- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви кецове предпочитате?
марка, цвят, модел, ниски, високи... казвайте!
mindscan
Мания. С черепи.
Ебати грозотията са тия кецове(кофи) не знам как може да ви е удобно това.
Jebem te u usta, jebem te u oko
Bulldozer или MatStar !
Другите са шит !
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
Какво му е смешното на Спринтмастър ? Толкова ли е важно човек с какви обувки ходи ?![]()
в момента имам на адидас и умбро...
тия на умбро са велики за футбол...просто уникално удобни![]()
кефеха ме едни на лакост (черни)
ама тоя модел нямаше моя номер никъде...нито бели, нито черни, нито с връзки, нито с лепенки и накрая си взех адидас![]()
Най- удобни да ми Етнис, обичам стансартните по модел, но с шантави цветове и щампи... Вярно, не правят крака елегантен, но с ботуш краката ми са ставали на шушулки зимно време, а миналата зима изкарах с едни кецове и не съм усетила буквално нито веднъж студ... правете си сметка пука ли ми, дали крачето ми изглежда хубаво![]()
Черен Adidas Superstar и изобщо всякакви маратонки от Originals серията. Нищо друго не признавам.
adidas originals наистина са много добри модели, аз също ги харесвам и не само маратонките. Аз сега съм с adidas goodyear race и са ми много удобни, лошото е, че са белиХаресал съм си за ритане да си взема Adidas Performace +F10 стоножките.
по-миналата година манийте бяха яки ..тая година са баси грозните черепи , гледаш чисто чере кец , горе доло добър модел и изведнъж от другата страна изкача някъф череп и ти иде да го разкъсаш .... имаче има и яки моделчета ...или пък с вериги , аиде веригата ще е махна , но черепа ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
аз имам всекви..
скейтърски,високи..![]()
Adidas Superstar RUN DMC...или поне класик.Или Лакай.Някакви свръхизчистени...бели,черен велур,кафеви,сиви...
В момента имам 2 чифта...и когато някой ден сдадат багажа планирам да си взема високи,може би бели...харесах си на един блейдър кецките![]()
Обожавам бели кецове, но преди месец си взех черни. Много по-лесно се поддържат. На етнис са. Иначе марката няма голямо значение. Всичко е индивидуално - или ми харесват или не. Независимо от височината или материала.
аз нося само мания с черепчета и бели рънарс с различни връзки![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
В момента имам едни такива, иначе нося повече маратонки ... Кецовете само за планина![]()
http://www.reebok.com/US/#/product?m...icleId=R720805
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
аве все имс е чудя на тея младежи, дето ходят с кецове на планина.. за планина си има специални обукви и тва не са кецоветеПървоначално написано от HenykucT
![]()
Забравихте черните гуменки на мат стар за 10 лева с една цикламена и една жълта връзка!![]()
![]()
Не нося кецове.![]()
Това са точно кецове ... На планина имам в предвид някъде на близо в балкана ... Доста по-удобни са от иначе обувките ... Иначе за истински балкан си имам кубинки с дебели грайфериПървоначално написано от Rowdy
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
a така, начи може да сме пили по хижите с тебПървоначално написано от HenykucT
![]()
Важното е да си чисти и поддържани, пък ако ще и от кофата да са извадени.Първоначално написано от FernandoTorres`fan
Аз лично предпочитам черни кецове. За зимата до глезена, за другите сезони по-ниски.
![]()
Е, тука малко си противоречиш!Първоначално написано от dark_sw
Хем чисти и поддържани, хем от кофата извадени.
![]()
Досега съм си взимала само Адидас суперстар и за напред сигурно все такива ще си взимам.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Абе, моля ви се, дайте линк към тея Суперстар, че нещо не се сещам.![]()
ти суперстар на адидас като не знаеш, кво знаеш![]()