.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: изневерих

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Pisna mi da slu6am za razni izneveri,boje,ko vi staa hora?Tolkova li ne mojete da imate 4estna vruzka?

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Като не ти пука, значи не го обичаш!!!! Елементарно е Еййй такива като тебе тип " Аз си обичкам милуту" , които си играят толкова свободно с думата любов най-обичам ....

Град
    Aitos

Re: изневерих

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от malko_kalpazan4e
    ходя с едно момче но макар и да сме в един и същи град се виждаме много рядко защото той няма време за мен и по миналата вечер се целувах с друго момче с което ходех преди. направих го защото ми беше кофти, че се виждаме рядко, но въпреки това си го обичам и искам да съм с него ама изобщо не ми пука че му изневерих
    това нормално ли е?
    Постъпила си много зле....кажи му всичко...Но малко е вероятно да иска да имате нещо общо пак.И съжалявам,но не вярвам,че го обичаш....Ти,ако го обичаше нямаше да постъпиш така.
    Na su6toto mnenie sam

леле колко сте примерни всички...все ендо никога не сте го правили и вие ?ам то попрцип една целувка не е баш изневяра..... обаче не е хубаво това,което си направила....но аз те разбирам... а не се знае и той какви ги върши нали?к'во ий се нахврълихте така
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Хах и ако тва твойто може да се нарече любов .... Абе момиче щом не ти пука,значи не го обичаш никой неможе да ме убеди в обратното...Ако толкова държиш на него няма да ходиш и да се мляскаш с който ти е под ръка...Егати постави се на негово място как би се почувствала...Моя съвет е остави го да бъде щастлив с някое момиче което ще го цени, а със следващото момче бъди честна.

ми да, нормално е ... всеки има такива моменти! Да не мислиш всички са светци споко

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    e tva,ne e to4no iznevqra,yspokoi se
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Майко мила . Много си го обичкаш а същевременно не ти пука за него.Или поговорете или не наранявай така момчето 100% наша партия е.Че го черпим некой Смирноф,ако дойде към Благоевград
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    ИЗНЕВЕРЯВАМ ТИ...
    ИЗНЕВЕРЯВАМ ТИИИИИ
    МРАЗИ МЕ,ЧУВАШ ЛИ!!!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Вместо да се натискаш с други ,ходи му кажи какво не ти харесва в отношенията ви..
    С тва си искала само да му направиш на яд..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Мисля че още не си сигурна какво чувстваш и искаш...

em tova e priznak za otslabvane na vrazkata vi no ako moje6 po nekakav na4in na go nakara4 otnovo da es teb no tova s iznevqrata e super gadno
    EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ev1l
    Ем как ще е нормално бе...
    Вземи реши какво искаш..
    Ако го обичаш стой с него.И ще намерите начина да сте заедно..
    +1 \/

Eh ama i vie golqma rabota edna celuvka.. stanalo stanalo momi4eto se razkaiva..puk i za6to mislite 4e celvukata e iznevqra? E da kofti e kato kazva 4e ne i pukalo 4e izneverila na priqtelq si no vse pak.. a za tova dali go obi4a tq si znae.Nz spored men kaji na drugoto mom4e 4e e bilo prosto v moment na ot4aqnie ot tvoq strana ne za6toto ima6 4uvstva kum nego..e ako e taka razbira se, a i govori s priqtelq si ako i toi te obi4a nadqvam se 6te ti prosti.Uspeh

амчи що не вземете и да се праснете с тва момче... щом не ти пука за целувката пробвай и със секса

Град
    sofia
    xax milo se malko ti puka shtom spodelqsh vsichko tova s nas
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си