Ами да впечатлиш някой на 13,14 не е много сложно.
Показвай хубавите си качества.
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
тва вече съм го чувала![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
То верно ..14 годишните момчета е супер лесно до им завъртиш главатанямам предвид деколте и къса пола...само като видят,че им обръщаш внимание и са готови...повечето де,не знам твоето момче какво е..просто показвай внимание и бъди настоятелна,ще стане
![]()
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
Абе като се движиш само с него и ти е готов.
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Брадясъл като ZZTOP,
ami kao se naprai 4e ne me poznava kat se opitam da se blija s nego?
нз....ами виж,не се опитай,а заговори го-няма какво да се притесняваш че ще ти се изсмее или нещо подобно.Ние момчетата обичаме страшно много момичетата да ни обръщат внимание и се чувстваме важни един вид като това стане.Навярно и той е такъв така че давай направо-кажи му че си го забелязала и че ти харесва,и той все нещо ще каже от което ще можеш да разбереш какъв разговор ще стане-приятен или неприятен за теб.Но дори и да не ти обърне от пръв път внимание,спокойно,или пък да се държи странно-той самия сигурно ще бъда изненадан и леко объркан,но несъмнено поласкан.ЗАГОВОРИ ГО!Това е моя съвет,а ако не го направиш според мен само ще изгубиш и после ще се ядосваш защо не си го направила и че си го изпуснала...
ami az govora s nego daje az go namerih v skype ama nes se durja malko studeno ne 4e mn sme se zasi4ali...
ами направи така че по-често да се засичате.Казах ти-говори с него.Това е единствения начин.За това не трябва смелост.За това трябва воля...сигурно я имаш..
Аз пък мога да кажа, че те обичат да са обект на внимание многоо повече от нас..Първоначално написано от FeNuT
По темата:
Зближавай се с него.Той сам ще ти намекне или ще ти каже дали и той те харесва.
Брадясъл като ZZTOP,
4e az to4no sega sum na toq etap![]()
![]()
Emi samo se lepq za nego kat muha
![]()
![]()
,izpolzvam stariq mi metod "sladkiq pogled s o4ite" i gledam da sum maksimalno okolo nego
Ako slu4aino izleze na putq mi nqkoe momi4e,koeto su6to go har,ako ne e po hubavo ot men ne se pritesnqvam.No ako izleze nqkoq "kukla barbie" zapo4va voina
v pove4eto slu4ai vinagi az pobejdavam
No ne zabravqm 4e ako prekaleno mn sum do nego tova bie na o4i (1),na nego mu pisva (2) i 4e stavam mn dosadna za vs (3) zatova nikoga ne trqq da se prekalqva
+1Първоначално написано от V1k1tYyY
![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Хах съвсем скоро така се бях лепналаза един та всички тогава си мислеха че сме заедно а просто той беше бая хлътнал по мен а аз го харесвах само като приятел и така той си помисли че му давам някъкви на дежни но уви ... надеждите бяха празниПървоначално написано от mmm_sweet
![]()
тааа ... по темата как да го привлечеш навъртай се покрай него но не прекалявяй ако имаш притятели който се движат с него започни да се движис с тях обръщай му внимание обаче не прекалявай защотот наистина ще станеш досаднаайде и успе
![]()
![]()
Нищо няма да направя. Или харесва мен самата или го духа![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!