.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Пльок, СУПЕР ТЪПА СИ! Дори и да не ти изнася мнението на Стефито, тя поне има аргументи, каквито и да са, а да знаеш, супер умно е да обориш нечии аргументи с фразата: "Ти си циганка".
    Ай, сиктир.
    Не съм за осъждането на човека, но пък си представям и как се чувства семейството на загиналия.
    Не ме интересува мнението на Стефиту... Прилича ми на циганка и именно за това казах, че е напълно нормално да има подобно мнение предвид произхода й.

А много ли е умно да кажеш на някой, че е СУПЕР ТЪП и да си бъркаш мазния нос в чужди работи?!
    Ем добре бе... толкова като не те интересува мнението ми, какво тръгваш да се занимаваш с мене а?! От тая малка снимчица от аватара ми ли разбра, че съм циганка и че приличам на такава?! А с Хит2Фит не се занимавай, защото е права!
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Emo doll Добре, значи аз съм ограничена и повърхностна. Но щом гледаме останалите, нека погледнем и теб - същество от мъжко-женски пол, депресирано на 14...по-добрия вариант ли е, отколкото да живееш в реалността?

stefity - От това разбрах, че си циганка....

http://www.impulse.bg/user/divaneto92

Emo doll Добре, значи аз съм ограничена и повърхностна. Но щом гледаме останалите, нека погледнем и теб - същество от мъжко-женски пол, депресирано на 14...по-добрия вариант ли е, отколкото да живееш в реалността?

Кой е депресиран, бе? Просто ВЧЕРА ми беше кофти..
    Но се оправих.
    И по-добре не казвай нищо относно външността ми, и по-скоро ТИ мязаш на циганка, но не само на външен вид, а и на акъл и ценности. ;>

Пльок, СУПЕР ТЪПА СИ! Дори и да не ти изнася мнението на Стефито, тя поне има аргументи, каквито и да са, а да знаеш, супер умно е да обориш нечии аргументи с фразата: "Ти си циганка".
    Ай, сиктир.
    Не съм за осъждането на човека, но пък си представям и как се чувства семейството на загиналия.
    Не ме интересува мнението на Стефиту... Прилича ми на циганка и именно за това казах, че е напълно нормално да има подобно мнение предвид произхода й.

А много ли е умно да кажеш на някой, че е СУПЕР ТЪП и да си бъркаш мазния нос в чужди работи?!
    Абе, не ме интересува кого за какъв мислиш, окей? Момичето изложи теза, аргументи, а дори и те да не са вярни, ти НЯМАШ право така да се нахвърляш, ок?
    Виждала съм те, и ти не си най-бяла, но всъщност не мисля, че това има значение. По-важното е, че си ограничена и повърхностна.
    ТЪПИ РАСИСТИ!
    ние не сме расисти, просто рмазиме цигани и турци, кво толкова. Негрите, евреите и азиатците просто не ги обичаме , нищо лично към тях
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Мега фен Аватара на Pliok0019

Но се оправих.
    И по-добре не казвай нищо относно външността ми, и по-скоро ТИ мязаш на циганка, но не само на външен вид, а и на акъл и ценности. ;>
    Каза хермафродитния тип, видял ме на една снимка.

Но се оправих.
    Каза хермафродитния тип, видял ме на една снимка.
    Да, аз го казах, проблем? И какво като приличам на момче и ме определяш като безполово? Пак си оставаш тъпа, просто сега си тъпа, която си избива комплексите. ;>
    Бати, няма ли ги модераторите и админите, аз спирам да спамя, и то с тая утайка на обществото..

Цитирай Първоначално написано от stefity
    ^^
    Това, че имам по-тъмен цвят на кожата не ти дава правото да казваш каква съм по народност нали?! Или се бъркам нещо?! Аз съм българка, гордея се с това, но се гордея още и с това, че почитам човешкият живот независимо какъв си... всеки един има правото да живее пълноценно също както ти и аз. И нека пак си задам въпроса. Как щяха да се развият нещата, ако на мястото на турчина беше Цонков? Замислете се малко.
    Пльок не еправ и се опитвам да и го набия в главата,но не знам дали ще успея да го направя А ти си куха.В случая живота е отнет с право.Човекът е бил нападнат,а има право да го спре по всякаъв начин в тази ситуация.В случая е нямало значение какъв е бил,а какво е направил.В правото си е да го застреля,ако не спре,а като го нападне още повече.Ако не го спре,както каза някой друг,ще го съдят за не спазване на служебния дълг и най-малкото виновниците ще се измъкнат безнаказано.Ако на мястото на турчина беше цанков щяха да го съдят за незаконно ловуване и убийство,защото той не е упълномощен да убива,когото и да е и най-вече с пистолет.

Едит:Хит 2 Фит/емо долл:С теб няма да споря ти си доказъл се идиот или си просто твърде лишена от информация.Не знам,но предполагам,че е второто от мненията,които съм ти чел.
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Стефиту, нима отричаш че си българка от ромски произход? Разговорно се употребява "цуганин", а признак на произхода ти не е само цвета на кожата, имаш и доста други отличителни признаци на този етност. Не разбрахте ли, че циганите не са раза, че да наричате "расисти" всеки който каже нещо срещу мангалите?
    Безполовото не знам какво толкова се пъне, като май изобщо не е наясно с темата.
    Ако беше умрял граничаря щеше да е още по-тежко. Освен незаконното навлизане на територията на чужда страна, оказването на съпротива, то ще имаме и убийство на униформен служител, защитаващ интересите на Родината си. Изстрела е бил произведен случайно, поне това е официалната версия, но дори да не беше това е реда, който трябва да се спазва. Както се е казвало и преди - това е достойно за медал, а не "Кирил и Методий" и "Стара планина" I-ва степен да ги даваме на някви отрепки, половината стъпвали веднъж в страната ни.

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Стефиту, нима отричаш че си българка от ромски произход? Разговорно се употребява "цуганин", а признак на произхода ти не е само цвета на кожата, имаш и доста други отличителни признаци на този етност. Не разбрахте ли, че циганите не са раза, че да наричате "расисти" всеки който каже нещо срещу мангалите?
    Безполовото не знам какво толкова се пъне, като май изобщо не е наясно с темата.
    Ако беше умрял граничаря щеше да е още по-тежко. Освен незаконното навлизане на територията на чужда страна, оказването на съпротива, то ще имаме и убийство на униформен служител, защитаващ интересите на Родината си. Изстрела е бил произведен случайно, поне това е официалната версия, но дори да не беше това е реда, който трябва да се спазва. Както се е казвало и преди - това е достойно за медал, а не "Кирил и Методий" и "Стара планина" I-ва степен да ги даваме на някви отрепки, половината стъпвали веднъж в страната ни.
    До колкото знам не е българка от ромски произход,а мулатка.За това,че циганите не са раса-да прав си.А ти просто си търсиш кой да ти е виновен за всичко-в случая си избрал циганите.Не мога да ги подкрепя като цяло,защото няма да е вярно,че са невинни,но не можеш да ми кажеш нищо по въпроса,че има и свестни цигани и не им дават работа хора,които гледат кожата,а не същността на човека,като теб.
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Абе, безполовото не каза ли преди малко, че българинът не трябва да бъде осъден, или айде да се нахвърлим без да знаем за какво става въпрос, а?
    Просто Пльок се изказа супер грубо и това не се случва за първи път.
    А Б С, радвам се, че съм ти направила такова впечатление. ;>

Град
    Стара Загорка
    АВС, какво общо имаха циганите и вината им? Тук са намесени други етноси, а черна е прейчето, а не стефка

АВС, какво общо имаха циганите и вината им? Тук са намесени други етноси, а черна е прейчето, а не стефка
    Останах с впечетлението,че са ти виновни.За да ги обиждаш(мангали) значи не ги уважаваш,а за да не ги уважаваш са ти виновни за нещо.В случая става въпрос за различен етност,а не за кой точно>Иначе си прав-да за други етноси става въпрос,но не мисля,че това в случая има значение.

Абе аз ли не мога да чета или форума се ебава с мен?

Стефиту, нима отричаш че си българка от ромски произход?
    Мисля,че точно нея визираше.А и не виждам никой с ник,който садържа прей.

Емо долл- Не знам дали трябва да се радваш за това...

Eminem-Mosh

няма циганин, който да не е търсил работа и да не е намерил.. друг е въпросът, че всичките се мислятз а големи тарикати и на работното си място само скатават, така че ако съм работодател тва е една от причините да не искамд а назнача манго. Както и да е, тва не е темата, но е факт!
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Град
    Варна...
    Ае вие луди ли сте бе мама му проста!? Ядосах се вече и то много... С какво право, вие ме наричате циганка... не аз просто... то просто нямам думи бе... Чак до такава степен не мислих, че ще стигне това нещо ама явно съм грешала... имала съм отличителни черти на циганка... абе моля ти се бе! Нямам нищо общо с тях... не съм виновна, че съм се родила мургава... или ако щеш черна айде, не съм виновна, че цял живот разни ограничени хора са ми натяквали за това, не съм виновна, че съм била подигравана от връстниците ми и до сега... кажи ми?! Какво съм виновна, че баща ми е бял като сняг със зелени очи, но по вашата логика сигурно е бил толкова глупав да си вземе мургава жена... и аз съм се пръкнала черна като нея, а не бяла като баща ми! Не мога да ви разбера... това, че изказах мнение, което защитава човешкият живот накрая ме направи циганка, така ли?! От такива, които постоянно са ми натяквали колко съм черна или че съм била циганка, аз станах по-силна и разбрах някои неща за живота много преди времето, когато е трябвало да ги разбера... Ама лошото е, че все още се намират хора, които да съдят за мен по това, че съм била черна.

Ае вие луди ли сте бе мама му проста!? Ядосах се вече и то много... С какво право, вие ме наричате циганка... не аз просто... то просто нямам думи бе... Чак до такава степен не мислих, че ще стигне това нещо ама явно съм грешала... имала съм отличителни черти на циганка... абе моля ти се бе! Нямам нищо общо с тях... не съм виновна, че съм се родила мургава... или ако щеш черна айде, не съм виновна, че цял живот разни ограничени хора са ми натяквали за това, не съм виновна, че съм била подигравана от връстниците ми и до сега... кажи ми?! Какво съм виновна, че баща ми е бял като сняг със зелени очи, но по вашата логика сигурно е бил толкова глупав да си вземе мургава жена... и аз съм се пръкнала черна като нея, а не бяла като баща ми! Не мога да ви разбера... това, че изказах мнение, което защитава човешкият живот накрая ме направи циганка, така ли?! От такива, които постоянно са ми натяквали колко съм черна или че съм била циганка, аз станах по-силна и разбрах някои неща за живота много преди времето, когато е трябвало да ги разбера... Ама лошото е, че все още се намират хора, които да съдят за мен по това, че съм била черна.
    И все пак не каза дали майкати е мургава,защото има ромски корен в кръвта си.Така или иначе на мен не ми е проблем,ако ще да си петглав хермафродит с 1 ръка и 3 уши,но явно има хора,на които им пречи.Също така мнението ти беше глупаво и необмислено,ако искаш мога да ти го обясна подробно на лично защо е такова.И не мисля,че каквото и да било може да те направи нещо,което не си.Не знам защо си мислиш,че си станала по-силна,защото,ако сега си силна,то сигурно си се оставяла да те ритат на земята и си ги приемала като ежедневие,но все пак имаш някъв проблем,както и някво подобрение,ако е било така.

Eminem-Mosh

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от A_B_C
    И все пак не каза дали майкати е мургава,защото има ромски корен в кръвта си.Така или иначе на мен не ми е проблем,ако ще да си петглав хермафродит с 1 ръка и 3 уши,но явно има хора,на които им пречи.Също така мнението ти беше глупаво и необмислено,ако искаш мога да ти го обясна подробно на лично защо е такова.И не мисля,че каквото и да било може да те направи нещо,което не си.Не знам защо си мислиш,че си станала по-силна,защото,ако сега си силна,то сигурно си се оставяла да те ритат на земята и си ги приемала като ежедневие,но все пак имаш някъв проблем,както и някво подобрение,ако е било така.
    Не... майка ми не е мургава, защото има ромско в кръвта си. А е взела цвета на кожата на дядо ми... който почина отдавна... Но пак повтарям, че нямам нищо общо с ромите или циганите... и добре, щом толкова мнението ми е глупаво за вас... ок... вече ми е все тая... беше ми достатъчно да се ядосвам заради тази тема и не искам повече ядове... просто исках да си изразя мнението и да ви кажа, че просто за МЕН, човешкият живот е от значение... независимо какъв... или кой си.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    абе аз може и да отида..

майната му на БХ, важното е да се отиде заради адаша...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

ako beh ot burrgas 6teh da sam tam !

Град
    Варна
    http://bg.altermedia.info/?p=1281
    кажи какво е, че не ще да го отваря..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Стара Загорка
    http://www.vbox7.com/play:d0447cbe
    _SL_, оня линк нещо пръдна. Беше от сорта на "Кръв и Чест България рганизира шествие по случай..."

Град
    Варна
    Шествието като цяло беше зле...
    ама пак добре че го имаше
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от Кръчмонавт
    =D>

Правила за публикуване