- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето или приятелите ?
Направи добро- яж л***о !
труден избор - бих избрала приятелите, само ако е отнася за нкг, а когото много държа и ми е доказал приятелството си. За жалост са мн малко, за не кажа почти ги няма. Но колкото и да са зле, винаги бих избрала тях пред някаква временна тръпка
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Гаджетата идват и си отиват, приятелите остават (става въпрос за истинските) Все пак има и такива, които ги оставят , за да угодят на т. н. "любим човек"
да ти кажа позната история - момиче, което мислех, че познавам направи такава простотия и да не ти разправям как я гледат абс всички сегаПървоначално написано от Мушмула
You won't see it
You don't believe in it
Аз пък избрах свободата пред гаджето![]()
Момчета под път и над път - важното е ти да се чувстваш добре. Ако не си била готова да бъдеш с него - никой няма право да те съди.Първоначално написано от Мушмула
You won't see it
You don't believe in it
аз предпочитам гаджето освен ако от приятелите си има някой на който мн държа но според мен най-добрия приятел е гаджето![]()
Приятелите!Когато нп. се скараме с гаджетата си не ходим ли да се оплакваме на фр-овете си?Пък и не само тогава.Мисля,че да...те са хората,на които човек може да разчита друг е въпроса,че трудно се откриват истинските....![]()
Zavisi ot gadjeto i ot priqtelite.
Az lichno bih izbrala priqtelite,zashtoto sym pravila obratnata greshka i se okaza pochti fatalna.No navreme se osyznah.Ako priqtelite sa istinski nqma nachin da se zamislish...
A vsyshtnost zashto trqbva da izbiram?!Ako nqkoi ot dvete grupi me e nakaral da izbiram..direktno da si lovi pytq![]()
priqtelite.osven 4e nq moga bez tqx,dori i da mojex pak bux gi izbrala.neznam kak 6te spq i jiveq spokoino pri mis1lta 4e s1m gi predala.osobenno nai dobrite mi priqtelki.prosto ne moga da si predstavq jivota si bez tqx.
kolkoto do gadjeto-az ne s1m zatr16kala za gadje a i dori da s1m,te idvat i si otivat.osobenno na na6ta v1zrdast k1deto ponqtieto lybov lipsva v 99% ot sly4aite
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Приятелите .
Гаджета много ,но истински приятели -твърде малко...
Пък и щом са ми приятели и ги смятам за такива ,значи по някакъв начин са ми показали ,че мога да разчитам на тях .А гаджето -винаги може да се скараме и да се разделим и после губиш и гаджето и приятелите .
Ако са истински приятелите няма да имат против да прекарваш малко време с гаджето, ако гаджето си струва - ще разбере като искаш да излизаш с приятелите.така че двте.в край на сметка хората с приятели не са останали без гаджета и хората с гаджета не са без приятели![]()
гадже винаги мога си намеря.. приятели не ;]
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Aве .. с едно гадже колко може да си ... 1-2-3-4 години ?! А има приятели , които остават за цял живот !!!
Понякога гаджето,понякога приятелите!
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Определено приятелите!Винаги е по-лесно да си хванеш гадже, отколкото да си намериш приятели.А и ако и гаджето, и приятлеите ти държат на теб, няма да те карат да избираш, нали?
Направих грешката да избера гаджето пред приятелките си,т.е не им обръщах достатъчно внимание и напрекъснато се заричам,че няма да го правя,но в момента,в който се влюбиш мислиш по съвсем друг начин...
gadjetata sa za malko,nqkolko sedmici i posle krai,dokato priqtelstvoto e zavinagi
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
-1.- Дори да го няма онзи, който от време на време изразяваше чувствата си към теб, все още ги има онези, които го правят ПОСТОЯННО.
-2.- Дори да го няма онзи, който понякога ти казваше "обичам те", все още ги има онези, които го казват постоянно, а освен това и го мислят.
-3.- Дори да го няма онзи, с когото пропиляваше времето си в караници, все още ги има онези, с които можеш да го пропилееш по много по-забавен начин.
Онзи вече го няма. Но ТЕ още са тук. И ще бъдат до теб, винаги когато имаш нужда, дори тя да се изразява в подаване на носна кърпичка. Защото TE са твоите приятели, и за разлика от гаджето, са НЕЗАМЕНИМИ.
Първоначално написано от devil_feel_f
Взе ми плюнката от устатаПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Искаш ли си я обратноПървоначално написано от porky
![]()
![]()
![]()
Много микробиПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Аз нямам микроби ве !!Първоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()
Ами хубаво давай плюнкатаПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.