- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Малко неудобно :D
+1 наистина защо да не й споделиПървоначално написано от Мушмула
![]()
Махам си ги от естетична, а не от хигиенична гледна точка-ако космите са признак на лоша хигиена дай и главите да си бръснем.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Оф.. има безброй такива теми ............. толкова ли неможеш да прецениш как се харесваш повече - КОСМАТА ИЛИ ГЛАДКА .. пробвай махни ги .. спретни фиеста с ножчетата на самобръсначката ако се порежеш лепни малко тоалетна хартия и АРЕВОА.. ако пък ти допада да си космата - СПОКО .. ше пораснат пак
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Омг .. ти не си позвала досега самобръсначка и искаш да минаваш директно на триегълника.Тва значи ли че не си се обезкосмявала никаде другаде...по добре почни примерно от мишниците..краката а най накрая отдолуПървоначално написано от cool_doll
И на 12 за първи път използвах самобръсначката,а преди с ножичка.Просто казах на майка ми,да ми купи самобръсначка,защото повече не издържам и точка.Така стана при мен,не знам какво толкова ви е срам,това е нещо нормално .
i got a little Secret for ya..
аз лилично само на тръгълника съм използвала самобрасначка. Под мишниците и на краката започнах с ленти и сега използвам ленти и епилатор за ръце,крака и под мшници и самобраснчка за тръгълника![]()
на 13с епилатор :P не ползвам самобръсначки, защото ми излизат пъпки
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!