Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Стефиту, нима отричаш че си българка от ромски произход? Разговорно се употребява "цуганин", а признак на произхода ти не е само цвета на кожата, имаш и доста други отличителни признаци на този етност. Не разбрахте ли, че циганите не са раза, че да наричате "расисти" всеки който каже нещо срещу мангалите?
Безполовото не знам какво толкова се пъне, като май изобщо не е наясно с темата.
Ако беше умрял граничаря щеше да е още по-тежко. Освен незаконното навлизане на територията на чужда страна, оказването на съпротива, то ще имаме и убийство на униформен служител, защитаващ интересите на Родината си. Изстрела е бил произведен случайно, поне това е официалната версия, но дори да не беше това е реда, който трябва да се спазва. Както се е казвало и преди - това е достойно за медал, а не "Кирил и Методий" и "Стара планина" I-ва степен да ги даваме на някви отрепки, половината стъпвали веднъж в страната ни.
До колкото знам не е българка от ромски произход,а мулатка.За това,че циганите не са раса-да прав си.А ти просто си търсиш кой да ти е виновен за всичко-в случая си избрал циганите.Не мога да ги подкрепя като цяло,защото няма да е вярно,че са невинни,но не можеш да ми кажеш нищо по въпроса,че има и свестни цигани и не им дават работа хора,които гледат кожата,а не същността на човека,като теб.