Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
Цитирай Първоначално написано от I_hate_you_p
здравейте всички... трябва ми малко помощ.....скъсах с приятеля си преди около месец...и сега харесвам най добрия му приятел....той също ме харесва...даже ми писа смс че ме обича....прекарахме няколко дена заедно...всичко беше спр...до момента в който ме пита дали искам да сме заедно...и аз казах НЕ от страх че ще се влюбя пак и ще ме наранят отново...а всъщност искам....бяхме се скарали....при което той ми писа в скайп и иска неска да се видим....довечера ще излизаме нз какво да правя и какво да му кажа...а ако тръгнем нз как да кажа на бившия си....защото не смятам да се крия....помощ...благодаря на всички предварително......!
Тази ситуация е много гадна....Ти обичаш ли бившия си?И защо въобще мислиш да му казваш,след като сте скъсали нз.....Пък и най-прецакващото от целия разказ е,че те са уж френдове...Накрая усещам как ще се скарат жестоко заради теб... Ти преди си била с онова момче,а сега искаш да си и с приятеля му.... Ако бях на твоето място хич нямаше да се занимавам с този...."приятел" на бившия ми....Пък и вече ти казва "обичам те".....Абе нямам думи...Мисля,че той не си заслужава... Все пак ти си решаваш!
mi ne obi4am biv6iq si ve4e po typata pri4ina 4e mi izneveri 3 pyti i vvsi4kata m,i lubov iz4ezna poradi tozi fakt....nqma kak da en mu kaja 6toto si ostanhme fr i si pi6em nqkoi pyt i vse pak toi e v edna kompaniq s nai dobriq si priqtel....a ako tragnem trqbva d ni vijda zaedno....i a tova trqbva da mu kaja.. ;]