Цитирай Първоначално написано от TvOeTo_mOmcHe
Ходех с едно момиче много време обичам я все още тя е всичко за мен.Или поне беше,след толкова скандали и проблеми все едно вече не е същото с нея.Различни смяни сме на училище и се виждаме,но за по-малко трябваше днес в 12:30 да се видим,но тя не дойде и аз отидох на кафе с едно момиче с което се запознах на спирката.И после се целувах с това момиче,а дори не изпитвам вина за това.Чух се по-късно с приятелката ми и се радвах,че я чух.Имам чувството че ставам както преди .. преди бях някакъв нехранимайко не ми пукаше за никоя не ме болеше че лъжа доставяше ми удоволствие и днес се почувствах по същия начин.После потърсих едно друго момиче с което ходех преди,отидох с нея на кафе и с нея се целувах ии утре имам среща с една друга.Мисля че искам да съм си катко преди защото много страдах с тая връзка 6 месеца проблеми и скандали обичах я много,но неискам да я оставя,неискам да съм без нея просто искам да има и други ..
Ти си голям кретен....Женкар даже бих казала.... Искаш да имаш всички момичета.пхаххаха Нямам думи.... Не се ли осъзнаваш,че приятелката ти като разбере това ще я нарани много??Ами,ако на теб ти правеха такива номерца хубаво ли щеше да ти е? Не за служаваш приятелката си...Ако продължаваш така НИКОГА няма да срещнеш любовта....А ще тъчеш всеки ден на 4 различни стана..Луда работа....