- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво означава...ако някое момче...ти говори на "ма&quo
Това, че ти говори на "ма" не значи, че е селянин, а селяндур (селяндур и селянин са 2 различни по смисъл понятия).Възможно е някои селяни да се държат като селяндури, но това не се отнася за всички.(Селяните са хора, които живеят в селата, а селяндурите са хора с ниска култура, които се държат като простаци.)
колкото и добре да живеем рано или късно ше умрем
Значи е много приятен и състрадателен човечец![]()
Означава, че е влюбен в теб.
Че му липсват първите 7 годинки ;]
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Не излизам и не се събирам с такива момчета,които ми говорят на ''ма''...Много ми е противно и грозно да чуя някое момче или дори момиче да говори на момиче така...![]()
![]()
че не знае как да се държи с момиче и че е простак!
точно..Първоначално написано от devil_feel_f
The Spark
devil_feel_f мерси че поясни и ми спести време.Мисля че е вече крайно време хората в България да се пообразоват малко и да разберат значението на думите селянин и селяндур и че селянин не е обидна дума,а селяндур е.Това че селянин се произнася по лесно от селяндур не значи че двете думи имат нещо общо и могат да се използват една вместо друга.И гражданите също може да са селяндури,ама няма никакъв начин да са селяни.Те или са граждани или са селяни,трето положение няма как да има.Първоначално написано от 5StaR
![]()
Аз като начало си помислих "Че е тъпак".Първоначално написано от Erica
И аз първо това си помислих,даже и го написах....,ама после реших да го коригирам...на простакПървоначално написано от Pliok0019
![]()
A qui
Xax определно ,че е простакПървоначално написано от HONDA
![]()
Мерси за подкрепата.Съгласна съм, че хората трябва да се пообразоват малко - интернет има и такава функция.Човек не трябва да използва думи, чието значение не знае, защото винаги има някой, който го знае и може да му се присмее за ниската култура.Първоначално написано от Niakoitam
Първоначално написано от anichkaaaa
и аз така![]()
![]()
КфО стАъ бЙе : Ми - ЦуН , гУш и ПоСлЕ мУш
** ** **
МуШ , ВъХ уБи мЪ ... ОфФ , тАс цИлИвИзАцИя ..
Че интелектуалното му ниво е под всякъква критика!!!![]()
Аз ПОЛУДЯВАМ,когато някой ми говори на "ма"!От години вече не ми се е случвало,дано не ми се случи и скоро!
и селянинПървоначално написано от Erica
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
aaaaaaaa не отказвам се![]()
![]()
![]()
това си е вече чисто загубена кауза.
Някой не може да види значението на думата селянин обяснено три поста по нагоре,а аз представи си се надявам хората да се пообразоват.УжасТ.![]()
![]()
![]()
Щом сте казали нека е селянин айде само гражданите ще са културните.![]()
![]()
П.П.Чакам следващият,който ще се изкаже че е селянин,а не селянДУР![]()
+1Първоначално написано от Erica
![]()
Ограниченията са там, където сам си ги поставиш.
Истинската сила идва от духа, а не от тялото. С вяра всичко се постига. :P:P:P
Невъзпитан идиот..?!
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Че е УАНКЪР..
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Mоже да означава,че е простак,но може да означава че и ти си проста и това е най-доброто,което заслужаваш...Пфу,как е възможно да не можеш сама да си изтълкуваш това?!![]()