.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    da, tcelyvame se, i po edno vreme ne6to me r14ka tam doly, i gledam vikam ,,A,ma toi porastna!"

Цитирай Първоначално написано от sweet_choci
    da, tcelyvame se, i po edno vreme ne6to me r14ka tam doly, i gledam vikam ,,A,ma toi porastna!"
    И после?

Цитирай Първоначално написано от plmn``
    И после?
    Ми ко може?Де що има живот , жените го изцеждат

Мда с предишната мноо пъти ми се е случавало и после кат тръгна да я прегръщам даже и да не съм и казал ще разбере.

Цитирай Първоначално написано от fc
    Цитирай Първоначално написано от plmn``
    И после?
    Ми ко може?Де що има живот , жените го изцеждат
    eeee, p1k i vie ste edni....

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Да, случвало ми се е, но винаги сме го приемали на шега и аз и момчето, а повечето пъти се е случвало с някой фр примерно в трамвая като няма къде да седна и съм седнала в някой приятел и той на базик е казвал "не шавай толкова, че ше ми стане" Голям смях е падал понякога ;d
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Париж
    М случвало ми се е на басейн кат бях и едно момче беше зад мен и ме беше прегърнало и ... Ама той нищо не каза ...
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Да, случвало ми се е. Гушкахме се, целувахме се и той: Ако усетиш нещо... да знаеш, че е... И аз само се изсмях... Беше забавно, макар че сега изобщо не ми става смешно като се сетя..
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен
    мммм случвало ми се е само че изказването беше нещо като "виж сега какво направи..." или пък " виждаш ли колко "лошо" ми влияеш", но никога никой не е казвал да спра

еми/надигал/му/се/е/ама/той/не/ми/е/каЗвал-гледай/ся-стана/ми
    просто/го/усетих/и/той/Знаеше/4е/го/усещам/ама/не/сме/го/коментирали/тва-просто/си/продължаваме/дейностите
    I can't stop myself from loving you <3

Цитирай Първоначално написано от Chokoev
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Да, разбира се. Напълно нормално е. В повечето случаи, когато се целувам с някого му става.
    Ама моля ти се казвай какво му целуваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си