.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Пушите ли? Родителите..

pu6ite li i ako da,va6ite znaqt li,kak razbraha... razkajete :P

shadow4e
    Заглавията трябва да са на кирилица

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Мии аз не пуша (Тютюн) .Не ми и трябва .Защото се занимавам с Футбол (Може да се каже професионално).Но имам много приятели , които пушат дори пред техните..
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Пуша да...и наще знаят и пред тях съм пушила..
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Ami az pu6a i opredeleno ne se gordeq s tova.Ne moga da zapalq cigara,koqato sum s vku6ti naprimer,pu6a po kafetata i ve4er po zavedeniqta i klubovete 100%.Ami maika kato razbra,4e pu6a ne ostana mn u4udena,za6toto i sestra mi,koqto e 8god po-golqma ot men pu6i,a predi da se omuja s neq bqhme dupe i ga6ti postoqnno bqhme zaedno i prez denq i prez no6tta izlizahme s dvete kompanii zaedno i tq(maika) re6i,4e tova e strani4en efekt ot privurzanostta ni sus kaka.Opredeleno mislq,4e tova e otvratitelen navik,o6te pove4e za jena,no...sega sled kato imam i dete me uspokoqvat cigarite

Град
    SoFiAaAaAa
    mi znaqt..pysha pred tqx,a kato razbraxa samo mi kazxa che e mn vredno iii teq tam glyposti aaaaa i mi kazaxa che nqma da mi kopyvat cigari amaa sled 1 mesec maika mi se pribra s 1 stek shot po-evtino bilo
    KoGaTo nE mOgA Da pOmAgAm...PoNe Da pReChA...

Град
    Ha MopeTo (sun)
    преди съм пушила,в последствия го спрях.майка ми знаеше,ататко май май се правеше,защото както казва сестра ми :"той не пасе трева доло пред входа"
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Голям фен
    Град
    по морето
    не пуша

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    мраазя цигари и мисля,че и нашите го знаят.макар че са ме подозирали

Град
    Somewhere over the rainbow*
    пуша.. нашите се правят че не знаят но колко пъти са ме "хващали в крачка" и се правят че нищо не е станало
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Мега фен Аватара на iiirish
    Отказала съм цигарите от известно време, хубавото е че дори нямам желание за цигара.
    Но преди да реша това, нашите знаеха. Пушила съм и пред тях и това не ме е притеснявало. Въпрос на избор е

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    мраазя цигари и мисля,че и нашите го знаят.макар че са ме подозирали

Мега фен Аватара на Biskfitka
    ми не знаят че пуша иии да разберат... по добре след 2-3 години....
    Шофирай разумно - стигни жив!

Не пуша зарибено. Паля вднъж в месеца, че и по-рядко. Майка ми ме е питала но аз категорично отхвърлям твърдението й.

пуша си редовно хах,но наистина това е много кофти нещо,но кво да се прави..съдба ..наще ме знаят...как ме хванаха ли?Ами един ден реших да си запаля една цигара в моята стая иии тогава майка ми влезе..видя ме и ми каза,че това е гадно нещо и такива работи,но се примири..и даже ми дава цигари ..но още не се усмелявам да пуша пред тях щото ми е някак си неудобно

E tVA

Пуша редовно, и пред наще пуша .... и пари за цигари ми дават

Пушех , но за малко , защото наще щяха да разберат и щеше да става лошо .. O____o
    Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !

Град
    BurgasS

Голям фен Аватара на 24white24
    пушех 4 години, в последно време наще си знаеха, но се правеха, че не знаят

В момента не пуша, отказах ги за 3 или 4-ти път. Баща ми беше разбрал, ама си мълчеше.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

SK0RP10N
    Guest
    Не пуша

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Още от когато пропуших, някъде на 14-15, никога не съм имала проблем с нашите за това.
    Те и двамата пушат, от отдавна..
    Съответно това,че и аз пуша по никакъв начин не би трябвало да ги притеснява. И е така.
    Никога не съм приемала факта,че нашите знаят,че пуша и че ми купуват цигари и че пушим един пред друг, като нещо странно и повод за гордост.
    Според мен е напълно нормално.
    Дам,така е при нормалните хора,но гледай сега-тези дето аз живея с тях не са такива Баща ми пуши и направи адски скандал за това,че аз пуша.А на майка ми и е през *******,само че има гнусния навик да ми пребърква чантата и всичко останало И когато намери кутия цигари я изхвърля!!!Направо ме побърква!
    Но те са възрастни и улегнали хора-знаят какво правят.....
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

пуша да ...и наще знаят
    House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....

Ми да,пуша ама ако нашите разберат ще спя под някое дърво. Един ден се прибрах със запалката и съм си легнала на дивана и запалката паднала.Прибирам се вечерта и майка: ква е тая запалка тука? (а те и двамата не пушат) и аз и изтърсих: ми беше на момчетата там за пиратките и аз си играх с нея и е останала в мен...и тя се изнесе. Ми пък една вечер се прибирам с дъфка и майка пак: ти що си с дъфка,щот пуши ли. И аз: офФф бе мамооо....исках да си правя балончета просто..
    Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(

еми пуша да и нашите знаят и си пуша с майка ми ама не се гордея особено с това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си