- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Малко неудобно :D
![]()
Абе, момичета, кога за пръв път си обръснахте триъгълника![]()
Защото аз съм на 13 и не знам какво да правя
Срам ме е да говоря с майка миНа някаква козметичка ли ходихте, или?
![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
Всичко е въпрос на личен избор,може и да не говориш с майка ти.Взимаш самобръсначката и готово![]()
Суетата.Моят любим грях.
преди да правя секс-на 15 и малко.Бръсна се със самобръсначка, не издържам на болка и нямам никакво желание да си я причинявам с кола-маска и т.н при положение, че може да се избегне това.Но по принцип е добре да отидеш на козметик.Не виждам защо трябва да говориш с майка си.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Благодаря
Ще отида на козметик май![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
Подкрепям.Първоначално написано от Svalkata
кажи да не хвърля вълната а да ти я даде да си оплетеш ръкавициПървоначално написано от Svalkata
Първоначално написано от pavle-
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
а кво па общо има майка ти
тя ли ще те бръсне![]()
ако ходиш на козметик също не си длъжна да й казваш
Не виждам и причина защо да крие?!?![]()
Направи добро- яж л***о !
Целия триъгълник- При мен беше доста късно,като започнах да водя полов живот. 17год
Smile!?
ей момичета и аз съм във почти същото положение и за да не пускам нова почти същата тема ще ви питам тука-мен също ме е срам да говоря с майка ми изключвам козметика щото при нас няма козметиктова всъщност си е самата истина и остана един вариант и той е да се обръсна със самобръсначка да но аз не съм я хващала никога досега и...бихте ли ми дали съвети
![]()
To infinity and beyond.
Как да се обръснеш ли ?Първоначално написано от cool_doll
![]()
Направи добро- яж л***о !
Ами няма нищо сложно в бръсненето със самобръсначка, само трябва да внимаваш да не се порежеш.Първоначално написано от cool_doll
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Баси ... Всички,които казаха някакви години са започнали доста по-късно от мен да си махат космите
Аз си ги махам от 12 годишна (а им се канех от както бях на 11 и нещо
)
А иначе не виждам за какво ти е да казваш на майка си?!Това си е твоето тяло и ще си правиш с него,каквото си искаш
А и някой беше казал,че не е хубаво да се крие от майката ... Е,че аз например никога не съм крила от майка ми,че се бръсна ... Просто не съм отишла при нея и не съм й казала "Мамо обръснах си краката/триъгълника и т.н."
Все пак жената не е проста и се усети,че щом поддържам лична хигиена значи си ги махам и там (освен това видя и самобръсначката ми в шкафчето ми в банята и нямаше как да не се усети...все пак за останалата част от тялото си ползвам ленти или епилатор
)
е добре бихте ли ми казали тогава как да се обръсна?![]()
To infinity and beyond.
Ох като започнете с тази хигиена...не разбрахте ли, че космите не са показател за това дали спазваш добра хигиена или не.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Хмм...не си ли виждала баща ти/дядо ти/други мъже как си бръснат брадата? Е тва същото го праиш![]()
ехоо някой ще ми обясни ли сериозно как да се обръсна
To infinity and beyond.
Взимаш самобръсначката и действаш,нищо сложно няма. Но ако са ти по-дълги космите по-добре ги подкъси с ножичка и след това с бръсначката,защото иначе е ще ти е по-трудно.Първоначално написано от SuZi ™
Е добре краката не си ли ги бръснеш? Вземаш бръсначката и просто минаваш в/у космите, но е по-добре да си си сложила гел/пяна за бръснене или пък нещо друго, защото на сухо не е хубаво! Добре примерно попитай майка си как да си обръснеш краката и тя като ти каже, ще използваш същият метод и при триъгълника! Успех![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Мерси на всички![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
Е за теб щом не са,за мен са!!!Първоначално написано от girl_in_black
1.Чувствам дискомфорт дори когато имам косъмчета с дължина 2-3 мм някъде по тялото си ... а какво остава да съм с вълна м/у краката![]()
![]()
![]()
2.Не ми казвай,че когато си била на 12-13 (и явно необръсната отдолу) и си ходила на плаж ти е било комфортно![]()
Да знаеш,че не си гладка и че може някой да го забележи
![]()
3.Ми щом космите не са въпрос на лична хигиена,защо си махаш тези по краката,мишниците и (евентуално) ръцете?!А и съм сигурна,че ако видиш момиче с косми по краката ще си кажеш "Баси...Тая няма елементарна хигиена...
![]()
",нали?!
За кво ти е да говориш с майка ти,подстрижи ги,ако са мн дълги и после ги обръсни.Майка ти няма право да ти забрани!Ако не знаеш как да се обръснеш-слагаш гел или пяна за бръснене,може дори и интимен гел,после действаш,внимаваш да не се порежеш,самобръсначката трябва да се движи само напред,в никакъв случай не на страни и тва е.За най-отдолу можеш да използваш огледаце-лягаш във ваната(или на капака на тоалетната чиния),вдигаш си краката,с едната ръка държиш огледалцето,а с другата бръснеш.Нито тряа да се консултираш с майка си,нито да криеш от нея,просто както някой преди мен каза-тва си е твойто тяло и ти си решаваш кво да праиш с него.Въпреки вс аз не ти препоръчвам да го праиш,защото ще станат още по-големи и гадни,а и не моеш да ги бръснеш често,защото боли,ако не са достатъчно дълги,минимум веднъж седмично.Ако искаш изчакай да започнеш да водиш полов живот.Можеш просто да ги подкъсяваш с ножичката,колкото да са на някаква поносима дължина,а не цяла гора(аз правя така).Има и друг варянт-интимен депилираш гел-продава се в аптеката,а как се използва,пише на опаковката или листовката в нея.Има и болезнени и според мен дори мазохистки варианти-епилатор и коло маска за интимните части,с тях има голям риск,обаче,да си напраиш кръвоизлив и тогава наистина ще тряа да разкажеш вс на майка си.Може пък просто да отидеш при козметик и да се консултираш с козметичката.Аз за първи път се избръснах там на 11-12,но понеже наште отношения с майка ми са по-различни,аз се консултирах с нея,ти вобще не си длъжна да го праиш,ако не искаш.Когато си на плаж може би наистина е добре да ги махаш с депилатор (за да може вс ден да си гладка),защото те набождат през банския и не е карсиво(меко казано).Реши кой от вс варианти най-мн ти допада.Е,по-точно мнение от това не може!
![]()
adizitk1 права си наистина много точно мнение благодаря ти много май ще избера варианта да си ги подстригвам с ножичка![]()
To infinity and beyond.