- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъжете лъжат много умело...Поне ТОЗИ...
Не се унижавай по този начин...Мисля от това което си написала че си разумно момиче.Просто си го постави за цел.Това , че си влюбена в него не значи че трябва да те разиграва и когато го сърби да търси тебе защото "било рано от оная да иска секс..." Ами той така може да си играе с тебе много време.Просто бъди жена и му покажи че не си някоя слабачка дето веднага ще хукне при него.В крайна сметка всички сме хора и грешим но не допускай тази грешка да те съсипе.Успех пиши как се развиват нещата!![]()
Дам...Първоначално написано от Ev1l
Просто не му се връзвай повече.. отрежи го веднъж завинаги, стига си се тормозила с този! Иска само секс и нищо повече.. не си струва.. постави се на мястото на приятелката му, сигурно и с теб е постъпвал така.. струва ли си?![]()
Отговора е толкова лесен-ти си слабохарактерна и чуствителна-тои е силен характер и манипулативен-иска да чука и ще ти каже всичко за да го постигнекво си мислите-че само вие жените имате тактики
![]()
![]()
Оф улучила един женкар и си мисли че е някфо откритие...като него хиляди ...все едно откри топлата вода...
pf basi bokluka 4estno ne iskam da se zasqga6 ama e to4no takuv! Ne znam kak izob6to mu igrae6 po svirkata.. ne si zaslujava otkaji se ot nego ne struva ni6to..
Положението няколко дни след като публикувах темата е следната: Колкото повече не му обръщам внимание, толкова повече ме търси...всеки ден ми пише...Честно казано вече ми е все едно...и дори ми е смешен като ми се предлага. И тук се сещам какво ми казваше баба: Времето лекува!
Благодаря на всички Вас, които изразихте мнение и ми повлияхте да спра да му се връзвам!![]()
Благодаря!![]()
Защо си тровиш нервите с такъв човек...?
хаха Еби му майката на тоя смешник (извинявам се за мръсните думи, но си е така)![]()
![]()
![]()
![]()
Продължавай напред как може да си играе така с чувствата ти ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само не ми е ясно-защо му се връзваш,след като толкова очевидно те лъже?Не уважаваш ли себе си,че се съсипваш по този начин.