.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Пушех ... допреди година и нещо. Бях на 14 и не осъзнавах колко си вредя. Нашите не знаеха, впоследствие разбраха и не бяха никак съгласни. Опитваха се да ми забранят, но аз напук на тях продължавах ... почти всичко опитаха и накрая се примириха. После обаче аз смених училището, компанията и престанах. Повече да се надяваме, че няма да се захващам. Иначе съм си пасивен пушач.
    Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
    Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.

Пуша 4-5 години вече. Нашите знаят,пуша пред майка ми,от баща ми се крия,защото това е болна тема за него.
    А как ме разбраха? Бях си забравила цигарите на нощното шкафче. Последва луд скандал и мама каза,че няма да ми дава пари,сама да си ги купувам и на другия ден бяхме на кафе и изкара една кутия БЯЛО ВИКТОРИ и каза "Заповядай!"
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Град
    nowhere
    пуша, но определено не съм от тези, които немогат да живеят без цигари ..а за нашите..не знам какво ще ми се случи ако разберат

от време на време като съм на кафе си паля някоя цигара,и не-наще незнаят,няма и да разберат...щото ако стане изхвърчам от нас!!!

Не пуша и нашите са наясно с това,че мразя цигарите..

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ми аз си пуша и наще знаят

Град
    Варна
    Не пуша и нямам намерения да почвам!

мм само по купони или като съм с някой фрта и не наще си знаят че пафкам камоли малко щото и те са минали по моия път сами си ми го казаха

Пуша..
    А иначе моите знаят, ама се правят, че не знаят.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Отказала съм цигарите от известно време, лошото е че имам желание понякога да си запаля някоя и друга цигара.
    Но преди да реша да ги спра, нашите знаеха. Пушила съм и пред тях и това не ме е притеснявало ,, мама даже ми е давала цигари ... ии сега като си поискам (което става мн рядко) пак ми дава //
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

ami znaqt me
    Is everybody going crazy?!?

Пуша и нашите ме знаят.Не пуша пред тях, защото ми е неудобно, а и те не биха го удобрили.Просто когато ми се допуши отивам в моята стая.
    Разбраха, защото ме видяха с цигара, но това беше отдавна и имаше доста скандали, но после го приеха, разбира се не им е приятно.
    Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ми да знаят .. е как .. хванаха ме с цигара у нас една сутрин станах .. отидох направих си кафе .. заспал .. и излязох на терасата и в момента в който припалвам .. се подпирам на прозореца и гледам нашета кола пред блока ... ( а като станах уж се огледах за нашите вкъщи ) и хем я видях .. си запалих цигарата .. и зад мен чувам някой .. как ръмжи с гърло .. ( знаете как е като ви се кашля или просто искате да ви видят .. някъде .. ) и се обръщам и гледам .. майка ми се подпряла в баща ми а той се подпрял на стената на терасата .. викам " тук за не пушачи ли е ? " и той си изтръсква цигарата и вика .. не ( той по принцип не ми е баща но така му казвам от време на време ... просто наще са разведени .. и майка ми е женета 2 ри път )

Но до ден днешен пред майка ми не пуша .. кофти ми е .. предпочитам .. да загася цигарата и после да запаля следваща от колкото да си павкам пред нея ... някaк гузно ми е
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Перник
    Нашите ме питаха дали пуша и им казах да.Няма какво да ги лъжа,но не пуша пред тях...
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Az py6a ot 2-3 klas nqkade i kogato ne ni davaha v magazinite cigari si svivahme v ne6ty tiutiun i taka na6te razbraha za pyrvi pyt kogaty bqh 5-6 klas i ne mi se karaha mnogo... [a na den po edna kytiq i ne6ty] posle bqha pozabravili malko tazi tema i sega w 7-8 klas kato pak nau4iha mi se karaha mnogy i sega kato stane ne6to na vapros me pitat kolko cigari izpu6i [nai 4esto ba6ta mi].. i toi mi vika 4e ako toi pu6i zna4i i az moga no ako toi ne py6i i az nemoga..t.e. znae no ne mi dava i ot nqkolko meseca we4e az ne py6a kakto predi samo kogaty se saberem nekfi fr i togaa ako mi se py6i ako ne ne py6a i si mi e mnogy dobe no kogato na den py6a po nqkolko cigari i mi se zamaiva glawata i zatova ne obi4am...we4e!!!
    Понякога шепна, когато заспивам...
    Понякога чувствам, когато изстивам...
    Понякога плача, когато ми викаш...
    Понякога мразя, когато ми липсваш...
    ..когато ми липсваш....

da pu6a i pred na6te. ba6ta mi me hvana na stalbi6teto. a i toi otdavna me yseti de.. celiq koridor miri6e6e na cigari.

Град
    Хасково
    пуша но само майка знае ... татко мисля че не знае...
    ... no comment ...

ам пуша си наще незнаят ама неим и требва
    НиЭ смЕ с0фИйскИтЕ гЪзАрИ,мАмАтА смЭ сИ ебАлИ...ПиЕм,пушИм И крАдЕм,ЧУЖДИ гАдЖетА еБем! .. ObAче tАя пеSeN weChе Cьм я пЯlА .. u tOя пАrцАl Cьм гО iмАlа .. u tОя фИlм Cьм гО гledАlА .. u tiЯ кYRвu wSiChkite Cьм гi пReebAlA ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си