Аз съм една тъпа,проста и наивна патка. Прекалено емоционална, лесна за манипулация, всеки може да ме излъже, да си играе с мен,както намери за добре. Прекалено доверчива и всеотдайна,а в шибания живот няма такива филми. Мрая всички тези качества в себе си,но не знам как да ги променя в обратна насока. Най-лошото е,че искам всички да видят промяната ми,а те самите ми пречат да се променя. Пречат ми,зашото заради тях аз не мога да бъда това,което съм и заради тях аз искам да се променя,защото като не мога да бъда себе си,то поне да бъда като тях. Ама не мога да бъда и като тях,защото ме е страх,че като почна да се държа като тях,ще ме отблъснат. Страхувам се и ако бъда себе си,че ще ме отблъснат. Страхувам се да продължа, страхувам се да живея,мисля,че всички тези адски кръгове ще ме убият. Всичко това всички го усещат и не знам как да го променя. Отхвърлям всякакви варианти, просто вече ме е страх да действам. Страх ме е явно,защото съм прекалено пасивна. Преди някои хора (няма значение кои) се държаха ужасно с мен и ми причиниха психическа травма. Не знам дали заради тях се чувствам така,но имам нужда от помощ. ;(