zna4i 6te pravq edin mega kupom i do sega sam zapisal okolko 200 pesni spored vas koi pesni ne bi trqbvalo da gi nqma na kupon4eto ili toest predlojee nqkoq qka pesen za kupon
Пусни им норвежки блек метъл!![]()
200 песни малко ли са ти? Ако купона ще е такъв какъвто го описваш, даже и да свършат никой няма да забележи, поради простата причина, че по-голямата част ще се търкалят по дивана/леглото/земята/под масата.
И за да не каже, някой че не пиша по темата: пусни си Планета и си сваляй всяка песен, която пуснат.![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
200 песни..
Оо това са предостатъчно..
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Първоначално написано от Ev1l
e ти луд ли си бе бате :мн са малко ве пон 1000 некво разнообразие трябва има и секи си има вкус ве даже и 1000 са малко ако си с майка ти и баба ти стават 200
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Хихи.. Ами зависи от човека да ти кажа..
Аз примерно слушам само RAP & малко Trance (Tiesto, Marcus schulz..) ..
И като правя купони винаго и само такава музика върви.. Па и нямам много приятели , които харесват чалга.
Но най-интересното е ,че приятелката ми харесва даже може да се каже ,че е фенка на чалгата..
Но на мен не ми пука щото' си я обичам.
Па и когато съм на около тя не пуска чалга.![]()
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Достатъчно са 200 песни.
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Да ви еба дебилните изказвания, пускай чалгата и се напийте после ще ви е все едно
При мен важи едно правило:От всеки стил трябва да има!!!(ако е на дискове от всеки стил/жанр поне по 1-2 диска,но рядко се налага да използваме дискове)
Задължителни са (поне при мен и компанията ми):хаус,техно,рап,чалга,рет ро (и БГ и чужди песни),метал (но само,когато има някой,който го слуша),ако сме на море в Кранево - задължително 1 диск с хора (заради хазяите ни,с които си избухваме почти всяка вечер когато сме там ... преди диското разбира се)
Трябва да има музика за всеки без значение дали ти самия слушаш този стилПредполагам знаеш гостите ти каква музика слушат ... Ми запиши по 1 диск подходящ за всеки и готово
![]()
П.П.Тия 200 песни ще ти стигнат за 3 часа (най-много 4 айде...),а после какво ще правите?!Айде пак отначало ли?!Запаси се с повечко музика ... и нека е РАЗНООБРАЗНА!!!
ako gostite na kupona slu6at su6tiq stil muzika,kakuvto i ti-vsi4ko e ok,no ako ima 4algari,metuli,raputi,house-fenove,trance-manqci...ne mislq,4e trqbva da ugodi6 na vseki edin po otdelno!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
lamarina...
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
отвори им дата.бг или ютюб.ком и всеки да си пуска каквото иска
алелуя.
DAVID BANNER - PLAY - курвите избухват на тая песен
LUDACRIS ft SHAREEFA - NEED A BOSS - смазващ beat!
BIRDMAN ft LIL WAYNE - LEATHER SO SOFT - Нежно парче за влюбените
PASTOR TROY - I'M FUCKED UP - нереално добрата песен
ako се сетя за други ще пиша
хардкор
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Никой неще деба хардкор на купонПървоначално написано от skatemore
![]()
якууу чалгъъъ наблъскай братчиту ми![]()
we give it all.