- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Питанка
здравейте проблема ми е следния:
вчера за първи път правих секс, с презерватив, всичко точно. но накрая имаше някакъв бял секрет от външната страна на презерватива, а не видях някъде да е скъсан. възможно ли е да е изтекла сперма от някъде, заради неправилно поставяне или нещо друго или това е нормално ?
Амии.Щом не е скъсан от къде ще изтече..
Аз по принцип не ги гледам кондомитеама ако момичето е свършило..Може да те дари с порция слуз ..Има и такива.
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Може като си го правил да се е изхлузил, спермата да е изтекла отдолу и след това пак да се е нахлузил.![]()
Ами като се точиш си вади оная работа па ти..
Как може да се точиш в момичето...
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Възможно е момичето да има бяло течение.
Това е от приятелката ти. Посъветвяй я да отиде на гинекологЩом е бял секрет, значи има някакъв проблем.
Господи..колко сте зле
Белия секрет е абсолютно нормален,получава се когато момичето е възбудено. Това е т.нар смазка. Ако е по-голяма възбудата се отделя повече.
Бялото течение е съвсем друго.
Smile!?
Macka,t.nar. "smazka" ne e plutno bqla,a prozra4na samo da otbeleja!!!Първоначално написано от ra4ence
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Странно, явно съм някакъв хермафродит,а също и познатите ми жени. И определено нямам бяло течение.
А смазката е полупрозрачна-бяла.
Smile!?
Първоначално написано от ra4ence
Хахаха отдавна не съм се смял толкова.каза някой, който явно е най-зле от всички. Абсолютно нищо нормално няма в тоя секрет. Секрета за който говориш ти не е бял, а прозрачен. Това "бялото" почти съм 100% сигурен, че са гъбички. И да за лекар е работата.Първоначално написано от ra4ence
Към автора: Бачо Кики, нема се плашиш ножа е дървен. За да си по спокоен следващия път просто, като свалиш презерватива духни в него и го стисни от края с дупката, към затворения край. Ако има спукано въздухът със сигурност ще го намери.
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
нищо ти няма.Днес пробвай пак да видиш дали няма пак да се получи същото![]()
Мхм.Първоначално написано от Maskata
Sasho1988
Варна..
Тука всеки си мисли, че има най-правилното мнение по въпроса. Няма да ти помогнат...
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Не винаги е прозрачна, когато момичето е в овулация, секретът става плътнобял.Първоначално написано от darla_f
+1Първоначално написано от ra4ence
![]()
Не е от теб, а от девойката. Не се тревожи.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Aко не е поставен правилно естествено ,че може да е изтекло сперма![]()
Ако не ,може да е от момичето![]()
т'ва че има бяло отвън не е никакъв проблем бе!Това е от момичетата като свършват!Ама ник'ва грамотност сексуална....т'ва е като ппи мъжете... просто като свършваме и при силна възбуда![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Само не знам ой е зле. Преди да обиждаш се образовай малко. Права е, при еакулация(дори жените имат такава представете си) се отделя белезникава течност(не плътна и изцяло бяла, а слузеста и белезникава) не прозрачна. Прозрачна е течността която се отделя при възбуда, а и която потдържа влажността на средата и киселинноста в половите органи.Първоначално написано от Alderis
Он- най-вероятно момичето е свършило. Но все пак недей да свършваш в нея следващия път дори и да си с презерватив![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
ахахха кви ли не небивалици чухтва е от приятелката ти е мой и е съвсем нормално, не мисля че му има нещо на момичето