- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пушите ли? Родителите..
Пушех ... допреди година и нещо. Бях на 14 и не осъзнавах колко си вредя. Нашите не знаеха, впоследствие разбраха и не бяха никак съгласни. Опитваха се да ми забранят, но аз напук на тях продължавах ... почти всичко опитаха и накрая се примириха. После обаче аз смених училището, компанията и престанах. Повече да се надяваме, че няма да се захващам. Иначе съм си пасивен пушач.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Пуша 4-5 години вече. Нашите знаят,пуша пред майка ми,от баща ми се крия,защото това е болна тема за него.
А как ме разбраха? Бях си забравила цигарите на нощното шкафче. Последва луд скандал и мама каза,че няма да ми дава пари,сама да си ги купувам и на другия ден бяхме на кафе и изкара една кутия БЯЛО ВИКТОРИ и каза "Заповядай!"![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
пуша, но определено не съм от тези, които немогат да живеят без цигари ..а за нашите..не знам какво ще ми се случи ако разберат![]()
![]()
от време на време като съм на кафе си паля някоя цигара,и не-наще незнаят,няма и да разберат...щото ако стане изхвърчам от нас!!!![]()
мм само по купони или като съм с някой фрта![]()
и не наще си знаят че пафкам камоли малко щото и те са минали по моия път
![]()
![]()
сами си ми го казаха
![]()
![]()
Отказала съм цигарите от известно време, лошото е че имам желание понякога да си запаля някоя и друга цигара.
Но преди да реша да ги спра, нашите знаеха. Пушила съм и пред тях и това не ме е притеснявало ,, мама даже ми е давала цигари ... ии сега като си поискам (което става мн рядко) пак ми дава//
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
ami znaqt me
Is everybody going crazy?!?
Пуша и нашите ме знаят.Не пуша пред тях, защото ми е неудобно, а и те не биха го удобрили.Просто когато ми се допуши отивам в моята стая.
Разбраха, защото ме видяха с цигара, но това беше отдавна и имаше доста скандали, но после го приеха, разбира се не им е приятно.
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
ми да знаят ..е как .. хванаха ме с цигара у нас
една сутрин станах .. отидох направих си кафе .. заспал .. и излязох на терасата и в момента в който припалвам .. се подпирам на прозореца и гледам нашета кола пред блока ... ( а като станах уж се огледах за нашите вкъщи ) и хем я видях .. си запалих цигарата .. и зад мен чувам някой .. как ръмжи с гърло .. ( знаете как е като ви се кашля или просто искате да ви видят .. някъде .. ) и се обръщам и гледам .. майка ми се подпряла в баща ми а той се подпрял на стената на терасата ..
викам " тук за не пушачи ли е ? " и той си изтръсква цигарата и вика .. не
( той по принцип не ми е баща но така му казвам от време на време ... просто наще са разведени .. и майка ми е женета 2 ри път
)
Но до ден днешен пред майка ми не пуша .. кофти ми е .. предпочитам .. да загася цигарата и после да запаля следваща от колкото да си павкам пред нея ... някaк гузно ми е![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Az py6a ot 2-3 klas nqkade i kogato ne ni davaha v magazinite cigari si svivahme v ne6ty tiutiun![]()
i taka na6te razbraha za pyrvi pyt kogaty bqh 5-6 klas i ne mi se karaha mnogo... [a na den po edna kytiq i ne6ty] posle bqha pozabravili malko tazi tema i sega w 7-8 klas kato pak nau4iha mi se karaha mnogy i sega kato stane ne6to na vapros me pitat kolko cigari izpu6i [nai 4esto ba6ta mi].. i toi mi vika 4e ako toi pu6i zna4i i az moga no ako toi ne py6i i az nemoga..t.e. znae no ne mi dava i ot nqkolko meseca we4e az ne py6a kakto predi samo kogaty se saberem nekfi fr i togaa ako mi se py6i ako ne ne py6a i si mi e mnogy dobe no kogato na den py6a po nqkolko cigari i mi se zamaiva glawata i zatova ne obi4am...we4e!!!
Понякога шепна, когато заспивам...
Понякога чувствам, когато изстивам...
Понякога плача, когато ми викаш...
Понякога мразя, когато ми липсваш...
..когато ми липсваш....
da pu6a i pred na6te. ba6ta mi me hvana na stalbi6teto. a i toi otdavna me yseti de.. celiq koridor miri6e6e na cigari.
пуша но само майка знае ... татко мисля че не знае...![]()
... no comment ...
ам пуша си наще незнаят ама неим и требва![]()
![]()
![]()
![]()
НиЭ смЕ с0фИйскИтЕ гЪзАрИ,мАмАтА смЭ сИ ебАлИ...ПиЕм,пушИм И крАдЕм,ЧУЖДИ гАдЖетА еБем! .. ObAче tАя пеSeN weChе Cьм я пЯlА .. u tOя пАrцАl Cьм гО iмАlа .. u tОя фИlм Cьм гО гledАlА .. u tiЯ кYRвu wSiChkite Cьм гi пReebAlA ..