- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Александра
Мисля че темата е ясна .. какво мислите за "Alexandra" , пазарувате ли от там , доволни ли сте (цена/качество на дрехите/разнообразие)..
А какво ще кажете за "Oxigen" ?! Кой предочитате или пък си имате друг фаворит![]()
бъgu вереН на soбsтвениQ su sтил ;]
Ко да са, ко каза?Първоначално написано от kIsSs<0R>kIlLL
q pak???
мисля че се изразих ясно ... става въпрос за александрата в благоевград хейй!!Първоначално написано от crazy_style
![]()
![]()
![]()
![]()
аз си прочетох темата около 25 пъти да видя какво неясно съм написала и не можах да установя такова
та някой ще дава ли коментари относно темата или пак не сте схванали
МАГАЗИН ЗА ДРЕХИИИ![]()
пазарувам от oxford street
В първото си мнение не беше пояснила за кой град става въпрос.Сигурна ли си че всичко беше ясно ;]]Първоначално написано от kIsSs<0R>kIlLL
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
оффф абе хора кво ви става толкова ли сте зле че не знаете за кво става въпросчак ме отчайвате
мисля че темата си беше ясна още от самота начало тъй като бях написала не само александра ами и дали сте доволни от качеството на ДРЕХИТЕ и тяхната цена и също така бях посочила и друг магазин ...![]()
а и междудругото не е магазин за дрехи втора употреба!!!!
я най-добре тая тема да бъде заключена , то стана ясно че свестни коментари няма да получа![]()
![]()
![]()
на тъпа тема тъпи отговори
сещаш се, че не всички са от твоя град, нали?
Daa magazin za drehi dobre, ama to v BG k0lko magazina za drehi ima ... ili po to4no kolko grada 4e nie sami da se setim ..Първоначално написано от kIsSs<0R>kIlLL
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
тъй като е голям и доста популярен магазин мислех че повечето го знаят, тъй като познавам много хора от др населени места , които идват да пазаруват в александратаПървоначално написано от ...SoMэ__SpЭciaLLy...