.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Фингър скейтбординг

Има ли практикуващи Finger Skateboarding тук? :P За тези, които не знаят какво представлява... Finger Skate Boarding е умалена версия на скейт, който се кара с ръце, има същите трикове ...създаден е 1986 и освен вкъщи можете и вънка докато си почивате...

Eто, за да видите какво представлява --> http://www.youtube.com/watch?v=lnvyIfeevW4 -Eдно от най-добрите филмчета правени досега...

Може цената малко да ви се стори нереална, но...
    един Finger Skate е 20 лева ( има и боклуци от 6-8-10 лева) 20 лева е на Tech Deck (от 1990 ги произвеждат) комплект с инструменти, части и стикерчета, но си струва защото дъската е супер здрава, първо качество.

полезни сайтове :
    www.techdeck.com (Супер уроци най-добрия сайт)
    www.fsb.free.fr ( Супер сайт !! )

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    аз много обичах да цъкам със скейтчета от карти за телефон
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Хм...аз да си призная за пръв път го чувам/виждам това чудо .. Изглежда яко,но не разбирам особено смисъла му..седиш и си мърдаш пръсттите на ръката ...

предпоалагам не е лесно (то си личи де) .. но като удоволствия, може би им доставя на хората,които се занимават с т'ва..

аз съм по фенче на СКЕЙТБОРД-а си ..
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Голям фен Аватара на asasfdf
    мда, преди години бях запален..колко такива изгубих и счупих моите отверчици обаче не са като на картинката, а са двойни такива..и те се изпочупиха мама им мръсна

Ми доста хора,които познавам са запалени по това и правят много яки неща мене лично си ме кефи

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    мале в 7ми клас яко стържене по чиновете беше

това е най-безмислената игра даже немога да го нарека спорт .... ами игра простотия Вземи се хвани с истински спорт какво е това .. глупост.. вие или някой друг вижда ли се да излезе на улицата и да тръгне си играе с няква играчка по пътя Смешна работа

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AndreY.Arshavin.
    това е най-безмислената игра даже немога да го нарека спорт .... ами игра простотия Вземи се хвани с истински спорт какво е това .. глупост.. вие или някой друг вижда ли се да излезе на улицата и да тръгне си играе с няква играчка по пътя Смешна работа
    яко

Град
    Plovdiv
    Аз имам Tech Deck + отверка и подложки по принцип е 16 лева ама моя е с кецове на промоция и мисля , че беше без пари или 5-6 лева .. от 1 година и нещо е вече и е още здрав само на машинката едната основа за колелото се счупи и уж я залепих със секундно лепило и то бая сложих .. държи , обаче искам да питам дали мога да си купя от някъде машинки или колелца цветни много ме кефят на някои клипове как са си направили колелцата на шахмат синьо - червено , синьо - бяло , червено- бяло .. даже и зелени сичките да са пак е по яко от бялото .. казвайте в пловдив има скейт шопове ама се пак
    WTF ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си