- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето или приятелите ?
истинския израз е -
Girlfriends come and go, epics are soulbound!![]()
![]()
The Spark
Приятелите,разбира се. : )
.. edno mom!Che s GOLQMO syrCe .. mom!Che koeto MOJE da ob!Cha .. no MOJE ! da mraz!i .. !!
Не правилно зададен въпрос .... Приятелите (не са всички които познаваме а двама трима най много на които можем да се доверим другите са само познати ! ) Гаджето ( Ако дадено момиче/момче обича и държи на някой няма да го раздели с приятелите му ! )
П.С Моляви оточнявайте се с въпросите, за да отговаряме пълно и точно![]()
Без да се замисля казвам приятелите.Те си остават за цял живот.
Ако те затруднява въпроса, не отговаряй !Първоначално написано от ForeverYour
Направи добро- яж л***о !
Гаджетата идват и си отиват, но приятелите са завинаги :P
I L0VE MY FRIENDS
Попринцип,ако се стигне до това да избираш гаджето или приятелите ти...значи един от тези хора не те цени.Защото,ако те обичат никой няма да те кара да избираш.Но естествено,че приятелите.Те са ни малко истинските,а момчета на всяка крачка.
Много труден избор,защото имам приятели заради които си заслужава да заебеш гаджето,но и гадже заради което си заслужава да заебеш приятелите...не знам,стана много сложно
приятелите мн ясно...но ако моя фр се натиска на гаджето ми по-бързо бих простила на момчето...кво да прави то повечето са такива - малко плът да видят и айде...меки са![]()
приятелите ест щот гаджето винаги може да те остави но приятелите ако са истински никога не биха те изоставили![]()
![]()
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()