- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПРАВЕДЛИВОСТ !!!
Нека всички, които имат възможност и усещат каква гавра е това, което се случва с този човек ДА ОТИДАТ !!!
Не мога да отида, но много се надявам да има справедливост за човека, а справедливост в случая знаете каква е.
Турците под ножа!!! Браво на този БЪЛГАРИН !!!
Jebem te u usta, jebem te u oko
exploitedteen, всеки организатор би си направил...хм...реклама?! Ако не на "поканата", то на самото шествие ще си проличи. Тези хора ще са от цяла България.
Специално за това БХ въпроса е доста спорен, но...така или инАче ти говориш попринцип![]()
Не съм убеден, но може би защото не искам да е така. Нека все пак ние оставим тези неща на страна. Другото е важното. Медиите да го духат, те могат да го направят по другия начин.
kakvo e stanalo nqkoi shte mi razqsni li ?
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Защото го организират бургазлии и защото Цонков е от Бурдас. Не всичко се върти около София. Който има желание пак ще отиде. От софия също имам не малко приятели, които ще пътуват до Бургас за шествието.Първоначално написано от Мeтоман88
нямам възможност да пътувам иначе с удоволствие ще окажа подкрепа на човека, изпълнил си е задължението и скапаната ни държава се подиграва с него![]()
Да не забравим в коя агитка беше вдигнат плаката, и нито една медия не го отрази...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
az bih oti6la ama nqma da se 4uvstvam mnogo na mqsto![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Това са пълни глупости. Там отиват всички хора, заставащи зад безумието на управниците ни. С участието си и зразяването на своята адекватна граждаска позиция единствено и само можеш да печелиш морални девиденти.Първоначално написано от justme__
Зад него съм, но... смърта си е смърт! Независимо дали е починал турчин, бълагрин или някой друг... Ние хората трябва да разберем, че дори и да не е станало нарочно, е изгубен човешки живот и някой трябва да бъде наказан за това. Знам, че може да ме нападнете за това което казах, но дори и да е турчин... все пак е човек, и е умрял. Представете си, че вместо турчина, беше починал Цонков... то тогава дали щеше да има милост за турчина? Едва ли...
П.С. Просто изразявам мнение.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Това е защото си циганка.Първоначално написано от stefity
В момента нямам финансова възможност да отида където и да било...
Абе ей! Не ме карай да казвам неща, за които ще съжалявам после...! Това, че има хора, които са на различно мнение от всички останали, не означава, че трябва да ги нападате! Не мога да разбера, защо трябва да съм циганка, за да защитя правото на ЧОВЕКА да живее!!! Не на турчина, българина, американеца и т.н а на човека! И само още веднъж посмей да кажеш, че съм циганка! Не искам проблеми, но просто и не искам да си мълча! Както по горе казах, изказвам си мнението.Първоначално написано от Pliok0019
Имаш прекалено тъмен цял на кожата. Явно си прекалила с морето.Първоначално написано от stefity
![]()
направо не мога да проумея, че има хора, които се намират да съдят тва, което е строил, човек, защитаващ границите на родината
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
^^
Това, че имам по-тъмен цвят на кожата не ти дава правото да казваш каква съм по народност нали?! Или се бъркам нещо?! Аз съм българка, гордея се с това, но се гордея още и с това, че почитам човешкият живот независимо какъв си... всеки един има правото да живее пълноценно също както ти и аз. И нека пак си задам въпроса. Как щяха да се развият нещата, ако на мястото на турчина беше Цонков? Замислете се малко.
тая пк циганката.. когато браниш родината и изпъляваш служебен дълг, тярбва ли да бъдеш наказан за тва, че си си свършил работата?! Тея уръжия за какво им ги дават?! По време на войни сигурно после съдят всеки, който е убивал турци, сърби, цигани в името на България
Войната е едно, а тази история съвсем друго! И айде моля ти се спри да ме наричаш циганка!!! Ако убития беше руснак, или човек от друга народност такава ли щеше да ме наречеш а?! Казах, че съм зад Цонков, но не и зад това, да остане ненаказан за отнемането на човешки живот! Независимо от това дали е на българин или на турчин. От повече от година съм в този форум и до сега винаги съм си мълчала по тези въпроси, за да не бъда нападната както сега! Винаги съм се съгласявала с другите и никой даже не ме забелязваше... и сега, след като съм на различно от на другите мнение, почнаха да ми се нахвърлят. Ем и аз няма да си мълча вече.Първоначално написано от Rowdy
боли ме к**о кво ше правиш, каузата на човека е била сигурността на България и е свършил работата, за която му се плаща.. а тва, че е се е улучил резан фес, може само да ни радва
Щом смъртта на хората те радва... то здраве ти. Точка!
Напълно подкрепям. Не бива човек да бъде наказван, защото е отговорен.Първоначално написано от Rowdy
Пльок, СУПЕР ТЪПА СИ! Дори и да не ти изнася мнението на Стефито, тя поне има аргументи, каквито и да са, а да знаеш, супер умно е да обориш нечии аргументи с фразата: "Ти си циганка".
Ай, сиктир.
Не съм за осъждането на човека, но пък си представям и как се чувства семейството на загиналия.
Не ме интересува мнението на Стефиту... Прилича ми на циганка и именно за това казах, че е напълно нормално да има подобно мнение предвид произхода й.Първоначално написано от Hit 2 fit.
А много ли е умно да кажеш на някой, че е СУПЕР ТЪП и да си бъркаш мазния нос в чужди работи?!
Абе, не ме интересува кого за какъв мислиш, окей? Момичето изложи теза, аргументи, а дори и те да не са вярни, ти НЯМАШ право така да се нахвърляш, ок?Първоначално написано от Pliok0019
Виждала съм те, и ти не си най-бяла, но всъщност не мисля, че това има значение. По-важното е, че си ограничена и повърхностна.
ТЪПИ РАСИСТИ!