амиии здравейте,исках да попитам някой ползвал ли е лептен ии да ми каже как му е подействало,за6тото мисля да си поръ4ам ама нз..
Имаше такива теми.Тва лептен е пълен боклук,тва мисля аз![]()
Суетата.Моят любим грях.
Не се подлъгвайИма къде- куде по ефектифни и качествени продукти
Направи добро- яж л***о !
Не съм го използвала.Но пък един позитивен коментар не съм чула,така че моя съвет е да не си го купуваш.
един приятел го позлва има минимален ефект ..и трябва да го ползваш винаги иначе отново ще имаш пъпки
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
според мен не си купувай такова чудо.. положителните коментари са много по-малко от отрицателните .. вместо да даваш пари за това я отиди на лекар и той да те посъветва за пъпкитепък и то няма как да изчезнат напълно за кратко време
едина фр-ка си купи и нямаше аболютно НИКАКЪВ ефект .. съжаляваше че си го е купила ама няма кой да я спреиначее после отиде на специален лекар ии там вече не знам какво я посъетваха
така че не бързай да го копувашима къде къде по добри и качествени продукти
![]()
и бтв има много теми за лептен![]()
не гласувам позитивно...чувала съм че помага донякъде, но само при абсолютжо пост ползване, което дори за лицето не е добре...има по-добри неща...и по-евтини и по-скъпи, но важен е резултата...може би дерматолог е най-доброто решение.
(sun)
Az polzvah lepten samo4e mujkata seriq kogato beh na 13-14 no nema6e nikav efekt sutrin kat si mieh liceto te4e6e nekvi zeleninz to4no ko be6e(to lekarstvoto be6e takova de ama nz) ako iska6 da ti se premahnat pupkite trqbva da ide6 na lekar. Li4no az kogato bqh na 13-14 godina imah pupki po cqloto lice
i kogato stanah na 15 produljavah da si imam mn pupki tova izob6to ne mi se haresva6e i kazah na na6te da me vodat na leka! Taa otidoh v medicinska akademiq i tam mi izpisaha lusioni i mn drugi ne6ta izlqzoha mi nqkade okolko 90 i malk lv. no naistina si zaslujavahaa parite 6ot sega zna4itelno pupkite namalqha i sega imam malko, no sigorno i te sled nekoq sedmica 6e se mahnat. Hodih i v su6tata bolnica pri edna ducentka, no pri neq se pla6ta po 40lv na seans i tam predlagat razli4ni lazerni proceduri i t.n. s drugi dumi tam ima si4ko kot ti trqq! No ako ima6 malko pup4ici nema smisul da hodi6 pri docenta a da si zeme6 samo izpisanite lusion4eta i 6ti se mahnat!
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Има стотици видове бактерии, които могат да предизвикат акнето, и от които то може да гние, както и причини, от които да се появи. Лептен може да помогне, ако е против бактерията, която ти притежаваш, ако не - ефектът ще е нулев. Както казаха и другите, отиди на лекър и ще си оправиш живота. А от такива реклами можеш само да си профукаш парите.
недей да си го купуваш
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!