- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Глупаво ли е ??
това за какво го правиш да се докажеш на някой ли ... и аз направех почти съшата грешка и ся си плащам така че внимаваи какво правиш защото това което си причини можи да се върне![]()
колкото и добре да живеем рано или късно ше умрем
Уж я обичаш,а искаш и други.Така нестава!Или си с една,или с друга иначе хванат ли те(ако си бил с няколко момичета)ще останеш накрая на сухо.Първоначално написано от TvOeTo_mOmcHe
Дай ми скайпа на тва момиче да и кажа да те игнорира изобщо от списъка си с познати.![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
ФИЛМАР ГОЛЯМПървоначално написано от TvOeTo_mOmcHe
ти си смотаняк!![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Знаеш ли ти просто не знаеш какво искаш и освен това си недорасъл за връзка. Искал да бъде с приятелката си пък излиза с тази и онази.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Leko kazano MRAZQ takiva kat teb.ZA KO GO PRAVITE?VSE SI MISLITE 4E SAMO VIE MOJE DA IMATE KOQTO ISKATE! SAMO NI ZARQZVATE I SE DURJITE OTVRATITELNO,A KOGATO NQKOQ OT MOMI4ETATA RAZBERE ZA DRUGITE SE SUSIPVA!basi,6to go pravite po dqvolite??? zn li kak naranqvate nqkoi hora?Eto suveta mi:ne stavai takuv,izberi nqkoe ot momi4etata i druj samo na neq i zaboga vzemi se v ruce,momi4etata ne sa ti kukli,s koito da si igrae6
![]()
НаправоПървоначално написано от kifla
![]()
Първоначално написано от mmm_sweet
+1 Напълно съгласна съм с теб...Точно такива момчета меко казано ме отвращават...![]()
![]()
omfg..ujas![]()
![]()
![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Amii az razbrah smisul az predi bqh takuf misleh pak da stavam no razbrah 4e imam mnogo da gubq ii po dobre da sum s momi4eto koeto obi4am i koeto me obi4a .. a pyk ima vreme za drugite momi4eta sega iskam da sum s moito momi4e .. znam sgre6ih nqma da i kaja kakvo sum napravil no ne mislq da go povtarqm otnovo
ахаПървоначално написано от tarataikЪ
и на мен на сън ми прилича...
к'фи са тия глупости бре...
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Ти си нещастник![]()
Да ти дам ли пистолет ?![]()
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Не знаеш какво искаш, но това не означава, че трябва да си играеш с чувствата на хората![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Яко си се филмирал, пич... Я пий една студена вода и се освести...Първоначално написано от TvOeTo_mOmcHe
Ограниченията са там, където сам си ги поставиш.
Истинската сила идва от духа, а не от тялото. С вяра всичко се постига. :P:P:P
Ако се видим на улицата не ме целувай,че шш те заразя..
Кво е тва отношение към приятелката ти..Що не пробваш докато сте заедно да целунеш някоя случайна мацка..Така,да видиш как шш реагира..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
spored men ne e nikak glupavo.sled kato tova mom4e e stradalo tolkova mnogo e normano da stane takav.az sa6to stradah mnogo zaradi edno mom4e i zaradi nego zapo4nah da se vijdam s dr za da moje da revnuva i t.n.zaradi takiva ne6ta 4ovek se promenq stra6no mnogo i ako tova naistina e vqrno na tova mom4e nikak ne mu e lesno![]()
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
Ъ... защо не умреш?![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Абсолютно вярно!Първоначално написано от kifla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не разигравай сегашната си приятелка ми и кажи истината, поне заради себе си! Сам каза, че тази връзка ти тежи, тогава защо продължаваш???!
![]()
Пълен малоумник. Я си съчини още по-интересна история, че тази беше тъпа.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Не ми е ясно защо толкова си вярваш че я обичаш?
ти си един женкар нищо повече и не правиш нищо хубаво за гаджето ти ....![]()
![]()
![]()
![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
много е глупаво
![]()
![]()