За кво ти е да говориш с майка ти,подстрижи ги,ако са мн дълги и после ги обръсни.Майка ти няма право да ти забрани!Ако не знаеш как да се обръснеш-слагаш гел или пяна за бръснене,може дори и интимен гел,после действаш,внимаваш да не се порежеш,самобръсначката трябва да се движи само напред,в никакъв случай не на страни и тва е.За най-отдолу можеш да използваш огледаце-лягаш във ваната(или на капака на тоалетната чиния),вдигаш си краката,с едната ръка държиш огледалцето,а с другата бръснеш.Нито тряа да се консултираш с майка си,нито да криеш от нея,просто както някой преди мен каза-тва си е твойто тяло и ти си решаваш кво да праиш с него.Въпреки вс аз не ти препоръчвам да го праиш,защото ще станат още по-големи и гадни,а и не моеш да ги бръснеш често,защото боли,ако не са достатъчно дълги,минимум веднъж седмично.Ако искаш изчакай да започнеш да водиш полов живот.Можеш просто да ги подкъсяваш с ножичката,колкото да са на някаква поносима дължина,а не цяла гора(аз правя така).Има и друг варянт-интимен депилираш гел-продава се в аптеката,а как се използва,пише на опаковката или листовката в нея.Има и болезнени и според мен дори мазохистки варианти-епилатор и коло маска за интимните части,с тях има голям риск,обаче,да си напраиш кръвоизлив и тогава наистина ще тряа да разкажеш вс на майка си.Може пък просто да отидеш при козметик и да се консултираш с козметичката.Аз за първи път се избръснах там на 11-12,но понеже наште отношения с майка ми са по-различни,аз се консултирах с нея,ти вобще не си длъжна да го праиш,ако не искаш.Когато си на плаж може би наистина е добре да ги махаш с депилатор (за да може вс ден да си гладка),защото те набождат през банския и не е карсиво(меко казано).Реши кой от вс варианти най-мн ти допада. Е,по-точно мнение от това не може!