- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изневерих
ходя с едно момче но макар и да сме в един и същи град се виждаме много рядко защото той няма време за мен и по миналата вечер се целувах с друго момче. направих го защото ми беше кофти, че се виждаме рядко, но въпреки това си го обичам и искам да съм с негоама изобщо не ми пука че му изневерих
това нормално ли е?
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
spoko be edna celuvka e bilo samo ,izneverq e sled kato spi6 s trima razli4ni maje![]()
![]()
Ем как ще е нормално бе...
Вземи реши какво искаш..
Ако го обичаш стой с него.И ще намерите начина да сте заедно..
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Вие вече на целувката изневяра ли му викате?Утре ще има теми от рода на:"Изневерих на гаджето си..говорих с друго момче".Щом не ти пука,не го обичаш в истинския смисъл на думата "обичам".Щом се виждате рядко и на теб ти е писнало(така си мисля,поправи ме ако греша),защо си още с гаджето си?
с него съм защото го обичкам и искам да сме заедно толкова ли е трудно за разбиранеПървоначално написано от ~*RoNi*~
![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
+111111111Първоначално написано от Jumbie483
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
+1 !!!!
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
Постъпила си много зле....кажи му всичко...Но малко е вероятно да иска да имате нещо общо пак.И съжалявам,но не вярвам,че го обичаш....Ти,ако го обичаше нямаше да постъпиш така.Първоначално написано от malko_kalpazan4e
![]()
Мммммммм...много лошо си постъпила.Вземи избери дали искаш да си с това въпросното момче,с което сте гаджета.Вземете си изяснете отношенията,щото явно ти искаш да се виждате мн често и това е съвсем нормално,накарай го или поне се опитай да направиш така че и той да мисли в тази насока.![]()
Че като искаш да сте заедно,защо се мляскаш с друго момче?!?Айде спрете с тея детски истории.Искам тоя,щото го обичам,ама целунах оня...решавай какво искаш.Противно е да разбереш,че гаджето ти се е целунало с друг,а на другия ден ти е говорило колко много те обича и как дава всичко за теб.Първоначално написано от malko_kalpazan4e
Браво,продължавай в същия духПървоначално написано от malko_kalpazan4e
![]()
Много свободно употребяваш думата любов. Когато обичаш някого истински само той ти е в главата. И преди да се разцелуваш с някой щеше да се замислиш 100 пъти. А след това щеше много да съжеляваш...Първоначално написано от malko_kalpazan4e
По темата: Остави го момчето и си намери някого, когото искаш наистина.
ем като не ти пука по добре го остави !!! А ти помислили че другото момче може да си помисли че го обичаш пак и накрая да стане така че и двете момчета да са с разбити сърца
обичаш го и за това се целуваш с друго момче нали ? ееех ква любов самоПървоначално написано от malko_kalpazan4e
![]()
Да,трудно е за разбиране.Уж го обичаш,а си му изневерила.Първоначално написано от malko_kalpazan4e
Обичкам !!Първоначално написано от malko_kalpazan4e
![]()
![]()
![]()
![]()
Забележете!
Според мен си е изневяра.. мен не ме интересува дали е спала с някого или просто го е целунала.. за мен важното, е че си е помислила за друг и е предприела действия с него.. вие всички смятате, че една целувка не се смята за изневяра само и единствено защото сте го чували от друг.. друг, който се интересува само от секса и от там приема само секса за изневяра.. в една истинска и чиста връзка не трябва да има подобни ситуации.. или си с него/нея или не..
В твоя случай ще е по-добре за момчето да му споделиш, защото ще се отърве по-бързо.. а за теб е по-добре да си мълчиш и да не разваляш всичко, но помисли си.. ако от сега мислиш само за себе си, как смяташ ще продължи връзката ви..
... . .. . мислих си да кажа тъпи деца, ама няма да го направя. То така се почва - после ще има " аз съм волна пеперуда и летя от к.. к.. клон на клон..."
The Spark
Pojelavam si nikoi nikoga da ne me "obi4ka" taka,kakto ti-priqtelq si!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Ами да трудно е! След като го обичаш, за какъв ... си се целувала с друг?! Това не е изневяра, обаче факта, че не ти дреме е показателен, колко много обичаш приятеля си.Първоначално написано от malko_kalpazan4e
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
И аз така мисля =)Първоначално написано от Jumbie483
Първоначално написано от sasha_90
+1
Че даже не ти пука, че си му изневерила."Обичам" и "не ми пука, че съм му изневерила" са несъвместими, защото ако наистина обичаш някого, винаги ще ти пука за него => ти не го обичаш и най-добре го остави да намери щастието си при някоя, на която ще и пука за него.