.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Фен Аватара на Svalkata
    Град
    София

Малко неудобно :D

Абе, момичета, кога за пръв път си обръснахте триъгълника
    Защото аз съм на 13 и не знам какво да правя
    Срам ме е да говоря с майка ми На някаква козметичка ли ходихте, или?
    Just gonna stand there
    And hear me cry
    But that's alright
    Because I love
    The way you lie
    I love the way you lie
    I love the way you lie..

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Всичко е въпрос на личен избор,може и да не говориш с майка ти.Взимаш самобръсначката и готово
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    в мечтите ти
    преди да правя секс-на 15 и малко.Бръсна се със самобръсначка, не издържам на болка и нямам никакво желание да си я причинявам с кола-маска и т.н при положение, че може да се избегне това.Но по принцип е добре да отидеш на козметик.Не виждам защо трябва да говориш с майка си.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Фен Аватара на Svalkata
    Град
    София
    Благодаря
    Ще отида на козметик май
    Just gonna stand there
    And hear me cry
    But that's alright
    Because I love
    The way you lie
    I love the way you lie
    I love the way you lie..

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Svalkata
    Благодаря
    Ще отида на козметик май
    Подкрепям.

Благодаря
    Ще отида на козметик май
    кажи да не хвърля вълната а да ти я даде да си оплетеш ръкавици

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от pavle-
    Благодаря
    Ще отида на козметик май
    кажи да не хвърля вълната а да ти я даде да си оплетеш ръкавици

Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

а кво па общо има майка ти
    тя ли ще те бръсне
    ако ходиш на козметик също не си длъжна да й казваш

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Не виждам и причина защо да крие?!?
    Направи добро- яж л***о !

Град
    София
    Целия триъгълник- При мен беше доста късно,като започнах да водя полов живот. 17год
    Smile!?

Мега фен Аватара на Infinity
    ей момичета и аз съм във почти същото положение и за да не пускам нова почти същата тема ще ви питам тука-мен също ме е срам да говоря с майка ми изключвам козметика щото при нас няма козметик това всъщност си е самата истина и остана един вариант и той е да се обръсна със самобръсначка да но аз не съм я хващала никога досега и...бихте ли ми дали съвети
    To infinity and beyond.

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    ей момичета и аз съм във почти същото положение и за да не пускам нова почти същата тема ще ви питам тука-мен също ме е срам да говоря с майка ми изключвам козметика щото при нас няма козметик това всъщност си е самата истина и остана един вариант и той е да се обръсна със самобръсначка да но аз не съм я хващала никога досега и...бихте ли ми дали съвети
    Как да се обръснеш ли ?
    Направи добро- яж л***о !

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Ами няма нищо сложно в бръсненето със самобръсначка, само трябва да внимаваш да не се порежеш.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Баси ... Всички,които казаха някакви години са започнали доста по-късно от мен да си махат космите Аз си ги махам от 12 годишна (а им се канех от както бях на 11 и нещо ) А иначе не виждам за какво ти е да казваш на майка си?!Това си е твоето тяло и ще си правиш с него,каквото си искаш А и някой беше казал,че не е хубаво да се крие от майката ... Е,че аз например никога не съм крила от майка ми,че се бръсна ... Просто не съм отишла при нея и не съм й казала "Мамо обръснах си краката/триъгълника и т.н." Все пак жената не е проста и се усети,че щом поддържам лична хигиена значи си ги махам и там (освен това видя и самобръсначката ми в шкафчето ми в банята и нямаше как да не се усети...все пак за останалата част от тялото си ползвам ленти или епилатор )

е добре бихте ли ми казали тогава как да се обръсна?
    To infinity and beyond.

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Баси ... Всички,които казаха някакви години са започнали доста по-късно от мен да си махат космите Аз си ги махам от 12 годишна (а им се канех от както бях на 11 и нещо ) А иначе не виждам за какво ти е да казваш на майка си?!Това си е твоето тяло и ще си правиш с него,каквото си искаш А и някой беше казал,че не е хубаво да се крие от майката ... Е,че аз например никога не съм крила от майка ми,че се бръсна ... Просто не съм отишла при нея и не съм й казала "Мамо обръснах си краката/триъгълника и т.н." Все пак жената не е проста и се усети,че щом поддържам лична хигиена значи си ги махам и там (освен това видя и самобръсначката ми в шкафчето ми в банята и нямаше как да не се усети...все пак за останалата част от тялото си ползвам ленти или епилатор )
    Ох като започнете с тази хигиена...не разбрахте ли, че космите не са показател за това дали спазваш добра хигиена или не.

Хмм...не си ли виждала баща ти/дядо ти/други мъже как си бръснат брадата? Е тва същото го праиш

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Махнах ги когато станах на 13.

ехоо някой ще ми обясни ли сериозно как да се обръсна
    To infinity and beyond.

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Цитирай Първоначално написано от SuZi ™
    Хмм...не си ли виждала баща ти/дядо ти/други мъже как си бръснат брадата? Е тва същото го праиш
    Взимаш самобръсначката и действаш,нищо сложно няма. Но ако са ти по-дълги космите по-добре ги подкъси с ножичка и след това с бръсначката,защото иначе е ще ти е по-трудно.

Град
    Казанлък
    Е добре краката не си ли ги бръснеш? Вземаш бръсначката и просто минаваш в/у космите, но е по-добре да си си сложила гел/пяна за бръснене или пък нещо друго, защото на сухо не е хубаво! Добре примерно попитай майка си как да си обръснеш краката и тя като ти каже, ще използваш същият метод и при триъгълника! Успех
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Фен Аватара на Svalkata
    Град
    София
    Мерси на всички
    Just gonna stand there
    And hear me cry
    But that's alright
    Because I love
    The way you lie
    I love the way you lie
    I love the way you lie..

Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Ох като започнете с тази хигиена...не разбрахте ли, че космите не са показател за това дали спазваш добра хигиена или не.
    Е за теб щом не са,за мен са!!!
    1.Чувствам дискомфорт дори когато имам косъмчета с дължина 2-3 мм някъде по тялото си ... а какво остава да съм с вълна м/у краката
    2.Не ми казвай,че когато си била на 12-13 (и явно необръсната отдолу) и си ходила на плаж ти е било комфортно Да знаеш,че не си гладка и че може някой да го забележи
    3.Ми щом космите не са въпрос на лична хигиена,защо си махаш тези по краката,мишниците и (евентуално) ръцете?! А и съм сигурна,че ако видиш момиче с косми по краката ще си кажеш "Баси...Тая няма елементарна хигиена... ",нали?!

За кво ти е да говориш с майка ти,подстрижи ги,ако са мн дълги и после ги обръсни.Майка ти няма право да ти забрани!Ако не знаеш как да се обръснеш-слагаш гел или пяна за бръснене,може дори и интимен гел,после действаш,внимаваш да не се порежеш,самобръсначката трябва да се движи само напред,в никакъв случай не на страни и тва е.За най-отдолу можеш да използваш огледаце-лягаш във ваната(или на капака на тоалетната чиния),вдигаш си краката,с едната ръка държиш огледалцето,а с другата бръснеш.Нито тряа да се консултираш с майка си,нито да криеш от нея,просто както някой преди мен каза-тва си е твойто тяло и ти си решаваш кво да праиш с него.Въпреки вс аз не ти препоръчвам да го праиш,защото ще станат още по-големи и гадни,а и не моеш да ги бръснеш често,защото боли,ако не са достатъчно дълги,минимум веднъж седмично.Ако искаш изчакай да започнеш да водиш полов живот.Можеш просто да ги подкъсяваш с ножичката,колкото да са на някаква поносима дължина,а не цяла гора(аз правя така).Има и друг варянт-интимен депилираш гел-продава се в аптеката,а как се използва,пише на опаковката или листовката в нея.Има и болезнени и според мен дори мазохистки варианти-епилатор и коло маска за интимните части,с тях има голям риск,обаче,да си напраиш кръвоизлив и тогава наистина ще тряа да разкажеш вс на майка си.Може пък просто да отидеш при козметик и да се консултираш с козметичката.Аз за първи път се избръснах там на 11-12,но понеже наште отношения с майка ми са по-различни,аз се консултирах с нея,ти вобще не си длъжна да го праиш,ако не искаш.Когато си на плаж може би наистина е добре да ги махаш с депилатор (за да може вс ден да си гладка),защото те набождат през банския и не е карсиво(меко казано).Реши кой от вс варианти най-мн ти допада. Е,по-точно мнение от това не може!

adizitk1 права си наистина много точно мнение благодаря ти много май ще избера варианта да си ги подстригвам с ножичка
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си