Istoriqta mi e dosta zapletena,no shte se opitam da obqsnq nakratko.
Hodih s edno momche godina,no se izpokarahme za gluposti i skysahme.Dokato ne bqhme zaedno si hvanahme drugi gadjeta v opit da se zabravim.Ne uspqhme i otnovo se sybrahme.V posledstvie razbrah,che toi e prespal s druga dokato e bil s men(2riq pyt),a mi q predstavi kato nai-dobrata si priqtelka,koqto go podkrepqla dokato ne e s men...Vidqh sms-i ot neq s mili dumi,obajdaniq i t.n.Toi se obesqnvashe kolko mn me obicha i che nqma nishto s neq,a az vqrvah.Edin den izlqzoh s moi priqtel na kafe( da spomenem,che ne mi davashe da izlizam pochti nikyde bez nego,zashtoto e super revniv).Izkara me poslednata kurva i zapochna da zashtitava neq...Az si trygnah.. Toi mi prati sms,ako iskam da ida pri nego..No zashto az?Nima sym vinovna za neshto?! Ne go potyrsih,a vecherta izlqzoh s priqteli.Na drugata vecher mi se obadi i me obvini,che sym bila s koi li ne v diskotekata,a az dori ne bqh v nastroenie...kamo li da se zamislq za nqkoi...Sled 2 dni go vidqh s neq...Kakvo da si mislq?!
Predi dni trygnah s edno momche.Iskam da opitam,zashtoto mislq,che moje i da e momcheto za men,no veche me e strah.Zapochvam da zabravqm,no vse oshte boli.Moga li da se doverq na novoto momche?!Kazva,che me obicha,no tezi dumi veche ne znachat nishto za men...Loshoto e,che se zamislqm i mai pak se vliubvam.Kak da preodoleq straha?!Daite syvet...
Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!