.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от Мушмула
    Не виждам и причина защо да крие?!?
    +1 наистина защо да не й сподели

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Баси ... Всички,които казаха някакви години са започнали доста по-късно от мен да си махат космите Аз си ги махам от 12 годишна (а им се канех от както бях на 11 и нещо ) А иначе не виждам за какво ти е да казваш на майка си?!Това си е твоето тяло и ще си правиш с него,каквото си искаш А и някой беше казал,че не е хубаво да се крие от майката ... Е,че аз например никога не съм крила от майка ми,че се бръсна ... Просто не съм отишла при нея и не съм й казала "Мамо обръснах си краката/триъгълника и т.н." Все пак жената не е проста и се усети,че щом поддържам лична хигиена значи си ги махам и там (освен това видя и самобръсначката ми в шкафчето ми в банята и нямаше как да не се усети...все пак за останалата част от тялото си ползвам ленти или епилатор )
    Ох като започнете с тази хигиена...не разбрахте ли, че космите не са показател за това дали спазваш добра хигиена или не.
    Е за теб щом не са,за мен са!!!
    1.Чувствам дискомфорт дори когато имам косъмчета с дължина 2-3 мм някъде по тялото си ... а какво остава да съм с вълна м/у краката
    2.Не ми казвай,че когато си била на 12-13 (и явно необръсната отдолу) и си ходила на плаж ти е било комфортно Да знаеш,че не си гладка и че може някой да го забележи
    3.Ми щом космите не са въпрос на лична хигиена,защо си махаш тези по краката,мишниците и (евентуално) ръцете?! А и съм сигурна,че ако видиш момиче с косми по краката ще си кажеш "Баси...Тая няма елементарна хигиена... ",нали?!
    Махам си ги от естетична, а не от хигиенична гледна точка-ако космите са признак на лоша хигиена дай и главите да си бръснем.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Оф.. има безброй такива теми ............. толкова ли неможеш да прецениш как се харесваш повече - КОСМАТА ИЛИ ГЛАДКА .. пробвай махни ги .. спретни фиеста с ножчетата на самобръсначката ако се порежеш лепни малко тоалетна хартия и АРЕВОА .. ако пък ти допада да си космата - СПОКО .. ше пораснат пак
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Град
    BurgasS
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    ей момичета и аз съм във почти същото положение и за да не пускам нова почти същата тема ще ви питам тука-мен също ме е срам да говоря с майка ми изключвам козметика щото при нас няма козметик това всъщност си е самата истина и остана един вариант и той е да се обръсна със самобръсначка да но аз не съм я хващала никога досега и...бихте ли ми дали съвети
    Омг .. ти не си позвала досега самобръсначка и искаш да минаваш директно на триегълника.Тва значи ли че не си се обезкосмявала никаде другаде...по добре почни примерно от мишниците..краката а най накрая отдолу

И на 12 за първи път използвах самобръсначката,а преди с ножичка.Просто казах на майка ми,да ми купи самобръсначка,защото повече не издържам и точка.Така стана при мен,не знам какво толкова ви е срам,това е нещо нормално .
    i got a little Secret for ya..

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    аз лилично само на тръгълника съм използвала самобрасначка. Под мишниците и на краката започнах с ленти и сега използвам ленти и епилатор за ръце,крака и под мшници и самобраснчка за тръгълника

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    на 13 с епилатор :P не ползвам самобръсначки, защото ми излизат пъпки
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове