- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме
ima ogrooomna razlika mejdu priqtelstvo i lubov...
osven tova kak o4akva6 nqkoi ot foruma da ti kaje dali toi te haresva kato ne poznavame nito teb, nito nego, i nikoi ne mu vijda povedenieto za da ti kaje "aaa da haresva te" ili "ne, ne te haresva"
Come On And Save Me I`m Loosing My Mind..
Waiting And Waiting For You To Be MINE.. <3
хихи... тези който казаха че ме е харесвал са познали вече съм с неговчера на РД-то му ме извика в едно ъгълче и ме целуна след което не ме остави да го питам какво беше това а веднага ми каза че много ме харесвал много и иска да е с мен при което аз му скочих на врата и му казах че и аз искам да съм с него и така
![]()
![]()
![]()
ае честито, със здраве да си го ползваш хахахПървоначално написано от Black_Fyed_Peas
![]()
Come On And Save Me I`m Loosing My Mind..
Waiting And Waiting For You To Be MINE.. <3
Започва да проявява интерес към теб.Това е хубаво.Успех!
Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
Суперрррр.
Всичко най-хубаво ви желая,много яки моменти заедно да имате и да сте обичате хипер много.Как се кефя на макс направо все едно аз съм на твоето място.
![]()
![]()
ххиху... мерси многоПървоначално написано от slun4ice_90
и повярвай сигурно се кефя тройно повече от теб но наистина много ти благодаря
![]()
![]()
![]()
spored mene da,za sq iz4akai,moje da stane ne6o pove4e m/y vas na rd-to my
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Няма за какво да ми благодариш това всеки би го направил да напише комент като моя...Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
![]()
Още веднъж всичко най-хубаво ви желая.Една тема с хубав край това е страхотно!!
![]()
![]()
Happy end има тази история така ли?! .. М честито :] Обаче замисляла ли си се как завършват връзките на хора от 1 клас![]()
След като сега са заедно и за решили и с това ще се справят.Как можа да го кажеш?..Толкова е щастлива.Аз стискам палци за тях.Първоначално написано от Gosh
![]()
честито радвам се за теб
![]()
![]()
![]()