Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
Цитирай Първоначално написано от tqnkо
Цитирай Първоначално написано от FernandoTorres`fan
tqnko, aз ще ти отговоря вместо него :
Защото си доста ограничено провинциално момче, от което умно мнение излиза 1 на 1000
Така е и какво значение от къде съм? Я ме светни, че наистина съм много ограничен май. И защо все ми гледате мненията? Гледайте си вашите и тогава гледайте в на другите паницата и последно нещо влез в "компютри" разгледай темите и като видиш посответе ми пак кажи на колко мнения излиза 1 умно.
По принцип местоположението няма значение, ама ти и от София да беше, щеше да си останеш прост и повърхностен.
Кои мнения са ти умни? Тея, дето ме питаш дали искам да станем гаджета ли?
По темата: Рязането ВЪОБЩЕ НЕ Е вариант, ии BlackaTBW, погрешно си разбрала, НЕ искам да се режа и няма да се режа. ;>
Иначе съм съгласна, че депресията си е голяяям период, обаче аз може би сега съм наистина в депресия.. Чувствам се малоценна и прочие, и това в продължение на седмици и месеци..
Ние какво сме виновни, че същество без ясно изявен пол се чувства зле? Трябва ли да ни занимава с проблемите са жалкото си съществуване?

По темата: не съм изпадала в депресия...
Хмм, не бих казала, че съществуването ми е жалко.
А и не съм точно в депресия, но вчера, когато писах тази тема, наистина не се чувствах добре, но НЕ пуснах темата с цел да се оплаквам, а просто исках да споделите вие какво правите, когато сте в кофти положение.
И не се чувствам малоценна заради другите, напротив, просто самата аз си имам някакви причини, които не те засягат.
И по-добре гледай да НЕ ме обиждаш, за да не се случи нещо. ;р