.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73
    Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от norge
    В последно време звъня на Аз съм БЪЛГАРЧЕ и му мрънкам. Гадното настроение минава много бързо покрай него
    Дай му номера да звъним и ние, няма само ти да се ползваш с такива привилегии!

Град
    Horrorwood
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    депресията е болестно състояние, това за което вие приказвате е временно кофти настроение

Тук съм съгласна с теб.
    Вие си нямате на идея до къде може да стигне човек, който страда от депресия.
    Кофти ви е, че ви свършиха паричките в телефончето, много е кофти, когато ти се счупи графита на черния молив, още по-кофти е като някоя приятелка ти каже 'патка', а колко ужасно е да те зареже гаджето, с което ходиш от 2 седмици.
    И за всички, които са решили, че е модерно - рязането е тотална простотия, няма да обяснявам защо, сигурно и сами можете да се усетите.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Цитирай Първоначално написано от Blacka TBW
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    депресията е болестно състояние, това за което вие приказвате е временно кофти настроение

Тук съм съгласна с теб.
    Вие си нямате на идея до къде може да стигне човек, който страда от депресия.
    Кофти ви е, че ви свършиха паричките в телефончето, много е кофти, когато ти се счупи графита на черния молив, още по-кофти е като някоя приятелка ти каже 'патка', а колко ужасно е да те зареже гаджето, с което ходиш от 2 седмици.
    И за всички, които са решили, че е модерно - рязането е тотална простотия, няма да обяснявам защо, сигурно и сами можете да се усетите.
    за депресията съм съгласна, ама за рязането - не.
    що пък не мрънкате на хората, които когато са нервозни, палят цигара или пият... за мен това изглежда по-ужасно, отколкото рязането. аз не се усещам що е простотия.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

самоубивам се и в следващия рунд се прераждам !
    we give it all.

Град
    Horrorwood
    пор, цигарите и алкохола са вид наркомания, т.е. хората се пристрастяват към тях. Повече не толкова много, колкото е достатъчно, че другите около тях да видят, че е лошо. Почнали са най-вече от така наречения 'келешлък'. И не го одобравям също, ако това те вълнуваше.
    Но за рязането не виждам къде по-точно идва пристрастяването към ножчето и какво точно води до това. След време ще пораснеш и ще разбереш, че това е било глупаво, само че ако човек достатъчно се е постарал на тая тема, белезите остават. Би ми било интересно ако ти останат белезите по ръцете и някой ден детето ти те пита 'какво е това', как ще му го обясниш? А на себе си как го обясняваш?

Цитирай Първоначално написано от Blacka TBW
    пор, цигарите и алкохола са вид наркомания, т.е. хората се пристрастяват към тях. Повече не толкова много, колкото е достатъчно, че другите около тях да видят, че е лошо. Почнали са най-вече от така наречения 'келешлък'. И не го одобравям също, ако това те вълнуваше.
    Но за рязането не виждам къде по-точно идва пристрастяването към ножчето и какво точно води до това. След време ще пораснеш и ще разбереш, че това е било глупаво, само че ако човек достатъчно се е постарал на тая тема, белезите остават. Би ми било интересно ако ти останат белезите по ръцете и някой ден детето ти те пита 'какво е това', как ще му го обясниш? А на себе си как го обясняваш?
    Aма ние за пристрастяване ли говорим? Щото аз си го представям най-много 2-3 пъти годишно рязането. Все пак има хора (възрастни), които обичат да го правят редовно, без да целят да се утрепят естествено. Просто един друг вид успокоение, което не е толкова популярно, и затова предизвиква странни реакции. Тъй го виждам аз.
    На детето си бих обяснила каквото си е... не би ме било срам, страх или нещо подобно.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Horrorwood
    Всеки с виждането си все пак. Просто не го разбирам по никакъв начин.

Ако разговорът продължава, то навярно ще продължи утре, защото се отправям към леглото, утре пак ще се става рано.

Слушам тъжна музика и си мисля за тъпи работи.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    tqnko, aз ще ти отговоря вместо нея/него :
    Защото си доста ограничено провинциално момче, от което умно мнение излиза 1 на 1000
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    емм слушам депресантските песни на сестра ми (които тя слуша непрекъснато ) и незнайно защо ми минава, в най- лошия случай заразявам и моята най- добра приятелка с моята депресия и то като споделиш ти олеква
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    2 pompi i vsichko e ok

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    2 pompi i vsichko e ok
    iglata,pompata,venite - krai na problemite
    indeed!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ъъъъ никога не изпадам в депресий..
    The Spark

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    режа вените кво да правя

Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Цитирай Първоначално написано от FernandoTorres`fan
    tqnko, aз ще ти отговоря вместо него :
    Защото си доста ограничено провинциално момче, от което умно мнение излиза 1 на 1000
    Така е и какво значение от къде съм? Я ме светни, че наистина съм много ограничен май. И защо все ми гледате мненията? Гледайте си вашите и тогава гледайте в на другите паницата и последно нещо влез в "компютри" разгледай темите и като видиш посответе ми пак кажи на колко мнения излиза 1 умно.
    По принцип местоположението няма значение, ама ти и от София да беше, щеше да си останеш прост и повърхностен.
    Кои мнения са ти умни? Тея, дето ме питаш дали искам да станем гаджета ли?
    По темата: Рязането ВЪОБЩЕ НЕ Е вариант, ии BlackaTBW, погрешно си разбрала, НЕ искам да се режа и няма да се режа. ;>
    Иначе съм съгласна, че депресията си е голяяям период, обаче аз може би сега съм наистина в депресия.. Чувствам се малоценна и прочие, и това в продължение на седмици и месеци..

Град
    Horrorwood
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    По темата: Рязането ВЪОБЩЕ НЕ Е вариант, ии BlackaTBW, погрешно си разбрала, НЕ искам да се режа и няма да се режа. ;>
    Иначе съм съгласна, че депресията си е голяяям период, обаче аз може би сега съм наистина в депресия.. Чувствам се малоценна и прочие, и това в продължение на седмици и месеци..
    Не говорих за теб, защото ти никъде не си написала, че искаш да се режеш (или поне не си спомням) Имам предивид хора, които го бяха казали.
    Иначе ние не можем да знаем дали си в депресия. Първо, защото не те познаваме, второ, защото не знаем какво се е случило, че да си депресирана. Имай на предвид, че на всеки му е било тежко в дадени периоди, така че не се подавай.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Lqgam da spq, ne zavisimo kolko mi e tejko. No tova vyv variant ako sum izpadnala v depresiq za den-dva.
    Ti 6tom se 4uvstvash taka ot mnoooogo vreme na sam, ti trqbva neshto, s koeto da si povdignesh samochuvstvieto.. sega ne mi se pishe mn mn, no ima google.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Така е и какво значение от къде съм? Я ме светни, че наистина съм много ограничен май. И защо все ми гледате мненията? Гледайте си вашите и тогава гледайте в на другите паницата и последно нещо влез в "компютри" разгледай темите и като видиш посответе ми пак кажи на колко мнения излиза 1 умно.
    По принцип местоположението няма значение, ама ти и от София да беше, щеше да си останеш прост и повърхностен.
    Ние какво сме виновни, че същество без ясно изявен пол се чувства зле? Трябва ли да ни занимава с проблемите са жалкото си съществуване?

По темата: не съм изпадала в депресия...

Абсурдно е да говорите за депресия.
    Иначе аз като се сдухам...правя различни работи,зависи от причината попринцип.Гаджето помага ужасно много(стига проблема да не е в него или с него) поне при мен.Най-близкия човек ми е ии изобщо някой близък човек върши добра работа.
    +книжки и музика,ядене..
    Помякога и си пиша на листче разни работи...нещо като ммм..дневниче,ама нет очно и от време на време...
    Начини хиляди,общо взето просто си отминава.Всичко се оправя рано или късно.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Ние какво сме виновни, че същество без ясно изявен пол се чувства зле? Трябва ли да ни занимава с проблемите са жалкото си съществуване?

По темата: не съм изпадала в депресия...
    Хмм, не бих казала, че съществуването ми е жалко.
    А и не съм точно в депресия, но вчера, когато писах тази тема, наистина не се чувствах добре, но НЕ пуснах темата с цел да се оплаквам, а просто исках да споделите вие какво правите, когато сте в кофти положение.
    И не се чувствам малоценна заради другите, напротив, просто самата аз си имам някакви причини, които не те засягат.
    И по-добре гледай да НЕ ме обиждаш, за да не се случи нещо. ;р

Мега фен Аватара на Pliok0019
    И по-добре гледай да НЕ ме обиждаш, за да не се случи нещо. ;р[/i]

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    И по-добре гледай да НЕ ме обиждаш, за да не се случи нещо. ;р[/i]

и на мен ми е интересно кво може да се случи,ама нвм

депресия?почвам да си повтарям че времето е прекрасно,казвам си - ни мога да пофяфам/ айахахахах/,излизам с 1-2 приятелки който са заразни на тема добро настроение,пускам си яка музика и си танцувам или рева,рева и после ми минава..дори да продължи с месеци тая депресия.. и такам..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    хит 2 фит, днес като те поздравих що не ми отговори ве, липсват ти първите 7 години.. ебем ти ученичката от езикова гимназия..

освен това вчера малкият емил беше избягал следобед от даскало и госпожа Филипова беше много ядосана преди малко като и казах
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Чета ти глупостите и ми става весело ...
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си