бай Гитьо/ Гица...![]()
Ооо даТая по английски е "майнуса" Иначе сме имали бухъла,прилепа и сякви подобни
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Да
Имаме си Циклопа (тая по физика) , Гущер (една по английски)... и разни още..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
е не очакваше ли поне един човек да е чел книгата "Уроци по целуване"..не падаме от Марс :PПървоначално написано от LoLLyPoP*
по темата:повечето ни учители са с достатъчно прецакани имена,че да им мислим прякори..и все се чудя кой ще си кръсти детето Елка?или Димка?а?!![]()
Ми на класната ни фамилията е Соколчева , а ние и викаме Сополчева.. На една г-жа по биология прякора и е - Фламинго с прическа "Развълнуван парижки вятър"
![]()
![]()
![]()
имаше една от 1-ви до 4-ти клас й викахме свинята,беше много дебела..![]()
в мойто даскало са мноу яки даскалите (особено господина по химия) още нямат прякор за разлика от мен ..прякора ми е ВАФЛА , а си нямам и на идея защо ми викат така![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
в бившето даскало най-много прякори имаше историчката наричана от нас-старинната монета,пудела,иСтеричката а на сегашната ми класна името и е достатъчно смешно-Нуца![]()
![]()
![]()
![]()
Имахме една Петрушкова,но все чувах Пръчкова и понеже преличаше на баба Яга с 1 фр я кръстихме Яга Пръчкова.На сегашните...мии на тая по Биология прякора и е жабата,по география-Смъртта ии ся за др не се сещам......
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
На господина по физическо му викат някои Баничката, заради някакви истории, които рзказвал за банички![]()
А в цялото училище и учители и ученици викат на директора "Шефа"ама сериозно го казват, особено учителите, всички имат някакъв страх от него.
Миналата година имаше проверки и само се чуват стъпки и г-жата "ау, Шефа, бързо, дръжте се нормално"![]()
Ами по музика фамилията и е Ковачева от години е прекръстена на кълвача,нашия клас и викаме хъш пъпис (каза ми ,че това е марка обувки незнам ,кой и защо го е измислил) В превод означава папска тишина (странно) На г-жата по англ и викаме квадрата(има квадратно лице) По м-ка Сиийка (тя така се казва) По история Всеизвесната Доца или Дочето по прякор "бойната цица"по химия Ченгела това е защото в 5-ти клас не и запомих името Ченгалова и казах "абе тая...ченгела"
В старото даскало викахме на даскалицата по химия- Пилето ,а на дакала по англиийски - При4еската ( тоя 4овек явно никога през живота си не беше виждал гребен и не знаеше за какво се използва.
Че много ясно... Голямото пиле,зверогъз,папагал,черв нокосия бизон, гръндо мадото
![]()
![]()
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
джуджето дългоцицко, хлебарка,мустака
1.На г-жата по музика и викаме Въльо плюещия въмпир,щото,хора,тая жена е на поне 50-60 години,а се прави на ЕМО и като говори и хвърчат слюнки!!!бРЕеей тва в час по музика трябва направо с чадъри да ходимм!![]()
![]()
![]()
2.На г-жата по история стринната монета
3.А на г-жата по м-ка ръкава щото се изсеква в една носка сърпичка и след това я муши в ръкава си!Ха-ха-ха!
![]()
![]()
Много прецакано!
![]()
Ех даскало мило и родно...хвана ме е една носталгия за даскало сигурно поради липсата на бира и рока...но така или иначе по темата:
Пудела,Пингвина (на жена)![]()
,Крокодила,Адолфа,Мезогок,Т опчо...последното беше за даскала по истЕрия и неговата "фина" и "грациозна" фигура
![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.