.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Смотан косъм

Здравейте,

наскоро си бях махнал космите на краката с депилатоарен крем и в момента един косъм ми расте навътре. На крака имам една подутина, в която един Господ знае какво има ... но най вероятно е гной и леко ми синее ... боли адски ... някой знае ли с какво бих могъл да го мажа това, че да мине ?

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Ами космите почват да растът на въре когато се бръснеш срещу косъма.
    Ти бръснал ли си се или само с крем ?
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Еми с крем ги махах, с бръснача не бих посмял.
    Та някой има ли идея к'во да го правя ся т'ва, че е адски кофти ...

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Амии.Може да е някакво възпаление..Кой знае..
    Ама космите почват да растът на вътре когато се бръснат срещу косъма.Но в твоя случай щом не си се бръснал..
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Намажи се с ихтиол,та да ти издърпа гнойта,ако има такава.
    Възможно е и да е цирей,на леля ми така и беше станало от косъм растящ на вътре.Много гадно се получи,щото трябваше да ходи по болници,та и го цепиха и т.н.
    Ако не се оправи,може за всеки случай да идеш на лекар.
    Btw,извинявай ама къв мъж си?!Като видя някое момче/мъж на улицата,гол като охлюв и падам от смях

По принцип и аз не съм много горд с това, което направих де, но в моя случай се наложи, понеже си бях доста космат, та ако беше видяла някой като мене тогава също щеше да се посмееш, и за това ... по добре без косми, от колкото да ходя като някой вълк и да ми е неудобно да си сложа късите гащета понеже краката ми се чернеят ...

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    zema6 igla ili pinseta i go 4opli6 dokato stigne6 do kos1ma.posle go otskybva6[poleka da ne go sk1sa6 i da ostane 4ast ot nego v1tre o6te] az t1i praq aide yspex
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Хъхъъъъъъ Аз това не мога да го докосна в диаметър от 5 санта сигурно, че ко зема да ръчкам навътре просто ще си загина геройки. Реших к'во ще направя ... ще взема ихтиол, да издърпа гнойта, и после ще взема от майка един крем тука, дето ги вадел такива забутани косъмчета и мисля, че ще стане, ако не ... на лекар ... ше ме нарежат едно хубаво

Град
    София
    Говори с майка си преди да правиш каквото и да било
    Smile!?

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    вземи си един тънък абокат (в никакъв случай не игла, много е дебела, а и трябва да е напълно стерилна) и го боцни, изстискай квото има, даже косъма предполагам сам ще излезе, ако не с пинсета го извади, намажи мястото със спиртец. и така.
    алелуя.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    вземи си един тънък абокат (в никакъв случай не игла, много е дебела, а и трябва да е напълно стерилна) и го боцни, изстискай квото има, даже косъма предполагам сам ще излезе, ако не с пинсета го извади, намажи мястото със спиртец. и така.
    '

Smile!?

Все нещо ще остане така и най-вече психиката ми Т'ва няма да го изтърпя, просто ... не мога и да си го представя как ще забия игла на т'ва място .. ужс ... днес си взех лепенки и сега ще пльоскам ихтиол да излезне квото има, после ще взема някаква пинсета и така ... не съм Брус Уилис да се ръчкам като безсмъртен .,.. ако имах морфин бих ... обаче ..

Град
    dobri4
    vadila s1m si takv gnoqsal podkojen kos1m ot podmi6nicata.ne e ni6to frapira6to.osobenno na kraka .xax ti pone moje6 da go vijda6 dobre a az stanax krivogleda moq kos1m dokat go oly4a s iglata [prosto nqmax pinseta pod r1ka] t1i 4e xi4 ne my misli.a tva da xodi6 v bolnica........ aide yspex i ne my misli tolkoz za 1 kos1m

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    zema6 igla ili pinseta i go 4opli6 dokato stigne6 do kos1ma.posle go otskybva6[poleka da ne go sk1sa6 i da ostane 4ast ot nego v1tre o6te] az t1i praq aide yspex

Абе ти наред ли си ма?!?!!?! Знаеш ли каква инфекция може да му докараш с това,да не кажа,че и ампутация...

Като вземе да пишете и направо се оливате

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    аз мойте така ги отстранявам и съм нямала проблеми досега. да не говорим, че ми се е случвало доста повече пъти от веднъж и то на доста по-неприятни места.
    ампутация ще му отрежат крака, задето пробвал да си изкара косъма. я стига глупости.!!!
    алелуя.

Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от petet
    Цитирай Първоначално написано от my baby love

Абе ти наред ли си ма?!?!!?! Знаеш ли каква инфекция може да му докараш с това,да не кажа,че и ампутация...

Като вземе да пишете и направо се оливате
    q ne mi govori na ma ako e sterilizirano s malko rakiq primerno ni6t nqma da i stane p1k i daje da ne e nqma da i amplytirat kraka zarad 1 podkojen kos1m az ne s1m kazala da zemi nai mr1snite pinseta i igla koito nameri.....t1i 4e po poleka s tona

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Смей се смей се не аз ще рева псоле

Има един термен - инфекция ако си чувала занеог

ихтиола е добро решение не го боди за да не стане инфекция та после да те режат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си