.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Питанка

Питанка

здравейте проблема ми е следния:
    вчера за първи път правих секс, с презерватив, всичко точно. но накрая имаше някакъв бял секрет от външната страна на презерватива, а не видях някъде да е скъсан. възможно ли е да е изтекла сперма от някъде, заради неправилно поставяне или нещо друго или това е нормално ?

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Амии.Щом не е скъсан от къде ще изтече..

Аз по принцип не ги гледам кондомите ама ако момичето е свършило..Може да те дари с порция слуз ..Има и такива.
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Може като си го правил да се е изхлузил, спермата да е изтекла отдолу и след това пак да се е нахлузил.

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Ами като се точиш си вади оная работа па ти..
    Как може да се точиш в момичето...
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Възможно е момичето да има бяло течение.

hottie
    Guest
    Това е от приятелката ти. Посъветвяй я да отиде на гинеколог Щом е бял секрет, значи има някакъв проблем.

Град
    София
    Господи..колко сте зле

Белия секрет е абсолютно нормален,получава се когато момичето е възбудено. Това е т.нар смазка. Ако е по-голяма възбудата се отделя повече.
    Бялото течение е съвсем друго.
    Smile!?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Господи..колко сте зле

Белия секрет е абсолютно нормален,получава се когато момичето е възбудено. Това е т.нар смазка. Ако е по-голяма възбудата се отделя повече.
    Macka,t.nar. "smazka" ne e plutno bqla,a prozra4na samo da otbeleja!!!

Град
    София
    Странно, явно съм някакъв хермафродит,а също и познатите ми жени. И определено нямам бяло течение.
    А смазката е полупрозрачна-бяла.
    Smile!?

Господи..колко сте зле

Хахаха отдавна не съм се смял толкова.
    Господи..колко сте зле
    каза някой, който явно е най-зле от всички. Абсолютно нищо нормално няма в тоя секрет. Секрета за който говориш ти не е бял, а прозрачен. Това "бялото" почти съм 100% сигурен, че са гъбички. И да за лекар е работата.

Към автора: Бачо Кики, нема се плашиш ножа е дървен. За да си по спокоен следващия път просто, като свалиш презерватива духни в него и го стисни от края с дупката, към затворения край. Ако има спукано въздухът със сигурност ще го намери .
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Град
    Sofia
    нищо ти няма.Днес пробвай пак да видиш дали няма пак да се получи същото

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Това е от приятелката ти, сигурно и има нещо, опиши по-подбробно цвета, бяло или по-светло, към прозрачно ?

Господи..колко сте зле

Права е

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Цитирай Първоначално написано от Maskata
    Господи..колко сте зле

Права е
    Мхм.
    Sasho1988

Варна..

Град
    Шумень
    Тука всеки си мисли, че има най-правилното мнение по въпроса. Няма да ти помогнат...
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Господи..колко сте зле

Macka,t.nar. "smazka" ne e plutno bqla,a prozra4na samo da otbeleja!!!
    Не винаги е прозрачна, когато момичето е в овулация, секретът става плътнобял.

Господи..колко сте зле

+1

Re: Питанка

Цитирай Първоначално написано от harabi
    здравейте проблема ми е следния:
    вчера за първи път правих секс, с презерватив, всичко точно. но накрая имаше някакъв бял секрет от външната страна на презерватива, а не видях някъде да е скъсан. възможно ли е да е изтекла сперма от някъде, заради неправилно поставяне или нещо друго или това е нормално ?
    Това е от соковете на приятелката ти. Не ве притеснявай.

Не е от теб, а от девойката. Не се тревожи.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Aко не е поставен правилно естествено ,че може да е изтекло сперма
    Ако не ,може да е от момичето

т'ва че има бяло отвън не е никакъв проблем бе!Това е от момичетата като свършват!Ама ник'ва грамотност сексуална....т'ва е като ппи мъжете... просто като свършваме и при силна възбуда
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от Alderis
    Абсолютно нищо нормално няма в тоя секрет. Секрета за който говориш ти не е бял, а прозрачен. Това "бялото" почти съм 100% сигурен, че са гъбички. И да за лекар е работата.
    Само не знам ой е зле. Преди да обиждаш се образовай малко. Права е, при еакулация(дори жените имат такава представете си) се отделя белезникава течност(не плътна и изцяло бяла, а слузеста и белезникава) не прозрачна. Прозрачна е течността която се отделя при възбуда, а и която потдържа влажността на средата и киселинноста в половите органи.
    Он- най-вероятно момичето е свършило. Но все пак недей да свършваш в нея следващия път дори и да си с презерватив
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

ахахха кви ли не небивалици чух тва е от приятелката ти е мой и е съвсем нормално, не мисля че му има нещо на момичето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си