- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Стана ми :D "
Случвало ли ви се е на вас момчета когато се закачате с някое момиче което харесвате(не вашето гадже) и да кажете "стана ми" , "чакай малко спри че ми стана" (или нещо от този род)... и каква беше реакцията на момичето? Въпроса е и към момичетата, казвали ли са ви го момчета и каква беше реакцията ви?
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
![]()
![]()
Не ми се е случвало
![]()
..Why can't I be innocent..
Ми да,случвало ми се е.Ми кво стана...сваляхме се там нещо,целувахме се ии... по едно време тоя ми вика : "Аз имам проблем."Викам му "Къв ти е проблема?"И той гледа надолу и ми вика"Ми то проблема е там долу."![]()
![]()
И аз почнах да се смея и така...
![]()
ne!,ama ima vreme![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да, разбира се. Напълно нормално е. В повечето случаи, когато се целувам с някого му става.
Ама моля ти се казвай какво му целувашПървоначално написано от Pliok0019
![]()
dam....![]()
(sun)~{}*
Това беше най-мъдрото във форумаПървоначално написано от Andreev
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Да разбирам ли че се целувате с всеки срещнат, тъй като въпроса ми не е за гаджетата ви а някой познат, с който да кажем се закачате и...![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Да , после не мога да я накарам да спре , иска да го бара![]()
Първоначално написано от soul1199
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
хах не![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ехххх какво ме нападнахте.Вие не се ли възбуждате, ако някой ви целува по врата, например. Ако го прави човекът, когото харесвате, няма как да няма ефект. (:
Ако е краткотрайно забавление съм по-страстна.Първоначално написано от vaseto0o
Ставал ми е докато съм с приятелката ми,но не виждам що да прекъсвам и да казвамТо се усеща
![]()
Как се закачате, щото аз една я побарах за пържолата и ми стана ама тя беше доволна![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
О, разбира се, и за майтап е ставало, и на сериозно, но с риск да повторя нечий пост, в това няма абсолютно нищо странно. Примерно веднъж кат се кълчехме с още един френд и 2 девойки ко мислите че се случи :P После се попиляхме да се хилим, щот пича мацките го заляха с мента след кат той "сподели" нали, и преди да се усети вече беше зелен![]()
Ограниченията са там, където сам си ги поставиш.
Истинската сила идва от духа, а не от тялото. С вяра всичко се постига. :P:P:P
S nai-dobriq mi priqtel mn 4esto se bori4kame i vsqkvi ei takiva i poneje sme i biv6i gadjeta mu e trudno da ne si pomisli za sex taka 4e se slu4va 4esto, po lo6oto e 4e kato se slu4i kato 4e mu iz4ezva mozuka i osven 4e si kazva durji i da pokazva... edvam go ukrotqvam!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
da pove4eto sa pravi normalko e da ti stane kogato se zaka4a6 ili se celyva6 s nqkogodaje sno6ti mi se sly4i celyvahme se s gajeto mi i my stana no ne se pritesnih i toi e 4ovek vse pak
key_of_hell
da ti kaja 4eso i az imam nai dobur priqtel i na nego mo e stavalo no toi sam se vuzpira vse pak nqma intimni 4yvstava mejdy nas
jivota e hybav
tam e rabotata 4e mejdu nas ima6e i ot negova strana o6te ima!Ne go namiram za problem za6toto i dvamata iskame da si zapazime priqtelstvoto!Първоначално написано от nininka
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Ами не ми се е случвало и не знам как бих реагирала... Може би вътрешно бих си помислила нещо мръсно, но въобще няма да дам вид - ще кажа нещо много тъпо от рода на "Ъъъ, к'во пра'им ся." или де да знам...
Да,случвало ми се е момчета да ми го казват...Ми смешно ми става