- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черен суитчър
абе хора...искам да си купя къс черен суитчер...ще ми дадете ли идея за магазин в софия
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
проста идея-излизаш по магазините и гледаш преди да пускаш умни теми като тая.
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хора, престанете с тъпите теми! Излезте навън и се разходете по магазините! Не може всичко наготово да ви се пише!
![]()
![]()
![]()
има 1 магазин в подлеза на спирката при НДК, малко след Six та там гледах къс черен суичер с качулка и някакви сладки бели цветя /не малки/беше супер ама мама...
айде успех
Първоначално написано от PurE*PoisoN
1....f prviq mikro magazin: sus sig 6te namerish ...
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
mi da i az s1m za mall
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
az si kupix 4isto 4eren sui4er s ka4ulka ot kenvelo ama si e normalen ne e kus,taka 4e za kus nz ama za normalen vi6 v kenvalo ili kakto dr kazaxa v nqkoi moll ; )))
днеска е ден да се пускат тъпи теми....ето още еднаПървоначално написано от sexy_baby11
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Първия магазин в ляво ..![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Потърси из магазините![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Абе,хора,ще ми повярвате ли,ако ви кажа,че теми от тоя род ме нервят тотално!?!?!?Ще пусне тема,за да попита къде има в СОФИЯ магазин за черен суитчър???От нямане какво да правиш пускаш тотално абсурдни теми!!!Що не вземеш си изчистиш стаичката или да измиеш чинийките,май имаш доста свободно време!
Аз имам изчистен нормален черен суитчър...ама е секънд хенд
еми виж в подлеза на НДК там има ... ама нз дали са чисто черни ... там дето е зала 2 , също има едно магазинче , мн сладки са там , виж ги , можеш да си харесаш , ако си от софия де ...
fff faling .
пуснах темата,защото обиколих магзините,но не намерих това,което търся...в крайна сметка отидох до илиянци и си купих ебати боклука(все едно)мерси за отговорите все пак
ми кат е 'ебати боклука' за кво си го купиПървоначално написано от RaichetO:
![]()
ами щот си бях навила на пръста,че ще имам такъв за 15 септември и взех първото,което видях и се доближаваше най-много до исканото![]()