- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пушите ли? Родителите..
pu6ite li i ako da,va6ite znaqt li,kak razbraha... razkajete :P![]()
shadow4e
Заглавията трябва да са на кирилица
Мии аз не пуша (Тютюн).Не ми и трябва .Защото се занимавам с Футбол (Може да се каже професионално).Но имам много приятели , които пушат дори пред техните..
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Пуша да...и наще знаят и пред тях съм пушила..
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Ami az pu6a i opredeleno ne se gordeq s tova.Ne moga da zapalq cigara,koqato sum s vku6ti naprimer,pu6a po kafetata i ve4er po zavedeniqta i klubovete 100%.Ami maika kato razbra,4e pu6a ne ostana mn u4udena,za6toto i sestra mi,koqto e 8god po-golqma ot men pu6i,a predi da se omuja s neq bqhme dupe i ga6ti postoqnno bqhme zaedno i prez denq i prez no6tta izlizahme s dvete kompanii zaedno i tq(maika) re6i,4e tova e strani4en efekt ot privurzanostta ni sus kaka.Opredeleno mislq,4e tova e otvratitelen navik,o6te pove4e za jena,no...sega sled kato imam i dete me uspokoqvat cigarite
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
mi znaqt..pysha pred tqx,a kato razbraxa samo mi kazxa che e mn vredno iii teq tam glypostiaaaaa i mi kazaxa che nqma da mi kopyvat cigari amaa sled 1 mesec maika mi se pribra s 1 stek shot po-evtino bilo
![]()
![]()
KoGaTo nE mOgA Da pOmAgAm...PoNe Da pReChA...
преди съм пушила,в последствия го спрях.майка ми знаеше,ататко май май се правеше,защото както казва сестра ми :"той не пасе трева доло пред входа"![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
мраазя цигари и мисля,че и нашите го знаят.макар че са ме подозирали![]()
не пуша![]()
пуша.. нашите се правят че не знаят но колко пъти са ме "хващали в крачка" и се правят че нищо не е станало![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Отказала съм цигарите от известно време, хубавото е че дори нямам желание за цигара.
Но преди да реша това, нашите знаеха. Пушила съм и пред тях и това не ме е притеснявало. Въпрос на избор е
Първоначално написано от Jamalska
ми не знаят че пуша иии да разберат...![]()
по добре след 2-3 години....
![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
пуша си редовно![]()
хах,но наистина това е много кофти нещо,но кво да се прави..съдба
..наще ме знаят...как ме хванаха ли?Ами един ден реших да си запаля една цигара в моята стая иии тогава майка ми влезе..видя ме и ми каза,че това е гадно нещо и такива работи,но се примири..и даже ми дава цигари
..но още не се усмелявам да пуша пред тях щото ми е някак си неудобно
![]()
![]()
Пуша редовно, и пред наще пуша .... и пари за цигари ми дават![]()
Пушех , но за малко , защото наще щяха да разберат и щеше да става лошо .. O____o
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
пушех 4 години, в последно време наще си знаеха, но се правеха, че не знаят![]()
В момента не пуша, отказах ги за 3 или 4-ти път.Баща ми беше разбрал, ама си мълчеше.
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не пуша
Дам,така е при нормалните хора,но гледай сега-тези дето аз живея с тях не са такиваПървоначално написано от Whisskas
Баща ми пуши и направи адски скандал за това,че аз пуша.А на майка ми и е през *******,само че има гнусния навик да ми пребърква чантата и всичко останало
И когато намери кутия цигари я изхвърля!!!Направо ме побърква!
Но те са възрастни и улегнали хора-знаят какво правят.....![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
пуша да ...и наще знаят![]()
House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....
Ми да,пуша ама ако нашите разберат ще спя под някое дърво.Един ден се прибрах със запалката и съм си легнала на дивана и запалката паднала.Прибирам се вечерта и майка: ква е тая запалка тука? (а те и двамата не пушат) и аз и изтърсих: ми беше на момчетата там за пиратките и аз си играх с нея и е останала в мен...и тя се изнесе.
Ми пък една вечер се прибирам с дъфка и майка пак: ти що си с дъфка,щот пуши ли. И аз: офФф бе мамооо....исках да си правя балончета просто..
![]()
Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(
еми пуша да и нашите знаят и си пуша с майка ми ама не се гордея особено с това![]()