Цитирай Първоначално написано от stefity
Ае вие луди ли сте бе мама му проста!? Ядосах се вече и то много... С какво право, вие ме наричате циганка... не аз просто... то просто нямам думи бе... Чак до такава степен не мислих, че ще стигне това нещо ама явно съм грешала... имала съм отличителни черти на циганка... абе моля ти се бе! Нямам нищо общо с тях... не съм виновна, че съм се родила мургава... или ако щеш черна айде, не съм виновна, че цял живот разни ограничени хора са ми натяквали за това, не съм виновна, че съм била подигравана от връстниците ми и до сега... кажи ми?! Какво съм виновна, че баща ми е бял като сняг със зелени очи, но по вашата логика сигурно е бил толкова глупав да си вземе мургава жена... и аз съм се пръкнала черна като нея, а не бяла като баща ми! Не мога да ви разбера... това, че изказах мнение, което защитава човешкият живот накрая ме направи циганка, така ли?! От такива, които постоянно са ми натяквали колко съм черна или че съм била циганка, аз станах по-силна и разбрах някои неща за живота много преди времето, когато е трябвало да ги разбера... Ама лошото е, че все още се намират хора, които да съдят за мен по това, че съм била черна.
И все пак не каза дали майкати е мургава,защото има ромски корен в кръвта си.Така или иначе на мен не ми е проблем,ако ще да си петглав хермафродит с 1 ръка и 3 уши,но явно има хора,на които им пречи.Също така мнението ти беше глупаво и необмислено,ако искаш мога да ти го обясна подробно на лично защо е такова.И не мисля,че каквото и да било може да те направи нещо,което не си.Не знам защо си мислиш,че си станала по-силна,защото,ако сега си силна,то сигурно си се оставяла да те ритат на земята и си ги приемала като ежедневие,но все пак имаш някъв проблем,както и някво подобрение,ако е било така.