- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- спешно ....
Здравейте ... съжалявам за тъпия въпрос ама спешно ми трябва отговор ... Висока съм 170 см, 57-58 кг,гръдната ми обиколка е 90 ... според вас на кой номер отговарям? Благодаря Ви предварително и пак се извинявам за тъпя въпрос![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
мдам става въпрос за дрехи ... по точно за суитчър
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Хах, ами то само с мерки не може да се определи.![]()
Защото може да си слаба в кръста и дебела в задника /с извинение/, може и обратното. Или въобще да не си дебела. Пусни снимка.
И все пак по мерките ти съдя, че може би си за L.![]()
Мии аз съм 183 висок 700 кг
А нося С .Но по принцип ходя с широки затова ХХЛ.
Ами ти мисля с Л
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
emi to i az sum 170 i sam 55 kila ama nosq S razmer mnogo zavisi dali si edra i kak sa razpredeleni kilogramite ti po samoto tqlo.az li4no bih oti6la da probvam vmesto da zadavam takiva vuprosi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()