.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

СПРАВЕДЛИВОСТ !!!

Нека всички, които имат възможност и усещат каква гавра е това, което се случва с този човек ДА ОТИДАТ !!!

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Не мога да отида, но много се надявам да има справедливост за човека, а справедливост в случая знаете каква е.

Турците под ножа!!! Браво на този БЪЛГАРИН !!!
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Град
    Стара Загорка
    exploitedteen, всеки организатор би си направил...хм...реклама?! Ако не на "поканата", то на самото шествие ще си проличи. Тези хора ще са от цяла България.
    Специално за това БХ въпроса е доста спорен, но...така или инАче ти говориш попринцип

Град
    Стара Загорка
    Не съм убеден, но може би защото не искам да е така. Нека все пак ние оставим тези неща на страна. Другото е важното. Медиите да го духат, те могат да го направят по другия начин.

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    kakvo e stanalo nqkoi shte mi razqsni li ?
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Мeтоман88
    Ах,защо не го направят в София
    Твърдо зад Цонков !
    Защото го организират бургазлии и защото Цонков е от Бурдас. Не всичко се върти около София. Който има желание пак ще отиде. От софия също имам не малко приятели, които ще пътуват до Бургас за шествието.

Голям фен Аватара на 24white24
    нямам възможност да пътувам иначе с удоволствие ще окажа подкрепа на човека, изпълнил си е задължението и скапаната ни държава се подиграва с него

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Да не забравим в коя агитка беше вдигнат плаката , и нито една медия не го отрази...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    az bih oti6la ama nqma da se 4uvstvam mnogo na mqsto

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от justme__
    az bih oti6la ama nqma da se 4uvstvam mnogo na mqsto
    Това са пълни глупости. Там отиват всички хора, заставащи зад безумието на управниците ни. С участието си и зразяването на своята адекватна граждаска позиция единствено и само можеш да печелиш морални девиденти.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Зад него съм, но... смърта си е смърт! Независимо дали е починал турчин, бълагрин или някой друг... Ние хората трябва да разберем, че дори и да не е станало нарочно, е изгубен човешки живот и някой трябва да бъде наказан за това. Знам, че може да ме нападнете за това което казах, но дори и да е турчин... все пак е човек, и е умрял. Представете си, че вместо турчина, беше починал Цонков... то тогава дали щеше да има милост за турчина? Едва ли...

П.С. Просто изразявам мнение.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    Зад него съм, но... смърта си е смърт! Независимо дали е починал турчин, бълагрин или някой друг... Ние хората трябва да разберем, че дори и да не е станало нарочно, е изгубен човешки живот и някой трябва да бъде наказан за това. Знам, че може да ме нападнете за това което казах, но дори и да е турчин... все пак е човек, и е умрял. Представете си, че вместо турчина, беше починал Цонков... то тогава дали щеше да има милост за турчина? Едва ли...

Това е защото си циганка.

В момента нямам финансова възможност да отида където и да било...

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019

Абе ей! Не ме карай да казвам неща, за които ще съжалявам после...! Това, че има хора, които са на различно мнение от всички останали, не означава, че трябва да ги нападате! Не мога да разбера, защо трябва да съм циганка, за да защитя правото на ЧОВЕКА да живее!!! Не на турчина, българина, американеца и т.н а на човека! И само още веднъж посмей да кажеш, че съм циганка! Не искам проблеми, но просто и не искам да си мълча! Както по горе казах, изказвам си мнението.

Абе ей! Не ме карай да казвам неша, за които ще съжелявам после...! Това, че има хора, които са на различно мнение от всички останали, не означава, че трябва да ги нападате! Не мога да разбера, защо трябва да съм циганка, за да защитя правото на ЧОВЕКА да живее!!! Не на турчина, българина, американеца и т.н а на човека! И само още веднъж посмей да кажеш, че съм циганка! Не искам проблеми, но просто и не искам да си мълча! Както по горе казах, изказвам си мнението.
    Имаш прекалено тъмен цял на кожата. Явно си прекалила с морето.

направо не мога да проумея, че има хора, които се намират да съдят тва, което е строил, човек, защитаващ границите на родината
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Град
    Варна...
    ^^
    Това, че имам по-тъмен цвят на кожата не ти дава правото да казваш каква съм по народност нали?! Или се бъркам нещо?! Аз съм българка, гордея се с това, но се гордея още и с това, че почитам човешкият живот независимо какъв си... всеки един има правото да живее пълноценно също както ти и аз. И нека пак си задам въпроса. Как щяха да се развият нещата, ако на мястото на турчина беше Цонков? Замислете се малко.

тая пк циганката.. когато браниш родината и изпъляваш служебен дълг, тярбва ли да бъдеш наказан за тва, че си си свършил работата?! Тея уръжия за какво им ги дават?! По време на войни сигурно после съдят всеки, който е убивал турци, сърби, цигани в името на България

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Rowdy
    тая пк циганката.. когато браниш родината и изпъляваш служебен дълг, тярбва ли да бъдеш наказан за тва, че си си свършил работата?! Тея уръжия за какво им ги дават?! По време на войни сигурно после съдят всеки, който е убивал турци, сърби, цигани в името на България
    Войната е едно, а тази история съвсем друго! И айде моля ти се спри да ме наричаш циганка!!! Ако убития беше руснак, или човек от друга народност такава ли щеше да ме наречеш а?! Казах, че съм зад Цонков, но не и зад това, да остане ненаказан за отнемането на човешки живот! Независимо от това дали е на българин или на турчин. От повече от година съм в този форум и до сега винаги съм си мълчала по тези въпроси, за да не бъда нападната както сега! Винаги съм се съгласявала с другите и никой даже не ме забелязваше... и сега, след като съм на различно от на другите мнение, почнаха да ми се нахвърлят. Ем и аз няма да си мълча вече.

боли ме к**о кво ше правиш, каузата на човека е била сигурността на България и е свършил работата, за която му се плаща.. а тва, че е се е улучил резан фес, може само да ни радва

Град
    Варна...
    Щом смъртта на хората те радва... то здраве ти. Точка!

Цитирай Първоначално написано от Rowdy
    боли ме к**о кво ше правиш, каузата на човека е била сигурността на България и е свършил работата, за която му се плаща.. а тва, че е се е улучил резан фес, може само да ни радва
    Напълно подкрепям. Не бива човек да бъде наказван, защото е отговорен.

Пльок, СУПЕР ТЪПА СИ! Дори и да не ти изнася мнението на Стефито, тя поне има аргументи, каквито и да са, а да знаеш, супер умно е да обориш нечии аргументи с фразата: "Ти си циганка".
    Ай, сиктир.
    Не съм за осъждането на човека, но пък си представям и как се чувства семейството на загиналия.

Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Пльок, СУПЕР ТЪПА СИ! Дори и да не ти изнася мнението на Стефито, тя поне има аргументи, каквито и да са, а да знаеш, супер умно е да обориш нечии аргументи с фразата: "Ти си циганка".
    Ай, сиктир.
    Не съм за осъждането на човека, но пък си представям и как се чувства семейството на загиналия.
    Не ме интересува мнението на Стефиту... Прилича ми на циганка и именно за това казах, че е напълно нормално да има подобно мнение предвид произхода й.

А много ли е умно да кажеш на някой, че е СУПЕР ТЪП и да си бъркаш мазния нос в чужди работи?!

Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Ай, сиктир.
    Не ме интересува мнението на Стефиту... Прилича ми на циганка и именно за това казах, че е напълно нормално да има подобно мнение предвид произхода й.

А много ли е умно да кажеш на някой, че е СУПЕР ТЪП и да си бъркаш мазния нос в чужди работи?!
    Абе, не ме интересува кого за какъв мислиш, окей? Момичето изложи теза, аргументи, а дори и те да не са вярни, ти НЯМАШ право така да се нахвърляш, ок?
    Виждала съм те, и ти не си най-бяла, но всъщност не мисля, че това има значение. По-важното е, че си ограничена и повърхностна.
    ТЪПИ РАСИСТИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си