.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    гр. Варна

Май си раздразних бенката?!

Привеет! Днес исках да се закопчея, обаче явно съм одраскала някаква бенка(за която сега разбрах) и когато я пипнах ме заболя доста..сякаш ти е чувствително място..ии е като кафява пъпчица..чудя се дали съм я раздразнила? защото знам че не е никак хубаво да се случва това
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

мн кофти ситуация щото и аз имам бенка на главата преди доста я дразнех с гребена.ако си я раздразнила бенката до такава степен че е станала рана е опасно,но все пак се опитваи да не се повтаря,з-то този път може да стане мн по лошо.внимателно....

Град
    гр. Варна
    Заболя ме само за момента след като в драснах..и някъде 20-30 секунди след това...надявам се да не ми стане нищо.и все пак да отида ли на лекар за да провери как съм?

хмм,позната ситуация...ми според мен няма нещо лошо,нали ти казвам и на мен ми се е случвало не трябва да се тревожиш

Град
    RUSE
    Бенка ли е .. ти замразява всички мисли относно всякакво дразнене , чоплене и т.н много е опасно .. трябва да внимаваш повече ..
    Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада .. ;]

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Направо ще ти го кажа - ОТИВАЙ НА ДЕРМАТОЛОГ! Недай си боже си го направила сериозно ще се изроди и стане тумор(най-лошият от всички видове рак!)!Отивай недей да рискуваш!50/50

Стискам ти палци !

Град
    гр. Варна
    Не ме боли изобщо като си я докосна а и отбягвам да го правя.Аз тези дни ще ходя на на лекар за амбулаторната карта и ще се консултирам с нея..ако тя каже че е нужно ще ми даде направление и ще отида..Благодаря на всички за съветите

hottie
    Guest
    Оффф веднага РАК... дрън дрън -глупости !!

Не плашете момичето! Опасност от рак има ако бенката е атипична. По принцип е хубаво да си преглеждаш бенките от време на време, но ако си е нормална дори и да я разраниш няма проблем.
    Дерматолога евентуално може да те посъветва да я премахнеш, за да не я закачаш поече(за твое удобство), но решението си е твое.

според мен трябва да идеш на лекар,за да те прегледа и много внимавай,защото с бенките шега не бива!

men edna mi be6e raz4oplila bemkata.. i pote4e kraf.. i slava bogo ne be6e rakoobrazuva6ta

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Оффф веднага РАК... дрън дрън -глупости !!

Не плашете момичето! Опасност от рак има ако бенката е атипична. По принцип е хубаво да си преглеждаш бенките от време на време, но ако си е нормална дори и да я разраниш няма проблем.
    Дерматолога евентуално може да те посъветва да я премахнеш, за да не я закачаш поече(за твое удобство), но решението си е твое.

Какво ми дърданисаш бе?!!?! Случайно да не знаеш каква е нейната?!
    Както казаха с бенки шега не бива,така че всичко е възможно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си