- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето или приятелите ?
Приятелите. А и гаджето не ти ли е преди всичко и приятел/другар?!
Ама стига с тези банални заучени фразички "Гаджето за 2 години,приятеля завинаги,или много по-дълго" .. в днешно време рядкост .. Има хора,дето са израстнали заедно и се разделят за глупости,а уж са били както повечето казват "BFF".
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Откакто съм с моята май си заебах приятелите....доста по рядко взех да излизам с нея и нейните приятели за жалост..
Сегашното ми гадже го предпочитам пред всичко и всички!![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
+1 Приятелите винаги!Макар ,че точно сега се скарах със тях много жестоко и в момента правя всичко по-силите си да се сдобря със тях.Нали знаете ,,Човек разбира нещо колко е ценно ,тогава когато го изгуби!''Първоначално написано от kifla
Първоначално написано от ScionOfStorm
зависи от приятелите и от гаджето....
Аз лично в сегашната си връзка отделям много повече от времето си на гаджето,но той освен гадже може да се каже че ми е и най-добър приятел...няма тема на която да не мога да си говоря с него....така че....
И въпреки всичко не може да се каже че съм си зае*ала напълно приятелите-просто гледам да ги съчетавам![]()
Мисля че приятели и гадже са коренно различни неща и не виждам как може да се избере едното от тях пред другото.. Гаджето си е гадже - освен това той самият ти е приятел, и то най-добър ако говорим за сериозноте връзки. Мисля че всеки така наречен приятел би те разбрал, че си обвързан и срещите ви ще намалят. Аз например имам приятел и прекарвам почти 90% от времето си с него, излизам и с приятелките ми, но доста по-рядко. Повечето от тях също имат гаджета и е нормално да са повече време с тях - когато имаме нужда или време излизаме заедно, чуваме се и това по никакъв начин не ни е скарало, разделило или раздалечило.. Всеки истински приятел би те разбрал, че искаш да си с гаджето и всяко гадже, което те заслужава би те разбрало, че искаш да си с приятели ..
Тц-тц...Първоначално написано от ™G-Baby™
Нищо не ми я връщай
![]()
П.П. И аз неам микроби![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Да, но какво ще правите, ако силно обичате някого и той ви каже, че не харесва приятелите ви и не му е приятно да се виждате?
Направи добро- яж л***о !
+1111111Първоначално написано от 6emet4e
![]()
Гласувах за гаджето ,ама и аз не знам за кво. . бе зависи
аз нямам този проблем - гаджето е и приятел на приятелите ми !
Имам приятели,на които адски много държа,които адски много обичам,но въпреки това...над всичко поставам-гаджето ми!
ммм и гаджето ми е приятел все пак
Пък и гаджетата все някога си отиват...приятелите стоят [поне повечето]
ЗависиЕстествено че ако момчето не значи нищо особено за мен и не е е важен за мен ще избера приятелите.Хората са казали гаджета до време-приятели до гроб.Но в момента предпочитам гаджето ми пред приятелите.Не бих оставила приятелите си,но предпочитам да съм с него то колкото с тях.
![]()
1.Ако приятелите бяха истински нямаше да правят проблем за ''нищо'' ;]
2.Ако съм сигурен в нея ще загърбя целия свят ;]
ако гласува момче тряаа избере приятелите...говорим за истинските приятели...ако гласува момиче тряаа избере гаджето...щото приятелки ...нещо куца... а й момичето тряаа разбере момчето ... ако има любов и доверие и разбиране никога няма се стигне до такъв избор![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Първоначално написано от Scarface...
личи си че си много запознат :]
радвам се![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
мисленето не ти е от силните страни ;]Първоначално написано от Scarface...
И двете са важни.
Животът е адът описан в Библията!
Приятелите,въпреки че понякога съм ги пренебрегвала заради гадже
Гаджето, защото то ми е най-добрият приятел!
Бих избрала приятелите...приятелството се гради с годините...всички тези години,хората са ме подкрепяли и най-накрая да ги зарежа,заради некф чеп...това е жестоко!
Бих избрала приятелите,защото мъже по света-МНОГО,но приятели малко!
Макар че наистина и 2те са важни...ако си с хубава визия да си намериш нов приятел ще е лесно...и без това не съществува перфектната половинка...но ако наистина си по-грозен и наистина имаш чувства към този човек...може би ше е добре да се позамислиш!![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
gadjetata idvat i si otivat a istinskite priqteli sa vinagi do teb
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...