- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изневерих
Pisna mi da slu6am za razni izneveri,boje,ko vi staa hora?Tolkova li ne mojete da imate 4estna vruzka?![]()
Като не ти пука, значи не го обичаш!!!! Елементарно еЕййй такива като тебе тип " Аз си обичкам милуту" , които си играят толкова свободно с думата любов най-обичам ....
![]()
Na su6toto mnenie samПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
леле колко сте примерни всички...все ендо никога не сте го правили и вие?ам то попрцип една целувка не е баш изневяра..... обаче не е хубаво това,което си направила....но аз те разбирам... а не се знае и той какви ги върши нали?к'во ий се нахврълихте така
![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Хах и ако тва твойто може да се нарече любов ....Абе момиче щом не ти пука,значи не го обичаш никой неможе да ме убеди в обратното...Ако толкова държиш на него няма да ходиш и да се мляскаш с който ти е под ръка...Егати постави се на негово място как би се почувствала...Моя съвет е остави го да бъде щастлив с някое момиче което ще го цени, а със следващото момче бъди честна.
ми да, нормално е ... всеки има такива моменти! Да не мислиш всички са светциспоко
![]()
e tva,ne e to4no iznevqra,yspokoi se
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Майко мила. Много си го обичкаш а същевременно не ти пука за него.Или поговорете или не наранявай така момчето 100% наша партия е.Че го черпим некой Смирноф,ако дойде към Благоевград
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
ИЗНЕВЕРЯВАМ ТИ...
ИЗНЕВЕРЯВАМ ТИИИИИ
МРАЗИ МЕ,ЧУВАШ ЛИ!!!
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Вместо да се натискаш с други ,ходи му кажи какво не ти харесва в отношенията ви..
С тва си искала само да му направиш на яд..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Мисля че още не си сигурна какво чувстваш и искаш...
em tova e priznak za otslabvane na vrazkata vi no ako moje6 po nekakav na4in na go nakara4 otnovo da es teb no tova s iznevqrata e super gadno![]()
EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>
Eh ama i vie golqma rabota edna celuvka.. stanalo stanalo momi4eto se razkaiva..puk i za6to mislite 4e celvukata e iznevqra? E da kofti e kato kazva 4e ne i pukalo 4e izneverila na priqtelq si no vse pak.. a za tova dali go obi4a tq si znae.Nz spored men kaji na drugoto mom4e 4e e bilo prosto v moment na ot4aqnie ot tvoq strana ne za6toto ima6 4uvstva kum nego..e ako e taka razbira se, a i govori s priqtelq si ako i toi te obi4a nadqvam se 6te ti prosti.Uspeh
амчи що не вземете и да се праснете с тва момче... щом не ти пука за целувката пробвай и със секса![]()
xax milo se malko ti puka shtom spodelqsh vsichko tova s nas![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si