.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Град
    град добрич
    това за какво го правиш да се докажеш на някой ли ... и аз направех почти съшата грешка и ся си плащам така че внимаваи какво правиш защото това което си причини можи да се върне
    колкото и добре да живеем рано или късно ше умрем

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: Глупаво ли е ??

Цитирай Първоначално написано от TvOeTo_mOmcHe
    много страдах с тая връзка 6 месеца проблеми и скандали обичах я много,но неискам да я оставя,неискам да съм без нея просто искам да има и други ..
    Уж я обичаш,а искаш и други.Така нестава!Или си с една,или с друга иначе хванат ли те(ако си бил с няколко момичета)ще останеш накрая на сухо.

Дай ми скайпа на тва момиче да и кажа да те игнорира изобщо от списъка си с познати.
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

Ходех с едно момиче много време обичам я все още тя е всичко за мен.Или поне беше,след толкова скандали и проблеми все едно вече не е същото с нея.Различни смяни сме на училище и се виждаме,но за по-малко трябваше днес в 12:30 да се видим,но тя не дойде и аз отидох на кафе с едно момиче с което се запознах на спирката.И после се целувах с това момиче,а дори не изпитвам вина за това.Чух се по-късно с приятелката ми и се радвах,че я чух.Имам чувството че ставам както преди .. преди бях някакъв нехранимайко не ми пукаше за никоя не ме болеше че лъжа доставяше ми удоволствие и днес се почувствах по същия начин.После потърсих едно друго момиче с което ходех преди,отидох с нея на кафе и с нея се целувах ии утре имам среща с една друга.Мисля че искам да съм си катко преди защото много страдах с тая връзка 6 месеца проблеми и скандали обичах я много,но неискам да я оставя,неискам да съм без нея просто искам да има и други ..
    ФИЛМАР ГОЛЯМ

ти си смотаняк!
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Знаеш ли ти просто не знаеш какво искаш и освен това си недорасъл за връзка. Искал да бъде с приятелката си пък излиза с тази и онази.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Leko kazano MRAZQ takiva kat teb.ZA KO GO PRAVITE?VSE SI MISLITE 4E SAMO VIE MOJE DA IMATE KOQTO ISKATE! SAMO NI ZARQZVATE I SE DURJITE OTVRATITELNO,A KOGATO NQKOQ OT MOMI4ETATA RAZBERE ZA DRUGITE SE SUSIPVA! basi,6to go pravite po dqvolite??? zn li kak naranqvate nqkoi hora?Eto suveta mi:ne stavai takuv,izberi nqkoe ot momi4etata i druj samo na neq i zaboga vzemi se v ruce,momi4etata ne sa ti kukli,s koito da si igrae6

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Цитирай Първоначално написано от kifla
    Ходех с едно момиче много време обичам я все още тя е всичко за мен.Или поне беше,след толкова скандали и проблеми все едно вече не е същото с нея.Различни смяни сме на училище и се виждаме,но за по-малко трябваше днес в 12:30 да се видим,но тя не дойде и аз отидох на кафе с едно момиче с което се запознах на спирката.И после се целувах с това момиче,а дори не изпитвам вина за това.Чух се по-късно с приятелката ми и се радвах,че я чух.Имам чувството че ставам както преди .. преди бях някакъв нехранимайко не ми пукаше за никоя не ме болеше че лъжа доставяше ми удоволствие и днес се почувствах по същия начин.После потърсих едно друго момиче с което ходех преди,отидох с нея на кафе и с нея се целувах ии утре имам среща с една друга.Мисля че искам да съм си катко преди защото много страдах с тая връзка 6 месеца проблеми и скандали обичах я много,но неискам да я оставя,неискам да съм без нея просто искам да има и други ..
    Ти си срам за човечеството
    Направо

Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
    Leko kazano MRAZQ takiva kat teb.ZA KO GO PRAVITE?VSE SI MISLITE 4E SAMO VIE MOJE DA IMATE KOQTO ISKATE! SAMO NI ZARQZVATE I SE DURJITE OTVRATITELNO,A KOGATO NQKOQ OT MOMI4ETATA RAZBERE ZA DRUGITE SE SUSIPVA! basi,6to go pravite po dqvolite??? zn li kak naranqvate nqkoi hora?Eto suveta mi:ne stavai takuv,izberi nqkoe ot momi4etata i druj samo na neq i zaboga vzemi se v ruce,momi4etata ne sa ti kukli,s koito da si igrae6

+1 Напълно съгласна съм с теб...Точно такива момчета меко казано ме отвращават...

Повече от фен
    omfg..ujas
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Amii az razbrah smisul az predi bqh takuf misleh pak da stavam no razbrah 4e imam mnogo da gubq ii po dobre da sum s momi4eto koeto obi4am i koeto me obi4a .. a pyk ima vreme za drugite momi4eta sega iskam da sum s moito momi4e .. znam sgre6ih nqma da i kaja kakvo sum napravil no ne mislq da go povtarqm otnovo

Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
    ебати съня
    аха и на мен на сън ми прилича...
    к'фи са тия глупости бре...
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    Пловдив
    Ти си нещастник
    Да ти дам ли пистолет ?
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Не знаеш какво искаш, но това не означава, че трябва да си играеш с чувствата на хората
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    Def Leppard City, Кръчмата

Яко си се филмирал, пич... Я пий една студена вода и се освести...
    Ограниченията са там, където сам си ги поставиш.
    Истинската сила идва от духа, а не от тялото. С вяра всичко се постига. :P:P:P

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Ако се видим на улицата не ме целувай,че шш те заразя..

Кво е тва отношение към приятелката ти..Що не пробваш докато сте заедно да целунеш някоя случайна мацка..Така,да видиш как шш реагира..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Конфуций....

spored men ne e nikak glupavo.sled kato tova mom4e e stradalo tolkova mnogo e normano da stane takav.az sa6to stradah mnogo zaradi edno mom4e i zaradi nego zapo4nah da se vijdam s dr za da moje da revnuva i t.n.zaradi takiva ne6ta 4ovek se promenq stra6no mnogo i ako tova naistina e vqrno na tova mom4e nikak ne mu e lesno
    НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.

Ъ... защо не умреш?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от kifla
    Ти си срам за човечеството
    Абсолютно вярно! Не разигравай сегашната си приятелка ми и кажи истината, поне заради себе си! Сам каза, че тази връзка ти тежи, тогава защо продължаваш???!

Пълен малоумник. Я си съчини още по-интересна история, че тази беше тъпа.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не ми е ясно защо толкова си вярваш че я обичаш?

ти си един женкар нищо повече и не правиш нищо хубаво за гаджето ти ....
    Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си