.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Помощ!компа ми сам се ресва

Както си гледах филм изведнъж ми се появи това http://img337.imageshack.us/img337/4548/problemsd9.jpg след което ми се рена компа така става на всеки час горе-долу как да го оправя помафайте

kakvo ob6to ima tova s moita tema :S

Значи сканираш си с анти-вирусната за вирус. На времето имаше така наречения с едните от имената му MS.Blast.Worm. Ако си с по-стар Windows XP => SP1 е възможно и той да ти е влезнал. Сканирай с каквато анти-вирусна имаш, а ако не изкара, че има вирус си запиши друга, защото 100% имаш вирус. Стоиш пред компютъра и когато ти излезе съобщението пишеш това от т.4 от горния пост и продължаваш да търсиш как да отстраниш вируса. Пробвай да напишеш това, което ти пише от screnshot-а в google и разглеждай линковете. gl
    Клик ми (:

Проблемът може би е хардуерен.На мен ми се рестваше заради бъгната рам.

Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Ако може само да те поправя това не е вирус.
    А какво е? Смисъл, защото съм на друго мнение, а ти не се обоснова... кажи, за да знам и аз как да се справя с такова нещо, ако ми се появи?
    Клик ми (:

Абе, прочетох не turn off, а LOG оff. Може би в това е проблема.
    Следващия път като ти даде такова съобщение. Не го изключвай, ми направо си излез от потребителя и пак влез.

Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Абе, прочетох не turn off, а LOG оff. Може би в това е проблема.
    Следващия път като ти даде такова съобщение. Не го изключвай, ми направо си излез от потребителя и пак влез.
    Ако искаш проваи да си го направиш ти.. в 1вия линк които дадах се описва как става.. ако го пуснеш и си изключиш компютъра това ще се махне точно като монитора стане тъмен не вярвам да се махне туко така усвен по ония начин.
    Ти видя ли какъв линк си пуснал? За това дали лаптопите имат мишка и интернет.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Код:
    Значи и аз имах същия проблем и се оправих по некъв начин дето не знам дали е много правилен, но засега върши работа Smile
    В Control Panel -> "Administrative Tools" , and then double-click "Services".
    намираш remote procedure call (RPC), десен бутон -> Properties Има един таб recovery и на него му правиш трите на take no action вместо рестарт на ПЦ Smile
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си