.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив

Харесва ли ме

Здравейте и от мен Такааа моя проблем е че преди година-две бях лудо влюбена в един мой съученик, той не ми обръщаше никакво внимание обаче наскаоро/от както започна учебната година/ забелязвам че се навърта постоянно покрай мен,гледа как да ме заговори и да имаме някакъв контакт.Осъзнах че аз май изпитвам нещо към него и отвръщам на всички негови контакти... сега дори ме покани на рождени му ден аз ще отида разбира се обаче нещо имам чуството и той ме харесва вие как мислите моля ви помогнете ми не искам да си давам празни надежди по-добре всичко да свърши още в началото от колкото да се привържа към него и след това да страдам

Еми едва ли аз или някой от тука може да знае.Иди да рождения му ден(поне от уважение) и гледай неговите действия...и сама ще разбереш дали те харесва или не!
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Според мен се хващаш като удавник за сламка
    Направи добро- яж л***о !

APSOLUTNO NE
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Re: Харесва ли ме

Цитирай Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
    Здравейте и от мен Такааа моя проблем е че преди година-две бях лудо влюбена в един мой съученик, той не ми обръщаше никакво внимание обаче наскаоро/от както започна учебната година/ забелязвам че се навърта постоянно покрай мен,гледа как да ме заговори и да имаме някакъв контакт.Осъзнах че аз май изпитвам нещо към него и отвръщам на всички негови контакти... сега дори ме покани на рождени му ден аз ще отида разбира се обаче нещо имам чуството и той ме харесва вие как мислите моля ви помогнете ми не искам да си давам празни надежди по-добре всичко да свърши още в началото от колкото да се привържа към него и след това да страдам
    не го прочетох, не те харесва

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Това мили деца се нарича " ПЪРВА любов ".
    Я се взимайте.

Град
    where the sun rises
    Да

Обичам те Миши

emi tva samo ti moje6 da si go razbere6 oba4e 6tom tyrsi kak da te zagovori sigorno te haresva

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Отиди на врачка ! Ние нямаме такива способности !

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Харесва ли ме

Харесва те,споксипол
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Айде спрете се с това за врачката,кристалното кълбо и бобените култури вече!Момичето даде симптоми,разказа на кратко,общо-взето се доби някаква представа.Вече на всяка втора тема лепвате коментара"Че аз да не съм врачка?!".

Он:Според мен момчето те харесва.Само че има едно "НО".Ти си го харесвала,той не ти е обръщал и грам внимание.Сега търси контакт и ти отново тичаш към него.Ами ако утре му хрумне,че вече не си му интересна?Ти отново ще си останеш с разбитите мечти.Помисли си и реши.

Град
    Sofia
    просто виж какво ще стане на рождения ден....ако се напие и тогава се случи нещо не го брой

Умчото вероятно те харесва. Щом търси контакт с тебе. Пък и най-вероятно е разбрал, че си била влюбена в него. Отиди на РД-то му и му дай да разбере, че го харесваш. Ти решаваш как.

Град
    Враца
    Харесва Тееееееееее
    еlsy

Мега фен Аватара на sasha_90
    Само времето ще покаже какво ще стане.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa

ooo aз от толкова много такива теми, мисля че придобих такива умения... I HAVE THE FORCE..

Ако някой иска да ми стане padawan да пише на poredniqtuppuberkoitosevkarvavnqkvii...filmi@a bv.bg ....
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Само времето ще покаже какво ще стане.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Колелото се върти, не е изключено сега той да те харесва. Отиди на рд-то му, виж как се държи, до тогава не се самозалъгвай
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    По балкана някъде..
    Аз имам...
    ACϟDC

em spored men mom4eto ima simpatii kam teb idi na rd0to mu i 6te se razbere za kvo stava vapros pojelavam ti uspeh!
    EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    значи РД-то му е днес. В даскало се държеше много мило с защото получих малка контузиика и той се притесни но както и да е ... аз съм му взела подарък и към 6-7 ще се запътвам към тях.
    Днес обаче той н аняколко пъти се опита да ми каже нещо "много важно" обаче всеки път се случваше нещо или някой негов приятел го вика или викат мен и ми каза че довечера ще ми каже и наблегна че няма да забрави да ме пита . А неговият най-добър приятел ми каза че напоследък постоянно говорил за мен и че май имал някъкви чуства към мен и сега си мисля че ВАЖНОТО н ещо което има да ми казва ще е това, че ме харесва вие как мислите

И нещо важно благодаря за изказаните мнения по въпроса

Град
    between the stars ,,
    ние едва ли можем да ти кажем само времето късмет но не се надявай на много
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

значи РД-то му е днес. В даскало се държеше много мило с защото получих малка контузиика и той се притесни но както и да е ... аз съм му взела подарък и към 6-7 ще се запътвам към тях.
    Днес обаче той н аняколко пъти се опита да ми каже нещо "много важно" обаче всеки път се случваше нещо или някой негов приятел го вика или викат мен и ми каза че довечера ще ми каже и наблегна че няма да забрави да ме пита . А неговият най-добър приятел ми каза че напоследък постоянно говорил за мен и че май имал някъкви чуства към мен и сега си мисля че ВАЖНОТО н ещо което има да ми казва ще е това, че ме харесва вие как мислите

И нещо важно благодаря за изказаните мнения по въпроса
    ЗАДЪЛЖИТЕЛНО искам да разбера какво ще стане
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    Айде спрете се с това за врачката,кристалното кълбо и бобените култури вече!Момичето даде симптоми,разказа на кратко,общо-взето се доби някаква представа.Вече на всяка втора тема лепвате коментара"Че аз да не съм врачка?!".

Он:Според мен момчето те харесва.Само че има едно "НО".Ти си го харесвала,той не ти е обръщал и грам внимание.Сега търси контакт и ти отново тичаш към него.Ами ако утре му хрумне,че вече не си му интересна?Ти отново ще си останеш с разбитите мечти.Помисли си и реши.
    mi da pomisli :P

Цитирай Първоначално написано от KAWASAKI™
    Аз имам...
    Абе КАВАЗКИ, това на снимката нали знаеш, че е Сузуки? Хубав Мотор, не като онея жаби, зелените
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си