Цитирай Първоначално написано от ForgotN
Цитирай Първоначално написано от Im_on_the_Outside
Не се променяй. Всеки е уникален по свой начин,затова не се опитвай да приличаш на когото и да било с целта да му се харесаш.
Просто намери хора,с които можеш да бъдеш себе си. Не ти трябва нечие одобрение - или си пасвате за компания,или не. Това е.
+1
Мамка му,защо пишете такива мнения???Как може изобщо да вярвате на тези клишета?!Всеки е уникален-да,но не всеки може да намери хора,с които да се чувства окей.А това момиче ми се струва наистина объркана...много ми е трудно да разбера какво точно искаш да кажеш...Но според мен си в период,в който трябва да изградиш характера си.Какво значи " Пречат ми,зашото заради тях аз не мога да бъда това,което съм и заради тях аз искам да се променя,защото като не мога да бъда себе си,то поне да бъда като тях. Ама не мога да бъда и като тях,защото ме е страх,че като почна да се държа като тях,ще ме отблъснат. " Наистина е странно-ти си " една тъпа,проста и наивна патка".Искаш да се промениш,но в същото време казваш,че приятелите ти ти пречат да бъдеш себе си...
Моля те да се изясниш.Остави афекта да премине и си подреди мислите,за да може наистина да ти се даде съвет...