- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Модни съвети от близначките Олсън - статия
Мери-Кейт и Ашли Олсън са едни от най-обичаните и популярни тийн звезди. И докато те ни гледат от малкият екран, техният стил ще бъде дискутиран повече отколкото как се справят като актриси.Те определено имат усет и стил ,който липсва при много други знаменитости. Вижте как можете да почерпите интересни идеи от тях.
1. Училищна небрежност–едно нещо можем да кажем със сигурност за бляскавият стил на Мери-Кейт и Ашли и това е че той е типично колежански което означава НЕБРЕЖНО! Панталони с ниска талия, t-shirt-ки, и обемни чанти.
2. По магазините – Докато пазаруват, Мери-Кейт и Ашли обичат да носят блейзери, спортни обувки и широки джинси. Всъщност, Ашли често е виждана с една от есенните тенденции при обувките-мокасини .
3. Малко блясък – Когато близначките се показват на различни мероприятия,те не прекаляват с лъскавият имидж. Класическа черна рокля, закачлив топ и пола, средно високи токове. Перфектният баланс между изстънчеността и блясъка .
4. Чантата ! – Верни последователки . Небрежни към облеклото, те никога не излизат без някоя от дизайнерските си чантички. Манията на Ашли е нейната плажна чанта "Balenciaga" , която струва близо 1500 долара.
5. Слънчев ден – Друга запазена марка на Олсънс са големите слънчеви очила. И докато тази тенденция е колкото обичана , толкова и мразена, Мери-Кейт често е виждана с големи заоблени очила.
6. Винтидж – Момичетата , обикновено носят дрехи, които са открили в магазин за дрехи от преди десетилетия, има няколко големи такива в Ню Йорк. Всъщност Олсънс много харесват този стил, така че ако искате да изглеждате като тях, спрете се в някой магазин second hand.
Съвети :
1. За да изглеждате като Олсънс, не пренебрегвайте ретро модата.
2. Класиката. Нещото което ги прави толкова стилни е фактът ,че те залагат на класическите и изчистени линии.
3. Вземете идеи за вашият личен стил от тях . Щом те харесват Винтидж, вижте дали изглеждате добре и на вас.Не се впускайте сляпо.
4. Напластяване! Ключът в тази визия е да наслагвате дрехи една върху друга.Ризки, блузи, половери и потничета.Бъдете внемателни обаче,защото не винаги се постига желаният ефект и понякога може да бъде направо смешно.
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
offf, ne se li nau4ihte da se vodite po SOBSTVENIQ SI STIL, a ne po unikalno qki4kiq na nqkakvi stilisti... :X:X:X
i kvo, ako 6te da si 1 kam 1 s AshLeYYYyyY pak ne moje6 da ima6 su6tite 4erti...moje bi togava shte si napravim operaciq?
ne6to, koeto se povtarq, izgubva smisula si...
I'm not gonna ever ever let you leave You're all I've got
You're all I want
And without you I don't know what I'd do
I could never ever live a day without you
Here with me do you see
You're all I need... <3
Абе защо сте толкова негативно настроениИмат фенове,които искат да приличат на тях,това не значи,че като са прочели една статия ще се затичат по магазините и ще се обличат както тях,но е интересно и любопитно поне за мен, много обичам да чета разни такива неща.И ако от всеки грабнеш по малко си създаваш собствен стил
А и още нещо,понеже много често се казва "Бъди себе си ! Не копирай от другите" ..всеки човек е себе си!Например модерни са боти,той се подчинява на това,че са модерни,но си купува модел който на него му харесва,тъй,че пак е себе си.Много пъти съм се опитвала да си променя стила-е,не става..повярвайте
Като видиш нещо и ти харесва,забравяш какъв искаш да бъдеш и какво трябва да си купиш...просто купуваш това,което ти хареса.
Иначе не мисля,че сестрите са пример за подръжание..особено в стила на обличане..мисля,че бяха избрани за лошо обличащи се звезди..понякога имат хубави попадения,ама друг път много се излагат![]()
i got a little Secret for ya..
цицииииии
...
Абееееее......тез двете лигли не мога ги трая някой път. Пък и на 3-тата снимка качена от авторката си личат чертите им определено, и и да не забраяме че не става така - отиваш на пазара и си купуваш квот си искаш, се пак тряат пари за тая работа. Близначките кат имат пари нека си ги харчат за дрехи, то и си личи щом неква си чанта за плаж си е купила едната за 1500 долара. И на всеки му отива различен стил. Ама се пак немам нищо против феновете им. Който иска, нека им подражава
Предпочитам да подражам на някои от West Coast отколкото на тея двете![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
аз наистина мисля че нямам нужда да се обличам като курва-наркоманка или нещо от сорта ама се пак по полека де...момето си е направило труд за темата...добра тема просто не е за мен...се казва..
in defense of our dreams...
И двете се обличат отвратително. По-добре да извадя някоя стара дреха от кофата за боклук и да я облека, отколкото да им чета небавалиците.![]()
kolko zloba i kolko ste jalki ne e istina........
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.