- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме
Здравейте и от менТакааа моя проблем е че преди година-две бях лудо влюбена в един мой съученик, той не ми обръщаше никакво внимание обаче наскаоро/от както започна учебната година/ забелязвам че се навърта постоянно покрай мен,гледа как да ме заговори и да имаме някакъв контакт.Осъзнах че аз май изпитвам нещо към него и отвръщам на всички негови контакти... сега дори ме покани на рождени му ден аз ще отида разбира се обаче нещо имам чуството и той ме харесва вие как мислите
![]()
моля ви помогнете ми не искам да си давам празни надежди по-добре всичко да свърши още в началото от колкото да се привържа към него и след това да страдам
Еми едва ли аз или някой от тука може да знае.Иди да рождения му ден(поне от уважение) и гледай неговите действия...и сама ще разбереш дали те харесва или не!
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Според мен се хващаш като удавник за сламка![]()
Направи добро- яж л***о !
APSOLUTNO NE![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
не го прочетох, не те харесваПървоначално написано от Black_Fyed_Peas
Това мили деца се нарича " ПЪРВА любов ".
Я се взимайте.![]()
emi tva samo ti moje6 da si go razbere6 oba4e 6tom tyrsi kak da te zagovori sigorno te haresva
Отиди на врачка ! Ние нямаме такива способности !
Харесва те,споксиполПървоначално написано от Black_Fyed_Peas
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Айде спрете се с това за врачката,кристалното кълбо и бобените култури вече!Момичето даде симптоми,разказа на кратко,общо-взето се доби някаква представа.Вече на всяка втора тема лепвате коментара"Че аз да не съм врачка?!".
Он:Според мен момчето те харесва.Само че има едно "НО".Ти си го харесвала,той не ти е обръщал и грам внимание.Сега търси контакт и ти отново тичаш към него.Ами ако утре му хрумне,че вече не си му интересна?Ти отново ще си останеш с разбитите мечти.Помисли си и реши.
просто виж какво ще стане на рождения ден....ако се напие и тогава се случи нещо не го брой![]()
Умчото вероятно те харесва. Щом търси контакт с тебе. Пък и най-вероятно е разбрал, че си била влюбена в него. Отиди на РД-то му и му дай да разбере, че го харесваш. Ти решаваш как.![]()
Първоначално написано от anichkaaaa
ooo aз от толкова много такива теми, мисля че придобих такива умения... I HAVE THE FORCE..
Ако някой иска да ми стане padawan да пише на poredniqtuppuberkoitosevkarvavnqkvii...filmi@a bv.bg ....
The Spark
Първоначално написано от sasha_90
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Колелото се върти, не е изключено сега той да те харесва. Отиди на рд-то му, виж как се държи, до тогава не се самозалъгвай![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Аз имам...Първоначално написано от anichkaaaa
![]()
ACϟDC
em spored men mom4eto ima simpatii kam tebidi na rd0to mu i 6te se razbere za kvo stava vapros
pojelavam ti uspeh!
EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>
значи РД-то му е днес. В даскало се държеше много мило с защото получих малка контузиика и той се притесни но както и да е ... аз съм му взела подарък и към 6-7 ще се запътвам към тях.
Днес обаче той н аняколко пъти се опита да ми каже нещо "много важно" обаче всеки път се случваше нещо или някой негов приятел го вика или викат мен и ми каза че довечера ще ми каже и наблегна че няма да забрави да ме пита. А неговият най-добър приятел ми каза че напоследък постоянно говорил за мен и че май имал някъкви чуства към мен
и сега си мисля че ВАЖНОТО н ещо което има да ми казва ще е това, че ме харесва вие как мислите
И нещо важно благодаря за изказаните мнения по въпроса![]()
![]()
ние едва ли можем да ти кажем само времетокъсмет но не се надявай на много
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО искам да разбера какво ще станеПървоначално написано от Black_Fyed_Peas
![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
mi da pomisliПървоначално написано от ~*RoNi*~
:P
Абе КАВАЗКИ, това на снимката нали знаеш, че е Сузуки? Хубав Мотор, не като онея жаби, зеленитеПървоначално написано от KAWASAKI™
![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!