.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Серията Nivea YOUNG

3драсти на всички!
    Въпросът ми е някой иэполэвал ли е вече серията продукти Nivea Young?
    Питам,эащото доста се рекламират иэ списанията и си мисля да ги пробвам,но все пак ми се иска първо да получа някакви мнения.Ако сте ги иэполэвали,доволни ли сте или не?

http://www.nivea.bg/products/show/%D...B3%D0%B5%D0%BB

Има доста продукти.
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

i az iskam da gi probvam. poprincip sam polzvala dr produkti na nivea i sum dovolna no to4no ot tazi seriq zasega ne sum probvala nishto. ina4e iskam da si vzema SOS stika protiv pupki

За РД-то ми подариха цялата серия на Nivea-Young i още куп продукти на Nivea.Единствено съм доволна от крема за лице-Nivea Visage-Aqua sensation!Тониците също не са зле.Имаше на Young ексфолиант,който беше пълен боклук!

Голям фен
    имам дълбоко почистващия гел и съм страшно доволна

ho

da seriqta e mnogo dobra i efikasna az sam na 10 i mi deistva prekrasno da se nadqvame 4e i pri teb 6te podeistva

Супер фен Аватара на galu6a

Re: ho

[quote="bilqncheto98"]da seriqta e mnogo dobra i efikasna az sam na 10 i mi deistva prekrasno da se nadqvame 4e i pri teb 6te podeistva [/quote

ехааа на 10
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise
    и аз имам дълбоко почистващия гел и съм много доволна
    What i want is obvious , what i love is unique

В комплект ли се предлага и ако да колко струва?

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Можеш да си купиш всеки продукт отделно. Не въври цялата серия заедно.
    Аз си купи дневния и нощния крем и ги ползвах около месец. Но като отидох на козметик козметичката ми каза веднага да спра да ги позлавам, тъй като то може много неща да пише на опаковката, но всъщност изопщо не помагат, а точно обратното - още повече запушват порите и положението се влошава...

като гледам какво сте писали сигурно серията е добра,така че мисля да си взема тоник и дълбоко почистващ гел. Ако има някакъв ефект ще пиша

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RaI4etO
    имам дълбоко почистващия гел и съм страшно доволна
    и аз а и мирише приятно

аз пък имах един молив против пъпки ама не помага

Имам цялата серия .. ии съм доволна!

Цитирай Първоначално написано от Fiki_
    и аз имам дълбоко почистващия гел и съм много доволна
    И азз го имам - добър е!

Супер фен
    Аз имам измивния гел и нощния крем и съм много доволна.Преди имах и стика,но вьобще не бях доволна. Сега мисля да си взема този крем-гел,понеже има защита от слънцето до колкото разбрах.

С две ръце за измиващия гел, друго не съм ползвала

Преди ползвах Нивея Янг-тоник,но сега вече не.Той само почивства и нищо не перемахва.От Гарниер съм по-доволна.

Преди ползвах Нивея Янг-тоник,но сега вече не.Той само почивства и нищо не перемахва.От Гарниер съм по-доволна.

Град
    Варна
    аз имам ето http://www.prikachi.com/files/756464G.png тези и съм доволна от всичките

Голям фен Аватара на rammstein123
    Няма нищо безвредно.
    Използвам ги от декември /двата крема, тоника, скраб-а и пръчката за пъпки/, горе долу само нощният крем и скрабът действат. Един час след като си слагам от тоника, кожата ми става 4 пъти по-зле отколкото е била преди това, пръчката е 10 лева, хвърлени на вятъра.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Защо подяволите?!?!
    ТЕМА ОТ 2009 ..

Голям фен Аватара на Callisto
    Аз зимата си бях взела дневен матиращ крем и нощен. От матиращият съм адски доволна, но съм виждала и по-добри нощни кремове.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си