- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Измислили ли сте прякори на учителите си?
господина по география - носаткоима голем нос 4ове4еца
госпожата по история - истеричка татя всъщност е мн яка госпожа ама просто тей и викаме
![]()
![]()
Fuck you bitches ;p
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
тая по БЕЛ-снайпера (големи цайси)
тая по музика-DJ Дикова
ония по физ-Гаро Зидаро (казва се Зидаров) и е педофил..
старата по АЕ-Пениоо
на тая по математика СИП-стар изкуфял прилеп![]()
![]()
![]()
de e na tas po matematika i vikam elhata 6tot e cqlata naki4ena sus sindjiri prasteni grivni i pro4ie..
мм измислихме за сега само на даскалката по английски "Умника".. тъпичко е де..иначе в бившето даскало си имахме доста прякори за учителите.. например "жирафа","канчо"... и т.н.
От седми клас насам не сме имали прякори за даскалите. В доброто старо време бяха Мишката, Яница -Баница, Полисът, Совата ииии Скелет на батерии.![]()
Don't worry, be happy!
В старото даскало викахме на госпожата по български "Диванка Тополова", по география - "остров Еби Иванка" или "Баба Лазарка", а в сегашното даскало - на тая по психология- "Психото", и по информатика - "Мишката". На почти всички други според предмета- "Историчката".. и т.н.
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
то навсякъде се мислят прякори като те хване простотията ко да прайшние обикновено спретваме нещо от името или от някоя култова реплика , ама забавна е тая работа с прякорите
оставете тая роабота ама един път толкова изпростяхме с една фр че почнахме да обсъждаме сексуалността на учителите .. кой кога по колко и т,н
абе купон да стааа
то учениците имат прякори пък учителите ли няа имат
![]()
„Не можеш да намериш любовта там, където я няма. Нито можеш да я скриеш, когато тя наистина съществува.” (Ларошфуко).
..
ми имаме .. " лудата спагета " имаме и ... " торпедото " имаме и " куция джо " и още ама не ви трябва да знаете![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ееест! бъки, буки, беяз, трррропата и др. ама по забавно е като ги имитираме![]()
Една дето у пенсионираха и викахме Амгъл(онова мършамо грозно същество с два косъма на главата от Властелина на пръстените) а на тай по английски и викаме Бинокъла![]()
![]()
![]()
ChoCoGirL..!
abe to i na6iq po fizika e pedofil hodil e s edna ot 7-8 klas do 12-tiПървоначално написано от Zodiac
ina4e kat u4itel nqma6e gre6ka samo pri nego si u4eh kat horata...ama sq se ojeni i prepodava u sf
i mu vikahme gonzo 6toto se kazva georgi ivanov
oba4e 4estno kazano e dosta hubavna 34 ama kat na 24
![]()
Ооо дам!
Историчката е Пеги Бънди (женени с деца)-абсолютно копие!С голяма,червена бухнала коса,със коланче препасно на кръста,клинчета,гримира се при всяка възможност(включа и в час) и възрастта е същата.
Даскалката по изобразително е черната смърт-отвратителен,мрачен човек,с много,много тъмно червена коса-почти черна.Много тежък нощен грим.С един гаден пуловер всеки ден и никога не се усмихва.![]()
![]()
Имахме и една друга дет не се сещам къв прякор е имала ама беше мега смешна-така фъфлеше![]()
.Тя беше химичката дет не можеше да каже В и Р
![]()
Мале колко беше смешнааа..и за да го прикрие леко говори мега бързо и абсолютно нищо не и разбирахме кат "говореше"
Като каже Барии (което звучи като баии) или водород (ходолод),лелее..
![]()
Бях си записала най-смешните думи на гърба на учебника ама ся не е в мен. ;(Много жалко
![]()
![]()
Пропуснах да спомена г-н Задна ПрашкаБеше плъзнал слух (едва ли верен) ,че господина по ТТ носи мъжка прашка.
Невъзможно е,но кат може да се посмееш на чужд гръб..
![]()
Да не споменавам въобще за учителката по английски,която впрочем е рускиняМного беше зле горката
п.с.някои от прякорите са много стари,но все още сички ги ползваме(черната смърт например)
По физкултура-Борат
Музика-Вещицата(щот кът си дигне ръцете не и се виждат цицките...)
Математика-Фурната(казва се Фурнаджиева)или Катерицата
в 5-7 клас учителката ми по химия и виках буркана
а на тая по музика лук
ма тва целото даскало го праеше![]()
Оооо ние не само сме измислили прякори на даскалите си, но и сме измислили и смешни имена на някои предмети.Напеимер:Истерия и канализация при Захарничка Истеричка(даскалицата по история се казва Захаринка Иванова).
На тая по психология и викаме Психарката,по химия - Бостана(Бостанджиева),на класната - Стоте имена(Стоименова),на бифшата ми по химия - Радка - Пиратка(Радка Димова)и др.
хах в нащо даскало има една госпожа която наистина прилича на вещицапостоянно я базикат че хелоуин наближава
горката тя
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
тоя нашия грозник по бг се казва Ангел Ангелов, но всички му викат Ачо Ачев.
а тая вещица дето ми е по изобразително е била и на майка ми и тогава са й викали Коза Конска Глава ( така изглежда, наистина)
на един по труд и техника в 5-6 клас като бях му викахме Двата зъба - Двата косъма ами човека беше стар глух и с опадали зъби. а въпросните 2 косъма бяха в носа му
тая по химия има физиономия като на булдог и така си и викаме
По български и викаме джудже по английски улична превазходна а на другите още не сме измислилия
Ми май само Барни имаме![]()
на тая по английски и викат UFO-to, защото си говори сама ,блъска се във вратата и ходи по къси гащи зимата с яке и джапанки, абе много зле..
Иначе имаме Мишока, Сула, Гарелов, Гена-Робота, Пудела, Цунту- Лудия, Пигито, Миризливата ( тоя прякор и е от 5 години, просто защото жената (28год.) не се къпе, не се бръсне и не използва никакви средства против изпотяване.
Имаме и една смотанячка по физкултура дето и викаме Пепа-Тъпото (борец, висока 150см, дива селянка, която твърди, че топката е кръгла!)![]()
![]()
![]()
Иначе , като цяло всички за готини без Пепа-тъпото, просто щ'от е МНОГО ТЪПА!!!![]()
We can only understand what we are shown
How was I supposed to know our love would grow ...
Nie sushto izmislqme dosta prqkori.Tazi po angliiski e buhal,a po matematika-baba Cocolana.![]()