Q si predstavete gotinite qketa :P
![]()
Оше е рано за якета..
Па и аз по принцип съм спарен .Тай ,че не обичам якета..
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
моля те пиши на кирилица
![]()
![]()
иначее .. аз сега още нося суичъри но за зимата съм предвидила да си купя някое малко по-дългичко яке но не съм търсила още![]()
Аз мисля да си купя едно хубаво, дълго до малко над коленете чрено палто с двоен ред копчета и с него някакви черни ботушки на не много висок ток. Също мисля да си взема и спортно черно яке, но не много късно, а до под колана (за да ми е топло) и с него някакви други ботушки -по-спортни![]()
Има вече такава тема
Направи добро- яж л***о !
da pitam poneje si tursq palto ... u kade da tursq i su6to mn li e zle palto s kecove?
Като си купя палто ще постна снимка, че якето ми не е за показване![]()
страшно интересно ми е какви грозотии ще са на мода тази зима..![]()
аз мисля да си купувам някво тъмно червено или черно палто,но не съм търсила още
аз имам 4 вече..
1 бяло(късо)
черно дълго(като шлифер)
кафяво дълго(пак като шлифер,ама дебело)
и едно японско(сиво и дебело)![]()
откъде ги копувате тези палта и колко горе долу ви излиза едно такова?![]()
Ами едно палто за зимата хубаво е поне 90 лв и нагореАз обаче ще си купувам от Германия,че са по-хубави и има по-голямо разнообразие...
е мойто едното си го взех от секънд хенд за 20 лева,а реланата му цена щеше да е някъде към 60-70.Първоначално написано от kat4enceto
x
аь ус ефь пьтнсше
kak shte e rano za qketa ve az ot 1 sedmica hodq s qke to e gati studaaa smisal qke za esenta ne zimno
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
За сега ходя с едно дънково на CRO Jeans ама ми е студено с него вечеИмам едно пухено елече без ръкави ии едно синьо ( като дънков цвят ) зимно яке ама то е сравнително тънко, та ако си харесам ново може и да си купя, въпреки, че най - мразя да си купувам якета, че майка ми като се намесиии и все тряа си купя някакво, което не харесвам
![]()
![]()