- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво правите, когато сте в.. депресия?
Ама, това ти ли беше?Първоначално написано от Alco
![]()
Рауди, губим занималня, поне като ще дрънкаш глупости, дрънкай ги на място..![]()
не, моя брат-близнак. много се беше сдухала от него![]()
емо да не е бил пак с анцуг в даскало, ей хитака трябва да сложи фейс контрол деби![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Абе, не си приличаше!Първоначално написано от Alco
И аз като отивам в класната стая, другите момичета ми викат, че някакви големи ходили при тях да се ебават. Това вие ли бяхте?
![]()
да. много бяха насрани.
високи хулигани![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Първоначално написано от Alco
Щом казваш.
Бтв, днеска 10 "е" клас казаха нещо за "д". [-o<![]()
alco ti koi klas si be mooitu mumche ?
5 б
Абре, Крисе, кажи сега как да не сме насрани, като в стаята ни влизат така лелеяни и бленувани принцове като тях, а?!Първоначално написано от alwinka
![]()
напивам се и сичко е ок![]()
Или почвам да се самосъжалявам или пък се ядосвам и от депресия ,преминавам към гняв.А понякога просто съм супер тъжен и всичко ми изглежда много гадно.![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
vzimam si shokolad i sladoled .. oblicham si pijamata i sqdam da gledam filmi![]()
:P
сега ми е зле и мисля да лягам да спа,утре да съм като нова.![]()
Като си в депресия се взема съответната медикация.
Като си хлечещ пубер или си бръснеш вените или се кефиш на това.![]()
сега съм си скъсал с приятелката, не е депресия ама е малко кофти - слушам србско, тия дни ше се напия и винкело за мацката.![]()
![]()
Корава форумна хулиганкаПървоначално написано от Pliok0019
![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Не мога да кажа, че някога съм била в чак толкова тежка депресия - случвало ми се е само за 2 дни, и то в края на 5. клас. Много съм емоционална, но може би съм прекалено "самовлюбена", може би, на моменти (не мога да намеря точната дума), че да се оставя на някакво рушащо вътрешния ми покой чувство.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
мии нищо кво да правя слушам музика филми занимавам се с нещо![]()
House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....