.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Чувствителноста предимство или слабост?

Реших да пусна тази тема за да видя какво мислите по въпроса за чувствителноста на някои хора, няма значение момчета,мъже или момичета, жени. Дали мислите, че това е предимство за човека или обратното, недостатък който пречи и създава винаги проблеми. Иска ми се да чуя вашото мнение и спрямо това дали е плюс в любовта Очаквам вашата гледна точка! Ще се радвам да я чуя и обсъдим

Re: Чувствителноста предимство или слабост?

Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Реших да пусна тази тема за да видя какво мислите по въпроса за чувствителноста на някои хора, няма значение момчета,мъже или момичета, жени. Дали мислите, че това е предимство за човека или обратното, недостатък който пречи и създава винаги проблеми. Иска ми се да чуя вашото мнение и спрямо това дали е плюс в любовта Очаквам вашата гледна точка! Ще се радвам да я чуя и обсъдим
    Аз съм достатъчно чувствителна и поне според мен това е недостатък ,защото така другите си играят повече с теб и с чувствата ти.

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

би трябвало да е предимство, ама в днешно време е недостатък
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

съгласен съм с вас и двете мнения са верни, но не е ли това живота? Нали трябва да осетиш, че живееш макар и понякога чувствата да са отрицателни

Град
    in my world!
    аз съм мн чувствителна и емоционална и понякога това мн ми пречи,някои си мислят че преигравам,но не е така и това само най-близките го разбират.Кофти е в днешно време да ти пука за другия и да се опитваш да помогнеш защото всички се чудят как да те прекарат и наистина понякога за такива хора като мен е доста трудно,но понякога това служи и за + разбира се
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Аз съм прекалено чувствителна,емоционална,д ива,влюбчива и още куп неща...Не смятам,че това е плюс в любовта даже пречи... Мразя тази част от характера ми..... Но какво да се прави...Такава съм си!

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Ами зависи от ситуацията..
    Може да е предимство , а може и да е недостатък.
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Супер фен
    Ем много ще е тъпо да кажа, че трябва да е нещо средно, но май е така. Не е хубаво да си като направен от камък, но обикновено твърде чувствителните остават разочаровани Така че може би е по-добре да не приемаш работите толкова навътре все пак

Цитирай Първоначално написано от Ev1l
    Ами зависи от ситуацията..
    Може да е предимство , а може и да е недостатък.

много точно казано

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Моята огромна чувствителност по-скоро я определям като недостатък... Понякога ми създава ужасни проблеми и искам да не съм такава, но...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Шумень
    Първо да направим разлика между чуствителен и наивен! Чуствителния не винаги е дупедавец и това не означава, че щом е чуствителен някой може да си играе с него. А наивния не винаги пък е чуствителен ;]
    Така че можем да отсъдим, че чуствителността е нещо невинно и чисто. Много от най-големите творци (тоест и успели мъже, жени) са вложили капка от чуствителността си в произведенията си (било то стихове, разкази, картини, песни, скулптури, музика и пр.) В любовта чуствеността самоможе да помогне за едно красиво изживяване (специално за секса ) Тъй че чуствителността в никакъв случай не е минус.
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Град
    In Devil's Castle
    при мен е в излишък..така че определено не е предимство...но ако е в умерено количество,е добре
    someone else...

недостатък (личен опит)

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от it_ends_tonight_
    Първо да направим разлика между чуствителен и наивен! Чуствителния не винаги е дупедавец и това не означава, че щом е чуствителен някой може да си играе с него. А наивния не винаги пък е чуствителен ;]
    Така че можем да отсъдим, че чуствителността е нещо невинно и чисто. Много от най-големите творци (тоест и успели мъже, жени) са вложили капка от чуствителността си в произведенията си (било то стихове, разкази, картини, песни, скулптури, музика и пр.) В любовта чуствеността самоможе да помогне за едно красиво изживяване (специално за секса ) Тъй че чуствителността в никакъв случай не е минус.
    A da napravi6 razlika mejdu "4ustvitelen" i "4uVstvitelen" iska6 li,pomislih,4e e gre6ka ot burzane,ama si go napisal NEGRAMOTNo pone 10 puti! Vurni se v 1vi klas,posle se opitvai da dava6 tolkova seriozni i zadulbo4eni mneniq!!!

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Ами зависи .. Ако си момче и си чувствителен веднага се започва с определения от типа : "емо , женчо , педал " и тн или най - честото изказване : " ай стегни се ве мъж си " И кво като е мъж ?! Те нямат чувства ли ?!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    nedostatuk,6oto v toq svqt
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Слабост!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Голям фен
    По принцип би трябвало да е плюс,но в обществото всеки гледа само как да те прецака,за да се чувства той добре,всеки е пресмтелив,лъжлив,егоистич ен и до някаква степен манипулатор. А чувствителните хора са по-лесни за манипулиране. Така 'тарикатите' се чувстват по-хитри, абее с други думи не си е работа да си чувствителен, при положение,че всичко опира да пари и интереси...

Принципно би трябвало да е някъв плюс,ама....
    Аре за момиче е разбираемо ако е чувствителна,все пак е момиче....
    ААма на момче не отива много,много...Аз си признавам не съм от тия коравосърдечните,понякога се замислям от дребни неща...Но както и да е ,за мен чувствителноста е слабост----> по-добре е да я няма,отколкото да я има...лично мое мнение....

Град
    София
    Ще ти отговоря от гледна точка на моя опит

Когато си още неопитен,млад,нямаш тренинг с хорските простотии и задни мисли е много,много лесно да бъдеш наранен. Та исках да кажа,че в началото вреди,но повярвай ми, ако съумееш да запазиш поне малко от тази си чувствителност и не се озлобиш след поредното нараняване.. после ще ти е в огромен плюс. Огромен плюс. Точно защото все по-малко хора са поне мъничко чувствителни и се забелязва.
    Smile!?

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Прекомерната чувствителност, за мен е недостатък. Не защото, видиш ли, светът ни е гаден, а защото прекалено чувствителните хора, залагат само на усещанията си и пренебрегват разума. Но не е добре да се разчита и само на логиката.
    Специално в една вързка, чувствителността може да навреди. Например на единият от партньорите да му дойде някакъв импулс и да направи нещо от емоционалност, което после, като премисли, ще съжали, че е сторил. Освен това емоционалните хора са по-уязвими, по-навътре приемат нещата и лесно могат да бъдат наранени, дори неумишлено.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Цитирай Първоначално написано от ra4ence

Когато си още неопитен,млад,нямаш тренинг с хорските простотии и задни мисли е много,много лесно да бъдеш наранен. Та исках да кажа,че в началото вреди,но повярвай ми, ако съумееш да запазиш поне малко от тази си чувствителност и не се озлобиш след поредното нараняване.. после ще ти е в огромен плюс. Огромен плюс. Точно защото все по-малко хора са поне мъничко чувствителни и се забелязва.
    Омразата е лошо нещо,но пък чувствителността...Да носи някакви плюсове може би,но може би носи повече минуси...Когато те анранят твърде много ще си кажеш"писна ми да ем нараняват,няма смисъл от тая чувствителност,сантимента ност...."

В крайна сметка винаги се оказва отрицателна черта.

Цитирай Първоначално написано от kifla
    Аз съм достатъчно чувствителна и поне според мен това е недостатък ,защото така другите си играят повече с теб и с чувствата ти.
    +1 при мен е така ....
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pet_14
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence

Омразата е лошо нещо,но пък чувствителността...Да носи някакви плюсове може би,но може би носи повече минуси...Когато те анранят твърде много ще си кажеш"писна ми да ем нараняват,няма смисъл от тая чувствителност,сантимента ност...."
    Точно от това,ако съумееш да се предпазиш, ще бъдеш много над другите.
    Съветът ми е: не губете чувствителността си напълно,но и не се оставяйте само чувствата да ви водят. Просто времето, вкоето живеем не го позволява. Рано или късно се озверяваме-дали към мъжете/жените, дали към родители,дали към колегите.. важното е да съхраним човешкото.
    Smile!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си