.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: .

.

мерси на всички.

opredeleno ne e vinagi.Pri vsqko momi4e e razli4no pri edni ima kryv pri drugi ne.Po dobre idi na lekar moje da ne e ni6to stra6no no za tvoe uspokoenie e po-dobre da ide6 nikoi ot toq forum ne moje da ti kaje s to4nost kakvo to4no ti se e slu4ilo!!!Uspeh

Цитирай Първоначално написано от Ренка
    opredeleno ne e vinagi.Pri vsqko momi4e e razli4no pri edni ima kryv pri drugi ne.Po dobre idi na lekar moje da ne e ni6to stra6no no za tvoe uspokoenie e po-dobre da ide6 nikoi ot toq forum ne moje da ti kaje s to4nost kakvo to4no ti se e slu4ilo!!!Uspeh

+1 !!
    Remember my name, You'll be screaming it later! ...

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от pro_teen
    Цитирай Първоначално написано от Ренка

+1 !!
    +2
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Не плашете излишно момичето ..

Нищо ти няма. .. При всяко момиче е разично - при някои има, при други не. При мен кръв имаше няколко дни след половия акт. Напълно нормално е.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl

Нищо ти няма. .. При всяко момиче е разично - при някои има, при други не. При мен кръв имаше няколко дни след половия акт. Напълно нормално е.
    Съгласна съм. При мен пък въобще нямаше. Още повече, че ако ти е свършило съвсем скоро-2-3 дни може да има подобна по-тъмна течност, но малко. Ако е повече отиди на лекар, но май вече не си девствена
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

+1

(еййй вече наистина ме хваща яд,когато вляза в раздел Секс )

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a

+1

(еййй вече наистина ме хваща яд,когато вляза в раздел Секс )
    +2

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Няма смисъл от лекар все още. Нормално е да има кръв. При някои продължава ден-два.

-Момиче, с кой си направи сефтето?
    -С пръстите на приятеля ми

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

да ве и една моя приятелка кървя доста време. Аз пък имах друг проблем- като правих секс за първи път не кървях.. само момичето нещо кървеше ..?http://www.teenproblem.net/forum

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от aniezina

Съгласна съм. При мен пък въобще нямаше. Още повече, че ако ти е свършило съвсем скоро-2-3 дни може да има подобна по-тъмна течност, но малко. Ако е повече отиди на лекар, но май вече не си девствена
    Девствена е... Пообразовай се малко

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!

+1, само дето при мен нямаше кръв, но за сметка на това болката беше ужасна..
    Sasho1988

Варна..

оле я се научете малко девствена е докато не я наебат .. (с извинение ама с тея ''бръкна ми'' - ''честито вече не си девтвена'' писна ми)

а ти авторката не се притеснявай .. нищо ти няма ден два най много ... и ще спре

Град
    Hidden Village of Konoha
    Не те е отворил, най-вероятно само с пръст леко е наранил ципата. Няма място нито за притеснене, нито за лекари.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Град
    София
    А пък аз не знам как давате 'експертни' мнения дали я е отворил или не? Нито сте й правили снимка на ципата,нито нищо.
    Шансът е 50:50.
    Smile!?

Ако те е отворил е нормално на другия ден да ти е текло малко.

Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    Не те е отворил, най-вероятно само с пръст леко е наранил ципата. Няма място нито за притеснене, нито за лекари.
    +954
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Само да ти кажа ,че ако тъкмо ти е свършил цикъла ,след като правиш секс /поне при мен/ или в случая с пръстчетата още 1 ден след това ми тече такова кафеникаво
    Иначе да те е отворил - възможно е да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си