.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Имате ли такива учители?

Такаа, значи, неска трябваше да имам час по..(дори незнам как се казва предмета, за първи път ще го имаме, нещо като информатика ли нз, ще учим Autocad) и госпожата не влезе в час Беше в училището но не влезе. Миналата седмица стана по същия начин. Ние чакахме 15 мин и си тръгнахме, на излизане по коридора минахме точно покрай нея и.. нищо. =D> Не че не искам да се прибера вкъщи по-рано, но ако всички учители станат такаа ....... (btw и по друг предмет беше ставало така миналата година) Сега да ви питам, при вас ставало ли е така. Имате ли такива учители?..

Мега фен
    ми понякога някоя г-жа се обърква и си мисли 4е има с нас 5-ти 4ас да кажем , а то е 4-ти и не идва ама се слу4ва мнооого рядко за жалост
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

един път една шматка беше забравила да влезе в часа... но тва беше...

Град
    Sofia
    Всякви учители ги има.Понякога дори имам чувството че някои учители са по-зле от някои ученици.Имаме един учител още от миналата година и имаме 2 часа седмично и той идва максимум 1 път в месеца.И така си стоим и тъпеем,то не че ако не беше така нещо по-интересно щяхме да правим.Една госпожа пък си идва в часа когато си иска,а и като гледам мн мн не и е интересно да влиза в час и си седи отвън и си говори с други подобнини като нея.Така че всякви ги има

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ми още не съм попадала на такива
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен
    Вашето и нищо... Пингвина при нас например по Английски е по-зле - стои си на дъската,мрънка си нещо...ние си говорим,излизамие си до чешмата...

В миналото даскало госпожата по история три пъти през годината преди часа влизаше и викаше"Имам важна работа искам само да не шумите много"

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MELON
    често
    Don't worry, be happy!

А, и забравих зе една дето освен че е учителка е и "помощник заменстник деректор" и имала много работа в училището. Ние имахме 2 часа седмично. Тя влиза в час веднъж в месеца. За 20 мин си издиктува плана в които заглавието е заглавието на дяла в учебника, а точките са уроците. "Ох аиде свободни сте че имам много рабора" И малко преди да излезе: "А и да не забравите, другия път контролна."
    Един път ни даде да правим контролна сами (без да е в стаята) и ние естествено че ще преписване и ще си подсказваме. После като ги проверила вика, че сме злоупотребили с това че я е нямало и такиа глупости. После ни даде контролната втори път. Ненормална раота

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Имате ли такива учители?

Цитирай Първоначално написано от lost_in_candyland
    Такаа, значи, неска трябваше да имам час по..(дори незнам как се казва предмета, за първи път ще го имаме, нещо като информатика ли нз, ще учим Autocad) и госпожата не влезе в час Беше в училището но не влезе. Миналата седмица стана по същия начин. Ние чакахме 15 мин и си тръгнахме, на излизане по коридора минахме точно покрай нея и.. нищо. =D> Не че не искам да се прибера вкъщи по-рано, но ако всички учители станат такаа ....... (btw и по друг предмет беше ставало така миналата година) Сега да ви питам, при вас ставало ли е така. Имате ли такива учители?..
    една оня ден стоя в учителската щото била забравила че има час със нас дряга пък вика оффф ай тръгвайте си не ми си карат два чааса ся
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Да няколко пъти !
    Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !

Де да беше така

Град
    в мазето ;dd
    в нашия клас рядко се случва така но в дургите понеже им преподава директорката ( по химия ) изобщо не влиза .. през цялата година най-много да са изкарали 4-5 часа

офффф де да беше и при нас така имаме една даскалка дет и 20 минути да закъснее никой не смее да излезне щото после стaва 3-тата световна

Един единствен път се случи...най-строгата даскалка забравила, че имаме час иначе имаме една госпожа дето ни се сърди за някакви неща и веднъж се разплка и излезе от стаята друг път и подарихме една златна детелинка синджирче и понеже я бяхме ядосали нещо тя я хвърли по момичето н първия чин пак се разплака и излезе от стаята....

Цитирай Първоначално написано от skateprinces19
    офффф де да беше и при нас така имаме една даскалка дет и 20 минути да закъснее никой не смее да излезне щото после стaва 3-тата световна
    напомня ми за един звяр ,който добре че се пенсионира и ни се махна от главана,че всички я мразеха

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Аз имах една такава учителка.По география.Разправяше ни "Ми аз съм гладна излизам да си изям закуската, вие и без тва не ме слушате"
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

за жалост при нас в най-лошия случай да не влезе иначе по принцип 1-те 5-10 мин ( най-много 14 ) да не влезе учител в стаята ...
    Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!

При мен имаше една ''учителка'', която не знаеше при кой клас има час и влизаше на другите класове в стаите! Много беше ТЪПА! Ама иначе да не влиза в часовете не!

Град
    In the middle of Nowhere
    Ами в старото ми даскало имаше 3ма такива Бяха мн зле горките
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Само веднъж ни се е случвало да ни забрави учител... Жалко, че не се повтори де.
    Иначе им е редовна практика да кажат няколко дни преди часа, че са заети и няма да караме... Миналата година не карахме 2 последователни петъка. Все пропускахме 1-ния предмет, по другия учителката беше болна и оставаше само физическото. Молба предния ден към господина да не караме и аааайде - Здравей, живот!
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Да , случи ми се онзи ден и то за първи път в кариерата ми на - ученик .. В началото е така , още не се познаваме с всички учители , объркват се и те в кой клас да влезнат .. Не се радвах особенно много искаше ми се да имам "Право" все пак

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Шумень
    Вчера в час по Бел влиза тая по математика и неква сама си вярва и казва 'А, ама не съм ли аз наред?' и тоя по Бел и са усмихва с окуражително 'Не, аз съм' ... Тва е най-много.. при нас е карцер. Недупостими са грешки!
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    В мойто даскало уж се води,че почваме в 7:30,пък с която и госпожа да имаме все закъсняват от 15 до 30 минути часа трае 15 минути,толкова остава Но тва е само първия час
    Суетата.Моят любим грях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си